Компания TianDe

за създателите, компанията, асортимента и инградиентите

Създатели

Компания TianDe – ПРАВООБЛАДАТЕЛИ НА БРЕНДА ТИАНДЕ

Историята на фирмата започва когато петима богати бизнесмени решават да създадат козметична компания, чийто маркетинг да бъде лесен и достъпен за хората. Да носи здраве и красота на ползващите продуктите. Така през 2007 г. се ражда компания TianDe. Централният офис на компанията се намира в град Барнаул, който е административен център на Алтайския край и е крупен промишлен, научен и културен център на Сибирския федерален окръг.

 АЛЕКСАНДЪР ЕЛКИН 
ПРАВООБРЕДАТЕТИ НА БРЕНДА ТИАНДЕ
АЛЕКСАНДЪР ЕЛКИН, Генерален директор на компания TianDe

Главен стратег и идеолог на проектите, разработва франчайз – отношенията с партньорите на компания TianDe. Професионалист с главна буква, човекът, за когото “чест” и “честност” са винаги на първо място. 

Постъпвай с другите така, както искаш те да постъпват с теб, принцип на Александър, благодарение на който той спечели най-дълбокото уважение на колеги и партньори.

В ТианДе, Александър пое най-трудната и отговорна роля – да развие идеята и условията, които могат да обединят милиони хора, желаещи да действат единомислещо в целеви отбор. Според него, партньорските отношения са в основата на бизнеса и са негов фундамент, “подпорна стена” на корпорацията.

Александър Елкин е в постоянно търсене на новаторски идеи, които правят бизнесът в ТианДе да бъде още по-привлекателен и печеливш. Той счита проекта TianDe изненадващо гъвкав: “Днес има всички условия не само за организация и осъществяване на бизнес със стабилен доход, но и за лично израстване”.

 АНДРЕЙ ПОВАГИН 
Правообладатели на бренда TianDe
АНДРЕЙ ПОВАГИН, Изпълнителен директор на компания TianDe

Довежда до успешното приключване на всички проекти на компанията. Мъжът, за когото думата “не”, не съществува. “Щом има идея – значи има начини за нейното постигне”, казва Андрей Повагин. 

Вярвайки, че едно истинско партньорство без доверие и приятелски отношения е невъзможно, Андрей практически изцяло е в командировки, лично общува с франчайзинг партньорите на компанията, от които зависи стратегическото развитие на корпорацията.

Днес аз се чувствам наистина горд от всички хора, с които вървим и ще вървим ръка за ръка по пътя на осъществяването на нашите глобални проекти”, казва Андрей за партньорите на компанията. 

Това не са празни думи. Зад тях стоят стотици и стотици хиляди благодарни партньори, които знаят Андрей като човек на думата и действието. Безкрайно вярва в идеите на корпорация, в която влага цялата си сила и душата, не изпитвайки и най-малкото съмнение, че бъдещето на компания TianDe е достойно място в топ три световни козметични компании.

 ТАТЯНА ПОЛЯКОВА 
ПРАВООБРЕДАТЕТИ НА БРЕНДА ТИАНДЕ
ТАТЯНА ПОЛЯКОВА, Търговски директор на компания TianDe

Удостоена е с държавен медал “За професионализъм и бизнес репутация”. Всички основни компоненти на успеха на компания TianDe 

– гъвкав маркетингов план, щедри промоции, висококвалифицирани обучения за партньорите на компанията – са в областта на компетентност на тази активна бизнес дама.

Бързото реагирайки на промените в пазара, тя създава оптимални условия за успешно развитие на корпоративния бизнес. И в това се проявява истинския професионализъм – да чуеш вятъра на промяната и напътстваш компанията, като създаваш емоционална и бизнес атмосфера в екипа.

Изглежда изненадващо, но всяка стъпка, всяко действие на Татяна в бизнеса по някакъв начин са свързани с такова “не бизнес” понятие, както любовта. Именно от любовта Татяна Полякова черпи сила за изграждане на партньорства. “Ако днес мога да получа малко късмет и да го дам на някой друг – аз ще го направя!” – казва Татяна.

 СВЕТЛАНА ШЕЙНОВА 
Правообладатели на бренда TianDe
СВЕТЛАНА ШЕЙНОВА, Директор бизнес развитие на компания TianDe

Известна е като автор на логотипа на компания TianDe и наименованието на фирмата. 

Разработва успешните бизнес инструменти  на компанията, идеен вдъхновител на корпорацията.

Отличава се с изключително креативно мислене и нетрадиционен поглед върху живота и бизнес отношенията.

Определя своето отношение към работа, като цитира Конфуций: “Намери работа, която ти е по душа и от този момент нататък, ти никога няма да работиш”. Описва работата в компанията чрез огромен брой ярки епитети: това е вдъхновение, опит, търсене, проучване, изпълнение, отговорност, риск, възторг, партньорство, екипност и др.

В партньорството Светлана цени на първо място честността, почтеността и доверието.

 ИННА ЧИНЦОВА 
Правообладатели на бренда TianDe
ИННА ЧИНЦОВА, Директор на Асортимент политиката на компания TianDe

Интересът и изучаването на културата на Изтока предопределят участието на Инна Чинцова  в проекта TianDe.

Тя била уверена, че в живота е голям късметлия – работата й е перфектен синтез на собствените й стремежи, личен опит и професионални нужди. Управлявайки асортиментната политика на компанията, Инна създава оптимален трамплин за привличане на най-добрите франчайз – производители.

“Идеалният продукт ТианДе е продукт полезен, популярен и лесно продаваем. Той трябва да помага на потребителите да решават своите непосредствени проблеми и едновременно да подобряват тяхното благосъстояние”, казва тя. Инна е убедена, че компания TianDe има отлична позиция на пазара, но в същото време тя е само в ранния етап на своето развитие.

Пред корпорацията има дълъг път и огромен успех. Тя е убедена, че в бъдещето на TianDe е сред водещите световни козметични компании.

Създатели на бренда ТианДе
Правообладатели ТианДе

За компанията

НЕБЕСНО СЪВЪРШЕНСТВО” – е  преводът от китайски на името на компанията.

TIAN

небе, символ на чистотата, величие и откъсване от светските неща.

DE

в Китай, това e качество висока добродетелност, безупречно поведение и дисциплина. “De” представлява най – първичната естествена субстанция, която участва в изграждането на всички неща във Вселената, включително и човешкото тяло. “De” определя раждането, развитието и смъртта. Целият процес на човешкия живот е под влияние на “De”. “De” дълбоко прониква в духовната сфера на човешкия живот и затова има голямо значение за неговия вътрешен свят. От древни времена, всред духовно напредналите хора на Китай обучението за “De” е получило значително внимание.

И наистина, TianDe се стреми към съвършенство: в производството, в бизнеса, в отношенията между всички участници в бизнеса. През септември 2011 г. компания TianDe е носител на държавната награда – почетен медал “За професионализъм и бизнес репутация.” През ноември 2014 г. корпорацията получи благодарности и признание от президента на Руската асоциация на геронтология и гериатрия, от председателя на Научния съвет на медицинските науки на геронтология и гериатрия, академик, професор В.Н. Шабалин. Те отбелязват, че корпорацията има значителен принос за изграждането на култура на здравословно хранене, безопасен живот и активно дълголетие на нацията. Тези награди свидетелстват за високата социална и обществена значимост на компания TianDe.

ТanDe е руска козметична компания, основана през 2007 г., в чиято продукция са вложени хилядолетно изпитани рецепти на източната медицина,  съчетани с най-съвременни козметични технологии. Нейното производство е колекция от изключителни медико-профилактични здравни и козметични продукти, които напълно отразяват философията на компанията – “Красив е този, който е здрав!”. В основата на продуктите на компания ТianDe са екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони на Китай, Тибет и Алтай.

Популярността и търсенето на продуктите ТианДе се определят от класическия закон на икономиката – “търсене и предлагане”. Ценообразуването, опаковката, дизайна, уникалните формули вложени в продуктите позволяват на компанията да намери своите клиенти. Това са мъже и жени, юноши и хора в зряла възраст, които знаят, че да инвестират в своето здраве и добре поддържан външен вид е ключ за личен успех и благополучие!

TianDe – източник на красота и здраве!

КОЗМЕЦЕФТИКА
Продуктите на компания TianDe  съчетават козметиката и фармацията, което значително подобрява ефективността им. Козметиката TianDe е по-скоро хранителна добавка за кожата, тя е съпоставима с терапевтичен ефект. Съдържанието на активните съставки в нейните козметични продукти е 15-20%, т.е. на ниво на професионални инструменти. Най-важната функция на козмецевтиката е подобряване на естествената способност на кожата за самовъзстановяване, укрепване на кожната бариера, оттук предотвратяване загубата на влага, успокояване и облекчаване на раздразнения, усещането за дискомфорт и белене.

НАТУРАЛНОСТ
В основата на козметиката ТианДе са ценните натурални съставки:
 билкови екстракти: женшен, джинджифил, лотос,  водорасли,  шоу ву, гъба линчжи и др.
 етерични масла: иланг – иланг,  жасмин, розмарин, бадем и др.
 уникални съставки от животински произход: овча плацента, змийска  мас, хрущял   от акула, секрет от охлюви и др.
 природни  минерали:  перли,  злато,  сребро, силиций и др.
Дори водата, използвана в козметиката, е извлечена от минерални извори и морските глъбини. Пречистена е с помощта на мембранна технология – процес в хода, на който водата се обогатява с микроелементите, включени в козметичните продукти.

УНИКАЛНОСТ НА РЕЦЕПТИТЕ
Всички козметични средства на компания TianDe се основават на народната мъдрост и знания на древния Изток. Вложените в тях козметични Формули, се базират на древни рецепти на китайски, тибетски и алтайски медици, които са доказали своята ефективност през вековете.
ТианДе съвместява древните рецепти на Източната медицина със съвременните прогресивни технологии за максимално запазване на уникалните качества на натурални съставки.

СЕРИФИКАТИ
Продукцията е изцяло произведена в съответствие с международните стандарти и сертификати за качество по ISO 9001 и GMP.  GMP  е система от правила за производство на фармацевтична продукция. Това е стандарт, който гарантира, че продуктите се произвеждат, съхраняват и контролират постоянно в съответствие с определени изисквания. Набляга се на контрол не само на крайния продукт, но и на всички етапи на производството.  GMP стандарт изисква 20 000 теста на всяка билка, която участва в състава на продуктите на ТианДе. Целта на GMP е да се гарантира, че продуктите от всяка партида имат същите качества, като останалите. GMP е преди всичко философия и отношение към производството и контрола на продуктите.

ПРОИЗВОДСТВО
90% e в Китай и 10% в Горен Алтай. Защо в Китай? Причина затова е добрата комбинация от качество, стойност и съвременни иновации – най- висока ефективност, на най-ниска производствена цена. Китайските производители се възползват от комбинацията – традиция, умело използване на природни ресурси и нови технологии. Партньорите на компания ТianDe – китайски производители, са признати от международната бизнес общност в строг контрол на качеството. ТianDe работи само с производители, които имат международни сертификати за качество ISO (International Standard Organization).

ЦЕЛ
Не е само бизнес, кариера и пари. На първо място, да въплати нови идеи, да внесе красотата и успеха в живота на хората.

 

ДЕВИЗ
Лесно е да си щастлив!

Асортимент

 

Непрекъснато обновяващата се гама от продукти на компания TianDe, може да се категоризира в три основни области:

Козметични продукти (продукти – грижа за лицето, тялото и косата, включително декоратияна козметика и парфюми).

Външни средства за поддържане и опазване на здравето (шампоани, пасти и четки за зъби, продукти за хигиена на тялото, масажни масла, лечени пластири гелове при болка, натурални дезодоранти, женски средства за интимна хигиена и др.).

Биологично активни добавки (БАД), фиточайове и функционални хранителни продукти и комплекси.

Натурален състав

В основата на продуктите за грижа за косата, са традиционни китайски лекарствени съставки, като джинджифил и женшен и др., които позволяват да се получат стабилни резултати при редовна употреба. Билката Шоу Ву, гъбата линчжи /ганодерма/ и др., перфектно почистват, лекуват, възстановяват естествения пигмент, решават проблема на белите коси. Продуктите на познатия пазар за грижа за косата не го правят.

Много ефективни са продуктите със змийска мас. Змията е една от основните съставки в козметичните и терапевтични средства на Източната медицина. Те дават отличен резултат, много икономични са при използване и решават много проблеми: заздравяване на рани, счупвания, бързо възстановяват кожата след изгаряния, при зачервяване и алергии.

Продукцията на ТианДе включва продукти за грижа на основата на биозлато /нанозлато или фитозлато – представлява чисти от всякакви сплави златни частици, по-малки от микрон/, лечебното действие на което е описано в древните китайски медицински доктрини. В съчетание с различни растителни компоненти, биозлатото подпомага регенерацията на клетките, подобрява еластичността на кожата, предпазва кожата от нежелани промени свързани с възрастта.

компания TianDe

Традиционен китайски компонент – натурален прах от перли – съдържа витамини от група В и D, 22 аминокиселини и 18 микроелементи. Козметика с екстракт от перла предпазва от сурови условия на околната среда, ускорява регенерацията, подхранва, тонизира, овлажнява и избелва. От голямо значение е фактът, че частиците от перли са рН-неутрални и действат противоалергично.

компания TianDe

В основата на уникалната по състав Плацентна серия е овчата плацента, от една страна, и високата технология на нейното изчистване от друга страна. Резултатът – уникална формула за изчистване на пигментация, мощен анти-стареене ефект и функционално възстановяване на кожата. За овчата плацента е характерна добрата съвместимост с компонентите на човешката кожа. Активните съставки в плацентата заставят клетките “да си спомнят за младостта” на биохимично ниво.

компания TianDe

Серия “Тибетски билки” съдържа естествени растителни екстракти от растения, отглеждани в Китай и Тибет, и компоненти, получени въз основа на съвременни научни изследвания. Маската – мулаж от водорасли, хидролизиран колаген, ангелика, хризантеми и алое осигурява активна мощност на кожата около очите, премахва подпухналостта и “торбички”. Фитоесенцията (здравец, роза, лавандула) осигурява удължен подмладяващ ефект.

компания TianDe

Овлажняващите кремове за ръце и аква мусове ТианДе за тяло, за разлика от подобни продукти на пазара, не изсушават кожата, което се дължи на по-съвременната технология за хидратация на кожата, използването на компоненти с естествен овлажняващ фактор.

компания TianDe

Ефективността на nano-козметиката ТианДе е сравнима по действие с професионалните козметични средства. Защитавайки активните съставки от разграждане, nano- капсулите въздействат в по-дълбоките слоеве на кожата и стимулират работата на различните клетки, като ги активират към защита и възстановяване.

компания TianDe

В състава на лечебно – профилактичните средства на Компания TianDe, с външно приемане, влизат изключително натурални растителни съставки, които се използват в традиционната китайска медицина. Китайската медицина е древна наука, както и самия Китай. Нейн обект е Човекът, а не само неговата болест. Китайските лекари смятат човека като част от природата, както и като отделно същество, завършено и самодостатъчно.

Превенцията на заболяването и запазването на добро здравословно състояние може да се каже, че е една от основните цели на китайската медицина, като се има предвид, че към китайската медицина не се отнася само системата на терапевтични техники, но на философията на живота, основана на постулата – болестта е по-лесно да се предотврати, отколкото да се лекува. Освен лечение на съществуващо заболяване, лекарите се опитват да активират организма срещу тези условия, които са го довели до заболяване.

компания TianDe

Компания TianDe се опира на шлифования до съвършенство опит в билколечението на традиционната китайска медицина, а също така и на чудесните практически резултати.

Биологично активните добавки и функционални хранителни продукти представени в асортимента на компанията са многофункционални универсални комплекси, “таблетки за красота”, които позволяват да се приложи най-модерният подход в технологията за красотата и премахване на невидимите вътрешни причини за външни проблеми, откриват и усилват действието на козметичните средства, комплексно решават много козметични проблеми, включително акне, целулит, разширени вени и др., реално подмладяват организма и забавят процеса на стареене.