За мен

aвторът на сайта tiande1.eu


Добре дошли в моя сайт!

Казвам се Хилда Христова. Дистрибутор съм на компания TianDe и разбира се, тук ще споделям с вас тайните за красота и здраве, с които щедро ни даряват продуктите TianDe.

Искрено се надявам, че Блогът ми ще ви бъде интересен и ще намерите за себе си нещо ново и полезно, а в онлайн магазина ще откриете продуктите, от които имате нужда – козметика, био добавки, фиточайове, функционални храни, в чийто формули участват активни съставки произведени в екологично чистите райони на Алтай, Тибет и Китай.

За да се опознаем ще разкажа за моята първа среща с компания TianDe и за любопитството, което ни събра. За града в който живея, за моята професия. За “свободното време”, което мога да “открадна” и да посветя на прекрасния свят “TianDe”. Повярвайте, чрез това мое хоби, научих много!

Всичко започна едно горещо лято, когато минавайки по един до болка познат от мен маршрут в града, вниманието ми бе привлечено от витрина с надпис „По древни източни рецепти“. Билколечението, древната медицина, акупунктурата, иглотерапията, винаги са будили моето любопитство. Точно това стана причина да пристъпя прага на това ново „магазинче“. Първите продукти, които си купих – заглаждащ и тонален крем с плацента, масажен гел при болки в ставите Ортофит, шампоан с корен женшен, ме впечатлиха със своето действие и малко след това станах част от голямото семейство TianDe.

Живея в Габрово. На възраст съм над 50 години и по професия съм учител. Учебната дисциплина, която преподавам изисква и отнема много от моята енергия и време, затова потърсих своя начин за реализация в това ново поприще, наречено TianDe. Роди се идеята за създаване на сайт – добра информация + онлайн магазин.

Да създадеш сайт, да го поддържаш така, че да бъде харесван и предпочитан, не е лесна задача, отнема също енергия, усилия и време, но аз усетих, че това е моя начин и го осъществих.

Първият сайт, който създадох беше tiande.ovo.bg, с голяма популярност и много потребители. По причини независещи от мен, след 4-5 години работа в него и по него, той спря да функционира, защото платформата OVO.BG спря своята дейност по поддръжка и обслужване на своите сайтове без обяснения, абсолютно безмълвно. След това изчезна и самата тя.

Това стана причина за създаването на настоящият – tiande1.eu. Може да се каже, че tiande.ovo.bg се роди отново с по-добра визия и разбира се – точна, съдържателна и добре структурирана информация. Надявам се всеки гост или потребител на сайта, лесно и бързо да намира информацията, от която има нужда.

Надявам се още, че tiande1.eu ще се хареса не само на своите „стари“ почитатели, но ще има и много нови такива.

Желая на всички потребители и гости на сайта приятно пътешествие в света на TianDe!

P.S. Съжалявам за неудобството – да остави коментар или да оцени продукт, може само регистриран в сайта потребител. Необходимост, която защитава сайта от спам.

Благодаря на Анита Казакова и Мая Казакова (Сервизен център Габрово), в чиято структура съм, за помощта, която ми оказват в това начинание!