Поръчка и доставка

начин на плащане


Поръчка

1. Кога ще бъде обработена Вашата поръчка.
В рамките на същия работен ден, в който е направена поръчката ще се свържем с Вас за нейното потвърждаване. За обработване на клиентските заявки нашият екип се нуждае от два работни дена. Ако Вашата заявка е направена след 14.00 часа, се приема като заявка направена за следващия работен ден. В случай на непредвидени ситуации, ще се свържем с Вас чрез телефонния номер посочен в заявката.
2. Когато поръчката съдържа продукт/продукти от сезонна промоция.
Поръчвате задължителният/те продукт/ти, а безплатно получавате своя подарък.
3. Когато консултант на TianDe /регистриран от нас и вече член на нашия екип/ изпраща заявка за продукти.
Вие пазарувате с % отстъпка от каталожната цена на продуктите. В полето „Адрес за доставка“ освен Вашия адрес, запишете и Вашия консултантски номер. Заявените от Вас продукти ще бъдат регистрирани като покупка на Вашия консултантски номер.
4. Цена на поръчката
Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти и цената за доставката. Всички цени са с включена ДДС.
5. Проблеми при изпълнение на поръчката
Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:
– Един или повече от поръчаните артикули не е на лице; при такива обстоятелства  tiande1.eu ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове;
– Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен;
– Погрешен телефон за връзка с клиента;
– В случай на проблеми при доставката по причина на онлайн магазина tiande1.eu, ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи. Клиентът покрива допълнителните разходи, в случай че той е отговорен за възникването им.

Доставка и плащане

Доставката се извършва чрез куриерска фирма с наложен платеж на адрес посочен от Вас. Адресът може да бъде по местоживеене, по месторабота или офис на куриерска фирма. При получаване на продуктите, плащате цялата дължима сума /цената на продуктите + цената на доставката/ на куриера от фирмата.

Цената на доставката за страната е фиксирана: 4,80 лв. до офис на Еконт и 6,50 лв. до Адрес – в случаите когато вашата поръчка не надвишава стойност 70 лв за клиенти и 200 лв. за консултанти.

Когато стойността на поръчката надвишава 70 лв. за клиенти или 200 лв. за консултанти – доставката е безплатна.
Посочете точен адрес за доставка: домашен или на офис на Еконт!

Възможно е няколко КОНСУЛТАНТА да обединят своите поръчки с цел икономия на транспортните разходи. Всички продукти включете в единна поръчка, но в полето „Адрес за доставка“, освен адреса на получателя, запишете и допълнителната информация:

  • консултантски_номер_1: запишете кодовете на продуктите, които са поръчка за този консултантски номер;
  • консултантски_номер_2: запишете кодовете на продуктите, които са поръчка за този консултантски номер.

Всеки консултант ще получи отделна разписка, чрез която ще са ясни броят на неговите балове и закупените с тази поръчка продукти.

Поверителност на данните

Личните данни които предоставяте на tiande1.eu ще бъдат използвани единствено и само във връзка с обслужването Ви като клиент – за обработка и доставка на поръчката, осъществяване на връзка с Вас и доставяне на информация /ако сте консултант на TianDe/.

Онлайн магазин tiande1.eu  Ви гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или използлвани за цели различни от горепосочените.

Прегледайте подробно информацията в раздели:
Поверителност на Личните данни
Управление на Личните данни


Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes