Политика за Личните данни


Настоящата Политика за поверителност има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни, както и за Вашите права.

tiance1.eu се стреми да Ви предостави достъпна и полезна информация на сайта. Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания. tiance1.eu използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани.

Сигурността на сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване,  проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица.

Лични данни, които обработваме
За да използвате нашия сайт не се изисква да се регистрирате или да предоставяте лична информация. Събираме от Вас лична информация само когато ни я предоставите доброволно – например при попълване на формата за контакт на сайта или когато се абонирате за получаването по електронна поща на актуални новини за нашите продукти. Личната информация може да включва данните Ви за контакт, като напр. име, пощенски адрес, телефонен номер, адрес на електронна поща и др.

Начините за събиране на лична информация, които ние използваме са:

  • форма за контакт, чрез която се обслужват запитвания от наши клиенти;
  • форма за регистрация за получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации;
  • електронна поща.

Ние използваме данните Ви само за целите, за които ги събираме. При обработката на Вашите запитвания и когато използвате нашите услуги, ние понякога използваме подизпълнители, които получават само необходимите за случая данни. Предоставените от Вас данни се използват за следните цели:

  • за идентификация на Вашите запитвания, подадени чрез формата за контакт или друг онлайн канал за обслужване на клиенти;
  • данни за профила Ви в онлайн магазина, който се създава от Вас след встъпване в неформален договор с Администратора, приемайки условията за използване на онлайн магазина tiande1.eu:
    Лично и фамилно име;
    Имейл адрес;
    Парола.
    Създаването на профил (регистрация) не е задължително. Онлайн магазина е достъпен и може да бъде използван от нерегистрирани потребители.
  • Данни за онлайн поръчка през онлайн магазина, направена от Вас, сключвайки неформален договор от разстояние с Администратора:
     лично и фамилно име на лицето за доставка;
     имейл адрес;
     адрес за доставка – държава, град, пощенски код, адрес;
     телефон за доставка;
     данни за фактура – имена, телефон, град, държава, пощенски код, адрес;
     начин на доставка;
     начин на плащане;
     номер на поръчка;
     сума за плащане;
     статус на плащане;
     статус на поръчката.

Събраната информация се обработва от tiande1.eu единствено с цел предоставяне на избрани от Вас услуги и осъществяване на връзка с Вас. След постигане на целта, за която сме събрали Вашите лични данни, ние се задължаваме незабавно да ги унищожим, освен ако няма законов срок за тяхното съхранение.

Вашите права
Ако сте предоставили Ваши лични данни на tiande1.eu, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

  • право на достъп до личните Ви данни, обработвани от tiande1.eu;
  • право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
  • право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин  и други маркетингови комуникации и др.;
  • право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.

Употреба на бисквитки (cookies)
Когато посещавате нашата интернет страница, ние събираме обобщена информация за Вас чрез използване на бисквитки.  Бисквитките (Cookies)  са малки файлове с информация, които се запазват във Вашият интернет браузър или твърд диск при посещение на сайта. Бисквитките позволяват на tiande1.eu да подобрява сайта, така че той да съдържа максимално полезна информация за Вас, когато го посещавате. Чрез бисквитките ние Ви предоставяме персонализирана информация, която е достъпна само за Вас. При този процес не се съхраняват никакви лични данни, т.е. чрез бисквитките на сайта tiande1.eu не може да Ви идентифицира като личност.

Повечето интернет браузъри позволяват контрол на употребата на бисквитки. Въпреки това, някои бисквитки са запазени при отварянето на сайта без ние да сме имали възможност да поискаме Вашето съгласие. За запаметяването на другите бисквитки ще бъде необходимо Вашето съгласие.

Сайтът използва следните бисквитки:
 сесийни бисквитки;
 бисквитка за pop-up;
 бисквитка за уеб трафик;
 бисквитка за защита на личните данни.

Можете да настроите интернет браузъра си, така че да не запаметява бисквитки или да изтриете запаметените вече такива. Ако желаете да се възползвате от тези функции, моля обърнете се към производителя на Вашия интернет браузър.

tiande1.eu не носи отговорност, ако интернет браузър, който ползвате не поддържа функциите за контрол на употребата, отказ от запаметяване или изтриване на запаметени бисквитки. В случай, че забраните запаметяването на бисквитки или изтриете запаметени вече такива в зависимост от вида им е възможно да се наруши функционирането на сайта.

Google Analytics
Сайтът използва Google Analytics – уеб базирана услуга предоставена от Google Inc. (“Google”). Google Analytics използва бисквитки, които се запаметяват на Вашия компютър. Бисквитките позволяват тематизация и персонализация на съдържанието чрез изготвяне на доклади и анализ на активността Ви при посещение на сайта.

Информацията, която бисквитката генерира за Вашата активност на сайта (включително и Вашия IP адрес) се прехвърля и запазва на Google сървър в САЩ. Google предоставя данните или възлага обработването им на трети лица само, ако това е подходящо и доколкото действащото право не забранява това.

Google не обвързва Вашия IP адрес с други данни, които обработва.  Анонимността на Вашия IP адрес на сайта се постига чрез кодиране в рамките на държавите членки на Европейския съюз и държави страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство. По изключение пълният IP адрес може да бъде прехвърлен на Google сървъра в САЩ и съкратен там.

Социални мрежи
Достъпът Ви до социалните мрежи като Facebook, Google +, YouTube, Tweeter и други такива предвижда отделна регистрация и приемане на общите условия на тези сайтове. tiande1.eu не отговаря за защитата на личните Ви при приемането на тези общи условия. Моля да се запознаете подробно с общите условия на тези сайтове.

Приставки/Plugins
Сайтът използва Социални приставки/Social Plugins, които представляват софтуерни компоненти прибавящи допълнителни възможности към Вашия интернет браузър, при съгласие с техните условия и регистрация. Ние използваме следните Приставки:

Facebook
Сайтът използва Social Plugins на социалната мрежа Facebook, която се поддържа от  Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. („Facebook“). Тази приставка се разпознава по логата на Facebook (бяло „f” на син фон или „вдигнат нагоре палец“) или се отличава с „Facebook Social Plugin“. Списъкът и видовете Facebook Social Plugins може да видите тук: https://developers.facebook.com/products/social-plugins/.

Когато посетите страница от сайта, която съдържа Facebook приставка, Вашия интернет браузър се свързва директно със сървърите на Facebook и съдържанието на приставката ще бъде прехвърлено директно от Facebook към Вашия интернет браузър, който ще го свърже с интернет страницата. Чрез свързването с тези Facebook приставки, Facebook получава информация, че съответната наша интернет страница или платформа е била посетена дори и да нямате регистрация или да не сте се вписали във Facebook.

Информацията (включително IP адреса Ви) се прехвърля и запазва от Вашия интернет браузър директно към сървър на Facebook в САЩ. Ако сте вписан във Facebook, посещението на сайта може да се отрази незабавно на Вашия Facebook профил. Ако си взаимодействате с тези  Plugins, напр. натиснете бутона „Харесвам“, или напишете коментар, тази информация веднага ще бъде прехвърлена от Вашия интернет браузър към Facebook и ще бъде запаметена там. Информацията ще бъде също публикувана на Вашия Facebook профил и видима за приятелите Ви във Facebook.

Моля запознайте се с условията и възможностите за настройка за защита на личните Ви данни и целта и обхвата обработка им на:  https://www.facebook.com/policies. Ако не желаете Facebook да отразява посещението на сайта на Вашия Facebook профил е необходимо да се отпишете от Facebook преди да посетите сайта.

Google +
Сайтът използва Social Plugins на социалната мрежа Google+, която се поддържа от  Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“). Тази приставка се разпознава по логата на Google („+1“ бутон на бял или цветен фон). Списъкът и видовете Google+ Social Plugins може да видите тук: https://developers.google.com/+/web/.

Когато посетите страница от сайта, която съдържа Google + приставка, Вашия интернет браузърсе свързва директно със сървърите на Google и съдържанието на Приставката ще бъде прехвърлено директно от Google към Вашия интернет браузър, който ще го свърже с интернет страницата. Чрез свързването с тези Google приставки, Google получава информация, че съответната наша интернет страница или платформа е била посетена дори и да нямате регистрация или да не сте се вписали във Google+.

Информацията (включително IP адреса Ви) се прехвърля и запазва от Вашия интернет браузър директно към сървър на Google в САЩ. Ако сте вписан във Google+, посещението на сайта може да се отрази незабавно на Вашия Google+ профил. Ако си взаимодействате с тези  Plugins, напр. натиснете бутона „+1“ тази информация веднага ще бъде прехвърлена от Вашия интернет браузър към Google и ще бъде запаметена там. Информацията ще бъде също публикувана на Вашия Google профил и видима за Вашите контакти в Google+.

Моля запознайте се с условията и възможностите за настройка за защита на личните Ви данни и целта и обхвата обработка им на:  https://developers.google.com/+/web/buttons-policy. Ако не желаете Google да отразява посещението на сайта на Вашия Google+ профил е необходимо да се отпишете от Google+ преди да посетите сайта.

Tweeter
Сайтът използва Social Plugins на микро-блог услугата Tweeter, която се поддържа от Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA („Twitter“). Тази приставка се разпознава по логото на Tweeter. Списъкът и вида на Tweeter Social Plugins може да видите тук: https://dev.twitter.com/web/overview.

Когато посетите страница от сайта, която съдържа Tweeter приставка, Вашия интернет браузър се свързва директно със сървърите на Tweeter и съдържанието на приставката ще бъде предадено директно от Tweeter към Вашия интернет браузър, който ще го свърже с интернет страницата. Чрез свързването с тези Tweeter приставки, Tweeter получава информация, че съответната наша интернет страница или платформа е била посетена дори и да нямате регистрация или да не сте се вписали във Tweeter.

Информацията (включително IP адреса Ви) се прехвърля и запазва от Вашия интернет браузър директно към сървър на Tweeter в САЩ. Ако сте вписан във Tweeter, посещението на сайта може да се отрази незабавно на Вашия Tweeter профил. Ако си взаимодействате с тези  Plugins, напр. натиснете бутона „Tweet“ тази информация веднага ще бъде прехвърлена от Вашия интернет браузър към Tweeter и ще бъде запаметена там. Информацията ще бъде също публикувана на Вашия Tweeter профил и видима за Вашите контакти в Tweeter.

Контакти за въпроси
В случай, че имате въпроси относно начина, по който обработваме личните Ви данни или свързани въпроси, моля свържете се с нас на посочените координати в страница „Контакти“.

Актуализация 25. 05. 2018 г.


Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes