Детокс пластир с лавандула за крака


Детокс пластир с лавандула за крака, ТианДе – бързо и лесно почистване на организма!

Всяко химическо вещество, което попадне в организма в определени количества е способно да наруши жизнените му функции. То се превръща в отрова – токсин (от гръцки toxicon – „отрова“). Токсините не само навлизат в тялото отвън – с въздух, храна, вода, лекарства (екзотоксини), но се образуват и вътре в него (ендотоксини). Количеството ендотоксини се увеличава, когато тялото се бори с чернодробни и бъбречни заболявания, метаболитни нарушения. Те се натрупват в кръвта, лимфата, мастната тъкан, в междуклетъчното пространство, в ставите, мускулите. Това натрупване води до интоксикация – отравяне на организма с токсични вещества.

Детокс пластир с лавандула за крака
Детоксикационен пластир с лавандула за крака ТианДе

За да се почисти тялото от “отрови”, редовно трябва да се прилага курс за детоксикация (разбира се, придържайки се към активен начин на живот и правилно хранене). Корпорацията TianDe е разработила специална програма за детоксикация, която помага не само нежно, стъпка по стъпка, да се отървете от всички ненужни неща, но и да има благоприятен ефект върху различните системи в организма.

Един от най-ефективните продукти на програмата е детокс пластирът за крака. Детокс пластир с лавандула за крака TianDe – комбинация от вековни китайски традиции и съвременни технологии. Активните компоненти на пластира влияят на акупунктурните точки, разположени на стъпалото, помагайки за прочистването на тялото.

Основната задача на лавандуловия пластир е внимателно и постепенно да почисти организма от токсини и натрупани продукти от разпад.

За сайта tiande1.eu
Онлайн магазин TianDe – продукти за здраве и красота
Тук ще намерите:
биокозметика за лице и тяло;
биопродукти за коса – за профилактика или решаващи проблем;
биопродукти за здраве – фиточайове, хранителни добавки, женско и мъжко здраве.

С етикети , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *