Избелване на зъби у дома – безопасно с ТианДе


Избелване на зъби у дома – лесно и безопасно, чрез рутинната ежедневна хигиена, с натуралните продукти на компания ТианДе!

По-бели зъби – мода или неостаряващ стремеж? Белоснежната усмивка е символ на красотата от векове, затова е и стремеж за много хора. Днес, когато има високотехнологични и ефективни методи за избелване, е полезно да знаем техните предимства и недостатъци, както и плюсовете и минусите на алтернативните природни народни средства.

В домашни условия могат да се прилагат избелващи гелове, ленти, води за уста, шини, комплекти, LED светлини. Един от най-разпространените и популярни начини за избелване на зъби у дома са пастите за зъби с избелващо действие. Много внимателно трябва да се запознаете с количеството и качеството на съставките в тях, вложени като избелващ агент! Последното е много важно, независимо към кой начин за избелване на зъби ще се ориентирате. В противен случай рискувате нарушаване на зъбния емайл и свръх чувствителност на зъбите! Който и метод да изберете (дори и средства от народната медицина) има особености, за които трябва да сте информирани, особено при наличие на такава чувствителност!

Какво трябва да знаете, преди да предприемете процедура – избелване на зъби:

Първото и най-важно нещо, което трябва да се знае, е че няма по-красиви зъби от здравите!

Редовното и правилно почистване на зъбите трябва да бъде автоматична рутина на устната хигиена сутрин и вечер. Знаете ли, че повечето хора не мият зъбите си правилно? Нередовно, недостатъчно почистване, използване на неправилна четка за зъби, която е или прекалено мека или твърде твърда …. това са само някои от грешките, които допускаме при хигиена на устната кухина. Обръщате ли внимание пастата за зъби? А използвате ли конци и вода за уста редовно? Следващата и основна стъпка към красивите и здрави зъби са редовните посещения при вашия зъболекар. Дори ако нищо не ви боли, трябва да правите превантивен преглед поне веднъж годишно.

Компания ТианДе предлага спектър от безопасни билкови продукти за поддържане на здравето на зъбите, венците и устната кухина. Пасти и гелове за зъби, вода и фитоспрей за уста без флуор и парабени!

Второто важно нещо което трябва да се знаете е, че всеки човек има различен цвят и оттенък на зъбите, който е генетично обусловен и се определя от вътрешността на зъба – така нареченият дентин. Съобразно естественият цвят на зъбите се определя и възможният ефект от избелването им.

Третото нещо, което трябва да се знае е, какво най-много влияе на зъбите ви, за да се преоцветяват. Така ще можете да направите усилия, за да го избегнете. Причините могат да са много и различни. Тук посочваме най-честите за промяна на цвета на вашите зъби.

Всекидневна употреба на кафе, газирани напитки и вино.
Тютюнопушене.
Натрупване на зъбен камък.
Неправилна устна хигиена – неправилно миене на зъбите.
Прекалено често използване на вода за уста с хлорхексидин.
Бактериални инфекции.
Използване на определени антибиотици в ранна детска възраст.
Флуороза – това е патологично състояние, причинено от повишен прием на флуор в детска възраст. Ако продължително пиете вода с повишена концентрация на флуор (например бутилирана минерална вода), може да се появи флуороза. Тя се манифестира с появата на бели, а в последствие на кафяви петна по зъбите, разрушаване на зъбния емайл или проблеми с костната система.

Избелване на зъби у дома
Бели зъби и белиснежна усмивка с ТианДе

В продуктовата линия „Грижа за устната кухина“, компания TianDe предлага няколко средства предназначени за нежно избелване на зъби в домашна среда.

Бестселър е пастата за зъби Extra White Pro. Тя е ефективна и евтина алтернатива на ултразвуковото избелване на зъбите. Extra White Pro Tiande има почистващ и избелващ ефект едновременно. Премахва упорити петна от кафе, червено вино и тютюнопушене върху зъбите. Укрепва емайла и предотвратява свръхчувствителността на зъбите благодарение на съдържанието на калциеви съединения, фосфор и натриев флуорид (не надвишава допустимата доза от 0,13 %). Тази паста за зъби е толкова ефективна, че се препоръчва само 1 до 2 пъти седмично.

Пастата за зъби Естествени океански перли, която има избелващ ефект, допълва пастата за зъби Extra White Pro в ежедневието. Съдържа натурален екстракт от морски перли на прах, който доставя минерали към зъбния емайл и го укрепва. Предпазва зъбите от зъбен кариес, намалява появата му, премахва зъбната плака и възпалението на венците.

Тази двойка пасти за зъби се допълва от черната четка за зъби с избелващ ефект. Тази четка е с активен въглен от бамбук. Благодарение на свръх фините власинки с дървесен въглен, тя ще бъде верен помощник за белоснежна усмивка.

Избелване на зъби у дома
Черната паста ТианДе за бели зъби

Черната натурална и избелваща фитопаста е следващият ни съвет. В предходната комбинация от продукти, с нея може да замените Пастата за зъби Естествени океански перли. Черния цвят се дължи на дървесния въглен в нейния състав. Съдържа още колоидно сребро и натурални етерични масла. Тази паста за зъби не съдържа вещества като флуорид, парабени, SLS, аромати и синтетични оцветители, не уврежда зъбите!

Ако четката за зъби Бамбуков въглен е доста мека за вас, може да изберете четка за зъби Продентал. И още едно тайно оръжие от ТианДе – маската за лице от 100% натурален перлен прах. Освен основното си предназначение, тази маска може да бъде ползвана за заздравяване на венците и избелване на зъби. Използвайте я след като си измиете зъбите с паста за зъби или съвместно с пастата за зъби. Ще усилите избелващия ефект многократно.

Да не забравяме, арсеналът ТианДе за избелване на зъби връща тяхната естествена белота! Без особени усилия, без рискове – напълно безопасно! Радвайте се отново на вашата чаровна и белоснежна усмивка!


С етикети , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *