БИО ламиниране на косата у дома


Инструкции за БИО ламиниране на косата у дома със средства TianDe

Ще са ви необходими:
1. Гребен с редки зъби
2. Купа за смесване на съставките
3. Четка за боядисване на коса
4. Найлонова шапка
5. Сешоар
6. Кърпа
7. Шампоан за дълбоко почистване, серия Intop (код 25506). В състава му участва дървесен въглен, който дълбоко почиства както скалпа, така и косата от замърсяване. Той премахва всички остатъци от стилизиращи средствата за коса, „почиства пътя“ на хранителните вещества съдържащи се в продуктите за последваща грижа.
8. Кондиционер с ефект биоламиниране, серия Intop (код 25507). Той съдържа активни компоненти, които създават ефекта от скорошно био  ламиниране.
9. Подхранваща, укрепваща маска за коса със змийска мас 🐍 (код 20127). Тя е идеална за суха, чупеща се и увредена коса, коса нуждаеща се от хидратация и подхранване. Действа в две главни направления: създава ефект на ламиниране на косата и пробужда „спящите“ космени фоликули.

1 Етап – измиване
Измиваме косата – 2 пъти подред с шампоан за дълбоко почистване Интоп, за да се отворят „кератиновите керемидки“ на косъма.

2 Етап – нанасяне на маска за био ламиниране на косата
Приготвяме смес маска за нанасяне върху косата в пропорции едно към едно от Кондиционер с ефект биоламиниране и Укрепваща маска за коса със змийска мас. На влажна коса я нанасяме върху всеки кичур (както при боядисване) по цялата дължина на косата, от корена до краищата.

3 Етап – престой с маската
След нанасянето на маската поставяме шапката и обвиваме косата с кърпа, за да ù е топло. Оставяме сместа да действа за 30-40 минути.

4 Етап
Сваляме кърпата и шапката и за 2-3 минути загряваме косата със сешоар.

5 етап
Измиваме косата от смес маската, разресваме, оставяме косата да изсъхне без използването на сешоар или брашинг четка за коса.

Готово  Косата изглежда като след салонна процедура – блестяща, гладка и подхранена!

Ето и реални снимки, показващи резултатите от процедурата:

БИО ламиниране на косата - резултати

БИО ламиниране на косата - резултати

БИО ламиниране на косата - резултати

 


С етикети , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *