Алунит TianDe – кристален дезодорант и аптечка


Кристалът алунит  TianDe, наричан още “Kристалът TianDe“ или „Камъкът TianDe“, може да помогнете при алергии, хрема, хемороиди, гъбички, при изпотяване … Един единствен продукт, може да се справи с толкова различни проблеми! Звучи невероятно нали? Малка домашна аптечка!

Основно предназначение на продукта е да бъде стик срещу изпотяване. Кристалният дезодорант е 100 % натурален продукт – планински вулканични кристал Алунит. Тъкмо затова дезодоранта Natural Veil е естествена алтернатива на дезодорантите против изпотяване, които са с изцяло химически състав. 

В Китай и Корея алунитът е единствения безвреден дезодорант, които е разрешен за употреба от бременни жени или кърмачки. Той е познат от дълбока древност заради силното си антибактериално действие. С него се лекували всякакви неразположения и болести. 5000 години по-късно идеята за природни продукти в помощ на здравето ни, вече се възражда.

Използван като стик против изпотяване, той не запушва порите и неутрализира бактериите, които причиняват неприятната миризма, както и осъществява естествен контрол на изпотяването. Кристалния дезодорант от алунит е подходящ както за жените, така и мъжете, тъй като е без мирис и  не се конкурира с аромата на използвания парфюм. Еднакво ефективен е за всеки тип кожа и не оставя следи по дрехите заради полупрозрачна текстура.

Алунит TianDe

Камъкът TianDe” се използва за:

Афтършейв и след епилация, защото има отлични антисептични свойства. Мъжете могат да използват Алунит  след бръснене, както и жените след епилация. Той успокоява обработената повърхност, укрепва капилярите. Свойствата на “Кристалът TianDe са сравними със свойствата на добър афтършейв, тъй като не съдържа алкохол и не дразни  кожата.

При порезни рани – алунитът има антибактериално действие, той притежава  много по-силно антибактериално действие от спирта.

Помага за нормализиране на проблемна кожа при тийнейджърите и по-бързото заздравяване на пъпките, потушава възпаленията – след като намокрите кристала втрийте върху проблемните участъци или по цялото лице. Направете си тоник: поставете кристала за 20 мин. в 200 мл. вода, получения разтвор нанасяйте с помощта на памучен тампон върху измита кожа.

  Бързо облекчава алергичен сърбеж (ухапвания от насекоми и всякакъв вид алергични реакции по кожата).

Средство при хемороиди.

 Пудра за обувки. Малко количество от кристала смелете на прах и поръсете една щипка в обувките – така той ще служи за техен дезодорант в дългосрочен план.

 Има благоприятен ефект върху венците (пародонтоза, кървене на венците). Поставете кристала за 20 мин. в 100 мл. вода, след това използвайте вместо вода за уста.

 Херпес. Кристала се нанася през 15 мин. директно в/у херпеса в продължение на целия ден, до вечерта проблема е решен.

 При болки в гърлото и гнойна ангина. Поставете кристала за 20 мин. в чаша вода и след това направете гаргара (убива бактериите в гърлото и веднага успокоява болката и ускорява излекуването).

 Профилактика и лечение на заболявания на пикочо-половата система (млечница, вулвовагинит, баланит и др.). С разтвор от кристала Алунит TianDe се прави вътрешен душ.

 Гъбички по кожата и ноктите.  Накиснете краката в разтвор от кристала за около 20 мин. повтаряйте процедурата в продължение на 30 дни. или до пълното излекуване. След ваната с “Камъкът TianDe”, нанесете Профилактичен крем със змийска мас и задължително напудрете обувките.

Кокоши трън – стрийте част от „Кристалът TianDe“ върху проблемното място. Може да използвате за усилване на ефекта и лепенка, с която да закрепите алунита по-дълго.

Програма за прочистване на стомашно-чревния тракт и засилване на имунитета.

Необходими са: 1 – 2 стика Алунит TianDe

Изпълнение на програмата:

Всяка сутрин и вечер с “Камъкът TianDe” се “зареждат” 150 мл вода като се правят въртеливи движения с него по посока на часовниковата стрелка в чашата. Разтварянето на алунита във водата продължава до 2 минути. Приготвената прясно заредена алунитна вода, изпивайте сутрин и вечер по следната схема:

1 етап: прием 10 дни  – почивка 10 дни
2 етап: прием 10 дни  – почивка 20 дни
3 етап: прием 10 дни  – почивка 30 дни
4 етап: прием 10 дни  – почивка 40 дни
5 етап: прием 10 дни  – почивка 50 дни
6 етап: прием 10 дни  – почивка 60 дни
7 етап: прием 10 дни

Резултати след използване на програмата:

 подобряване на метаболизма – изчистване на стомашно-чревния тракт от шлаки, вредни бактерии и гъбички. Намаляване на теглото, намаляване или повишаване на  апетита /в зависимост от необходимостта/;
 повишаване на жизнения тонус – укрепване на организма, засилване на имунната защита;
 подобряване на здравословния статус, подобряване качеството на живот!

Пийте вода с алунит и бъдете здрави!

Свързани статии:
Кристалният дезодорант Natural Veil – натурален и безопасен!

 

За сайта tiande1.eu
Онлайн магазин TianDe – продукти за здраве и красота

С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *