Козметично масло при запушен нос и хрема


Козметично масло при запушен нос “Тайната на енергията Ци” – за леко и свободно дишане!

Ци, според китайската философия е естествената енергия, която изпълва, пронизва вселената и присъства непрекъснато във всички живи организми и неживи обекти. Ци е основна сила на всяко движение във вселената, било то физическо или умствено. Всяко движение на материалните и нематериалните обекти е следствие на движението на Ци. Това обхваща абсолютно всички възможни аспекти на движението: от това на небесните тела, до това на атомите, молекулите и елементарните частици.

Не можете да я докоснете, но можете да я почувствате и да се научите да я управлявате. Правилното протичане на Ци в човешкото тяло е ключът към неговото здраве и дълголетие. Един от основните начини, по който Ци влиза в тялото е свободното носово дишане. Ако носът е запушен, свободният поток на енергията е нарушен.

Козметично масло при запушен нос “Тайната на енергията Ци” (30140) – ще ви помогне да се насладите на всяко вдишване, като премахне запушването на носа и регулира нормалното дишане.

Благодарение на активния си състав – специални растения и масла, масажното масло може да възстанови благотворния поток на Ци, а това ще подобри функционирането на тялото. 

За сайта tiande1.eu
Онлайн магазин TianDe – здраве и красота от природата
Тук ще намерите:
биокозметика за лице и тяло;
биопродукти за коса – за профилактика или решаващи проблем;
биопродукти за здраве – фиточайове, хранителни добавкиженско и мъжко здраве.

С етикети , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *