Превръзки с анионен чип – новост в женската хигиена


Дамски превръзки с анионен чип – най-новото постижение на науката в областта на гинекологията.

Основно предназначение на превръзките с аниони е да създадат максимален антибактериален ефект, да неутрализират неприятните миризми. За разлика от конвенционалните превръзки, анионните не дразнят кожата на перинеума, не предизвикват алергични реакции. Особен интерес представлява състава им, тъй като той значително се различава от стандартните превръзки на пазара.

За производството на дамските превръзки с анионен чип се използват естествени, екологично чисти материали. Това е много важно, защото безопасността е на първо място! Въпреки по-големия брой слоеве в тяхната структура, те остават тънки, прилепват идеално към  бельото, следвайки извивките на тялото.

Много от жените знаят, че конвенционалните превръзки са в състояние да създадат благоприятна среда за възпроизводство на бактерии, което може да причини някои гинекологични заболявания. Те не пропускат влагата и създават “парников ефект”. Превръзките с аниони позволяват на женския организъм да диша, като я предпазват от размножаването на вредни микроби.

Превръзки с анионен чип

Доверете се на дамските превръзки с анионен чип, защото:

 До 62% от инфекциите могат да бъдат причинени в резултат на използването на дамски превръзки с лошо качество.
 Вероятността зряла жена да получи вагинална инфекция достига до 83%.
 Една жена се нуждае от 3 до 6 дни в месеца за лечение на вагинални инфекции.
 Ако една жена започне да страда от вагинални инфекции на 20 годишна възраст, тя може да прекара най-малко 6 години от живота си в тяхното лечение.

Влияние на анионите върху здравето

Анионите са отрицателно заредени молекули, които се появяват във въздуха в резултат на мълния, микровълнова радиация, ултравиолетово лъчение, обикновена радиация. Те нямат мирис или цвят, но могат да привличат микровещества от въздуха. Анионите имат способността да убиват микробите и да отстраняват праха от въздуха. Връзката между аниони и въздух може да се сравни с връзката между витамините и храната. Именно това качество им даде второто име – “пречистватели на въздуха”, “елементи на дълголетие”, “въздушни витамини”. Учените, които са изучавали свойствата на анионите, заявяват, че те играят важна роля за човешкото здраве. Лечебните свойства на тези частици се проявяват в натрупването и неутрализирането на праха, унищожаването на вирусите и микробите, предотвратяването на негативни последици за организма, които са причинени от активността на микробите.

Иновация: дамски превръзки с анионен чип

Интересът към хигиенните и терапевтичните свойства на анионите, постепенно се увеличи през последните няколко години и даде своите резултати. Все повече компании започнаха да използват анионите при производството на продукти за лична хигиена, по-специално превръзки за жени. В тях има вграден високотехнологичен йонизатор (чип). Освен обичайните функции на обикновените, анионните превръзки също предотвратяват разпространението на бактерии, борят се с тях и са способни да отстранят причините за възпаление на вагиналната мембрана. Анионът, отделен от чипа, ефективно убива бактериите, причиняващи повечето женски заболявания. Също така, анионите активират производството на различни клетъчни ензими, които подобряват метаболизма и съответно лекуват тъканите.

Хигиенните превръзки с анионен чип:

 блокират неприятните миризми;
 допринасят за превенцията на болестите в интимната сфера;
 допринасят за нормализирането и възстановяването на менструалния цикъл;
 подобряват вътрешната секреция;
 стимулират местния имунитет;
 имат положителен ефект върху човешкото тяло като цяло.

Превръзки с анионен чип

Ежедневните превръзки с аниони ТианДе:

Много комфортни:
естествени, екологично чисти материали;
повърхността винаги остава суха;
“дишащи”, не създават “парников ефект”;
горният мек памучен слой не протрива и не дразни кожата;
хипоалергенни;
▪ идеални за чувствителна и алергична кожа;
не съдържат химически препарати и ароматизатори;
предотвратяват нежелана миризма.

Уникален анионен чип:
▪ унищожава размножаването на бактериите вътре в превръзката;
▪ блокира образуването на миризма;
▪ поддържа местния имунитет;
▪ осигурява превантивен и лечебен ефект.

Наличието на този чип е абсолютно предимство на анионните превръзки ТианДе пред обикновените ежедневни дамски превръзки.

Билков комплекс:

Екстракт от листата на китайска камелия – мощен антиоксидант, оказва противовъзпалително и антибактериално действие, способства проникването на активните вещества чрез кожата.

Екстракт от мента – мощен антиоксидант, има противовъзпалително и прочистващо действие, обезболява.

Надеждна опаковка:
▪ обща опаковка;
▪ всяка превръзка е в индивидуална опаковка.

Дамски превръзки с анионен чип
Иновация: дамски превръзки с анионен чип
В кои случаи да се използват превръзки с аниони е особено полезно?

 Редовното използване на дамските превръзки с анионен чип помага за регулиране на менструалния цикъл.
 Особено ефективно е да се прилагат при комплексното лечение на възпалителни заболявания на външните генитални органи, вагината (дисбиоза, кандидоза и бяло течение), шийката на матката (включително ерозия), кухини и придатъци (ендометрит, аднексит и др.).
 Полезно е да се използват при частичен или пълен пролапс на гениталните органи (пропадане на женските полови органи от самия таз във влагалището).
Превръзки с аниони са ефективни при хемороиди, рани на ануса.
 След раждане или аборт.

Отзивите на лекарите за използването на дамските превръзки с анионен чип като лечебни средства са различни. Някои виждат в тях бъдещето и превенцията на много заболявания при жените. Друга част се отнася към лечебните им свойства с недоверие. Като цяло, всички са единодушни в мнението, че тези анионни хигиенни средства са много по-безопасни за женския организъм отколкото конвенционалните и могат да бъдат използвани като част от комплексна терапия.

За сайта tiande1.eu
Онлайн магазин TianDe – здраве и красота от природата

С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *