Таблетки с екстракт от гроздови семки (част 2)


Екстракт от гроздови семки – уникални възможности и действие! А сега в таблетки!

 Здравите капиляри – ключ за здравето на организма

Нашият “голям” живот – животът на целия организъм, е сбор от “малките” животи на близо 70 трилиона клетки. Взаимното свързване на клетките, органите и системите на организма, тяхното хранене, дишане, пречистване, се извършват чрез огромната капилярна мрежа. Последните проучвания са открили забележителен факт: оказва се, че капилярите, както и сърцето, изпълняват ролята на основен двигател на кръвта.

Капилярите са много тънки, крехки, уязвими, бързо се разпадат и „излизат извън строя“. Нарушената микроциркулация на кръвта в капилярите е основна причина за почти всички заболявания.

Застойните явления в капилярите на горните слоеве на кожата могат да доведат до купероза. Поради постоянното натоварване, стените на съдовете губят еластичност, стават крехки, което допълнително увеличава стагнацията на кръвта. Външните прояви на куперозата започват с неестествено зачервяване на кожата в областта на носа, бузите, понякога и челото. Кожата е свръхчувствителна, възниква парене. След това капилярите стават видими, създават червена кръвоносна мрежа на лицето.

Екстрактът от гроздови семки защитава и укрепва капилярите, подобрява микроциркулацията на кръвта в тях, подхранването и доставянето на кислород в клетките на организма, премахва основните причини за много заболявания, в т. ч. на куперозата.

Таблетки с екстракт от гроздови семки
Био добавка Комплекс с екстракт от гроздови семки
 За да трепти сърцето само от радост

Сърцето е уникална мускулна помпа, която, не знае почивка, работи безпроблемно ден и нощ, в продължение на десетилетия. Работата на сърцето също зависи пряко от достатъчния прием на кислород и хранителни вещества. Основните причини за нарушаване работата на  сърцето – атеросклероза, промени в кръвното налягане, стрес.

Най-главното и най-слабото звено в организма е сърдечно-съдовата система. Болестите на сърдечно-съдовата система са бич на нашето време. Смъртността от тях е 57%. 30% от тях са хора в активна трудоспособна възраст, предимно мъже. Много е важно да се разбере, че 80% от смъртните случаи могат да бъдат предотвратени, ако превенцията се извършва навреме.

Има такова уникално природно лекарство, което може едновременно да се грижи за всички връзки на сърдечно-съдовата система. Използва се с голям успех в Европа и Америка. Други средства, подобни на него, според експертите, няма. Това е екстракта от гроздови семки.

В момента, екстрактът от гроздови семки се счита за най-ефективното и универсално средство за профилактика и лечение на заболявания на сърдечно-съдовата система, което действа едновременно на всички връзки – на артерии, вени, капиляри и сърцето. Екстрактът от гроздови семки помага за намаляване на холестерола, нормализира кръвното налягане, предпазва сърцето от стрес и преждевременно стареене. И, което е особено ценно, може да се използва дългосрочно.

 Кръвното е в норма

Повишеното кръвното налягане във всяка възраст е много важен фактор за развитието на инсулт, инфаркт, бъбречни и очни заболявания. В момента хипертонията е едно от най-честите заболявания на сърдечно-съдовата система. Приблизително всеки трети човек страда от хипертония, а смъртността от хипертония и последиците от нея са най-високи в Европа. Половината от пациентите с хипертония дори не знаят, че имат заболяване, а от тези, които знаят, се лекуват само половината.

При хипертония кръвоносните съдове се увреждат, уплътняват се, губят еластичност и т.н. Въпреки проучването на това заболяване и изобилието от лекарства, ефективността на лекарствената терапия при хипертония остава катастрофално ниска, тъй като лекарствата премахват само ефекта, а не причините за заболяването.

Екстрактът от гроздови семки допринася за нормализиране на кръвно налягане, предотвратява отлагането на холестерол, възстановява вътрешния слой на стените на кръвоносните съдове, намалява отделянето на адреналин при стрес, което обикновено води до повишаване на кръвното налягане.

 Ако мозъкът има нужда от помощ

Често се чудим защо забравяме, защо ни липсва възможността да се концентрираме, обвиняваме своята натовареност, умора и стрес. Но нали използваме възможностите на нашия мозък само на 10% и по-голямото умствено натоварване за него е по-скоро възможност да се „позатопли“, отколкото да забрави нещо важно. Друго нещо е, когато мозъкът изпитва кислороден глад и недостиг на хранителни вещества. Основните причини за увреждане на паметта, разсейване, старческа деменция, исхемичен удар, възрастови нарушения на зрението, катаракт, ретинопатия, е липсата на кислород и подхранване на мозъчните клетки, дължащи се на смущения в микроциркулацията на кръвоносните съдове на мозъка, в т.ч. най-малките съдове на очите.

Екстракт от гроздови семки – подобрява притока на кръв към мозъка и неговите субкортикални структури, укрепва кръвоносните съдове, има силно защитен и стабилизиращ ефект върху мозъчните клетки, регулира действието на невротрансмитерите, подобрява функционирането на чувствителността на ретината.

Таблетки с екстракт от гроздови семки
Био добавка Комплекс с екстракт от гроздови семки
 Без лимфодренаж – нищо не е наред

Лимфната система дълго време е била “в сянка” и не е попадала като обект в науката. Днес знанията за структурата и функционирането на тази сложна система са изцяло преразгледани и позволяват по нов начин да се погледне на много процеси в нашия организъм.

Лимфната система е мрежа от съдове, които проникват в цялото тяло и отговарят за премахването на продуктите от разпад и токсините от клетките. Тя се нарича “основен чистач на тялото”. Проучванията показват, че неефективното функциониране на лимфната система може да има отрицателно въздействие върху функционирането на тялото и може значително да повлияе на човешкото здраве, включително на младостта на кожата.

Лимфните капиляри проникват във всяка клетка на тялото ни. В тях се събират всички отровни замърсявания, които не са паднали във венозните капиляри. Пречистването на лимфата от вредни вещества се извършва в лимфните възли. Ако не могат да се справят с лимфното прочистване, се задейства защитен механизъм: флуидният гел, запълващ междуклетъчното пространство се сгъстява и лимфодренажа се възпрепятства. Така организмът се зашлакова. Намален лимфодренаж се наблюдава при всички заболявания.

Нарушенията на кръвообращението, венозния кръвоток и лимфния поток са основната причина за развитие на разширени варикозни вени на краката и целулит.

За да се активират механизмите за самоочистване на организма е необходимо да се възстанови лимфодренажа. За тази цел всички програми за прочистване трябва да започнат със специални процедури или прием на средства, които активират лимфния дренаж. От 326 основни природни средства, ефект за стимулиране на лимфния дренаж се открива едва в 12. На първо място сред тях е екстрактът от гроздови семки (от червено грозде).

Доказано е, че той укрепва съединителната тъкан на съдовете, прави вените здрави и еластични, намалява подуването и риска от образуване на кръвни съсиреци, има противовъзпалителен ефект. В Европа и Америка екстрактът от гроздови семки е признат за най-ефективното и най-достъпно средство за разширени вени.

 Вие сте прекрасна във всяка възраст

Огромна роля в създаването на женската привлекателност и красота имат хормоните. Научните изследвания показват, че проантоцианидините в гроздовите семки имат естрогено подобен ефект и намаляват риска от развитие на тумор на гърдата и матката, намаляват честотата и тежестта на симптомите на менопаузата, по-специално “горещите вълни”, предпазват женското сърце от атеросклероза и опасните му последствия. В момента се проучва възможността за използване на проантоцианидините като алтернатива на хормонозаместителната терапия.

 Алергии – няма

Към днешна дата са идентифицирани повече от 20 000 алергени. Тази цифра, както и броя на алергичните хора, имат тенденция да се увеличават. Проантоцианидините в екстракта от гроздови семки имат мощно противовъзпалително и антихистаминово действие и са от значителна помощ за тялото при алергични прояви, включително сенна хрема.

 Добро зрение във всяка възраст

Влошаване на зрението и проблеми с очите могат да бъдат заобиколени, ако редовно “подхранвате” и предпазвате очите си. Основното „блюдо“ в менюто за очите са антиоксидантите. Антиоксидантите в екстракта от гроздовите семки са особено ценни.

Екстракт от гроздови семки – идеална защита срещу възрастовата дегенерация на ретината, ретинопатията. Подобрява функционирането и чувствителността на ретината при късогледство, облекчава напрежението, причинено от работата с компютър.

 Всяка клетка в бронежилетка!

У всички хора без изключение с възрастта се влошават състоянието на сърдечно-съдовата система, организма остарява и отслабва. Екстрактът от гроздови семки е универсално превантивно средство за защита на тялото от повечето заболявания на “цивилизацията” и преждевременното стареене. Смята се, че няма по-безопасна алтернатива на екстракта от гроздови семки сред природните и традиционните препарати. Това е универсално средство за здрави хора, които се стремят да поддържат здравето, младостта и красотата си.

Екстрактът от гроздови семки не е токсичен, мутагенен, канцерогенен, няма странични ефекти. Важно е, че той може да се приема продължително време.

Таблетки с екстракт от гроздови семки (част 1)


С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *