Ако хемороиди ви измъчват, TianDe има решение!


Хемороиди

Те са заболяване, свързано с тромбоза, възпаление, патологично разширение и кръвоизлив на хемороидалните вени, образуващо възли около ректума (право черво). Това е най-честата колопротектологична болест, която засяга средно 12 от 100 души, а нейното специфично тегло сред заболяванията на правото черво е около 40%.

Хемороидите са еднакво често срещани при мъжете и жените. По-често това се случва при мъжете, тъй като повечето жени, при първите признаци на заболяването, търсят помощта на лекар.

По-просто казано: мъчителните хемороиди всъщност представляват подути и възпалени вени, разположени в правото черво и ануса. Тези, които се образуват в правото черво, се наричат вътрешни хемороиди. Възпалените венички в кожата около ануса, медиците наричат външни хемороиди. И в двата случая усещането е неприятно, а болката нетърпима.

 Предразполагащи фактори за появата на хемороиди:

запек;
наследствени фактори;
бременност, раждане;
професия, свързана с продължително седене, заседналият начин на живот. Хемороидите често се появяват вследствие на дълго седене, което не позволява оттичане на венозната кръв.
злоупотребата с алкохол води до значително ускоряване на кръвния поток в аналната област, което може да причини хемороидно кървене;
прекомерна физическа активност и вдигане на тежести. При физически усилия се повишава интраабдоминалното (вътрекоремното) налягане, а това довежда до венозен застой и поява на хемороиди;
мазната, люта и пикантна храна, причинява дразнене в аналната област;
възпалителни и туморни процеси в червата и черния дроб;
инфекция;
напредване на възрастта. Намалява еластичността на тъканите, променят се диетата и начинът на живот, а това довежда до появата на хемороиди.

 Симптоми на хемороидите:

кръвотечение от ануса;
пролапс (излизане) на хемороиди от ануса;
болка (постоянна или само по време на дефекация);
анален сърбеж;
перианален оток;
секреция на слуз;
дискомфорт, чувство на непълно изпразване, подуване на корема.

В повечето случаи, хемороидите се развиват постепенно. Първо се появява чувство на сърбеж, парене, тежест в ануса, болка и запек. После болката се усилва, настъпва хемороидно кървене, хемороидите изпадат извън ануса.

 При хемороидалната болест се различават четири стадия на развитие:

Стадий I – Това е начален стадий в развитието на хемороидите. Няма болка. Възможен е дискомфорт и парене в аналната област след дълго пътуване например. Кървенето е рядко и оскъдно. В повечето случаи състоянието не търпи развитие с години.

Стадий II – Хемороидалните възли започват да се уголемяват и отпускат, но излизат навън от ануса само при позиви за дефекация. Появява се регулярно кървене с тенденция към увеличаване на количеството изгубена кръв. Може да има болка и сърбеж, слузна секреция. Пациентите са застрашени от настъпване на тромбози и инкарцерация на възлите.

Стадий III – Хемороидалните възли пролабират при напън и дефекация, но не могат да се прибират спонтанно и трябва да се помогне с ръка. Има повишен тонус на аналния сфинктер и напредваща фиброза (натрупване на груба, влакнеста тъкан). Клиничните прояви са слузна секреция, болка, сърбеж и разраняване на лигавицата (обилно кървене – понякога на струйка).

Стадий IV  – Хемороидалните възли постоянно пролабират от ануса или изпадат при малко усилие след като един път са били прибрани. Състоянието е крайно неприятно – по правило има чести усложнения и обостряния. Не бива да се допуска прогресиране до този стадий, защото на този етап лечението е единствено оперативно. В този стадий има най-различни оплаквания, като обикновено има силна болка и разранявания на лигавицата.

Външните хемороиди (тези, които са пролабирали от ануса и не са се прибрали) могат да тромбозират и тогава болката е неописуема. Ако сте я изпитвали няма как да я забравите. Това е усещане на безпомощност и страх от всяко помръдване. За да се справите с хемороидите може да сте пробвали много методи.

В тази статия ще ви споделим един работещ метод с продуктите TianDe. Забравете предразсъдъците и притесненията. Важното е да има ефект. Комбинацията от няколко средства се оказа изключително работещо съчетание.

Ако хемороиди ви измъчват
Натурални продукти ТианДе при хемороиди с бърз резултат
Продукти и комбинации от средства с положителни резултати при хемороиди, проверени в Русия и България:

 Направете 15 минутен компрес (или обикновена дезинфекция) с памучен тампон напоен в алунитена вода, сутрин и вечер. С кристалния дезодорант се „зареждат“ 150 мл вода за около 2 минути. Разтварянето на алунитния кристал става с въртеливи движения във водата. При необходимост, може да се направи анален душ за облекчаване на сърбежа, дезинфекция на вътрешните хемороиди. Тази процедура убива бактериите, потушава възпаленията, веднага успокоява болката и ускорява излекуването. Неизползваната алунитена вода не се „разваля“, просто я съхранявайте в чист и затворен съд.

Подходящи за бани, промивки и компреси в народната медицина са лайка, дъбова кора и невен.

 Намажете засегнатите зони с Профилактичен крем със змийска мас, сутрин и вечер. Кремът поддържа нормалния рН баланс на кожата, облекчава раздразнения, лекува порязвания и рани, детоксикира, дезинфекцира, подобрява циркулацията на кръвта, облекчава сърбеж. Основният му компонент – змийската мас, от една страна действа за възстановяване на анатомичните структури, а от друга – за нормализиране на функцията на увредените тъкани. Има антисептично и успокояващо действие.

Ако вашите хемороиди се намират в Стадий I или II, в зависимост колко често, кога и как ви създават дискомфорт – това са продуктите от които имате нужда. Може да ги прилагате поотделно или в комбинация: първо дезинфекцирате (успокоявате, намалявате отоците, подпомагате заздравяването) с алунитена вода, след като се абсорбира от кожата и мястото изсъхне, намазвате с Профилактичния крем със змийска мас. Тази комбинация повишава тонуса на вените, нормализира кръвния поток и циркулация, облекчава болките и намалява кръвотеченията (ако има такива).

 Фитогел „Славитон. Използва се при тежка капилярна мрежа /варикозни вени/, отоци, има „охлаждащ“ ефект. Кожата на хемороидите е променена, тънка, болезнена, с вид на папирус, а под нея има много токсини. За да се премахнат токсините, отоците от разширените хемороидални кръвоносни съдове и да се подхрани кожата, се използва фитогела “Славитон”.

 Ежедневна хигиенна превръзка „Life energy. Трудно е да си представите домашен фитокомпрес от 38 билки и при това да ходите на работа по обичайния начин! С дамската превръзка „Life energy“, съдържаща 38 билки, пресована, опакована и ефективна до 24 часа, това е възможно без усещане за дискомфорт. Тя помага при третиране на хемороиди и е еднакво използвана както от жени, така и от мъже. Има противовъзпалително и спазмолитично действие, възстановява микрофлората на правото черво и ануса, с успех се използва в лечението на дисхормонални нарушения на половата система, помага за извеждането от организма на токсини, оказва антисептично действие, повишава имунитета.

При хемороиди
Натурални продукти ТианДе при хемороиди с бърз резултат
 Стадии, продукти, приложение в стъпки:

Ако вашите хемороиди ви създават сериозен дискомфорт – слузна секреция, силна болка, сърбеж и разраняване на лигавицата (Стадий III или IV), опитайте тази ефективна програма в последователни стъпки, сутрин и вечер:
Стъпка 1: Дезинфекцирате, компрес или анален душ (успокоявате, намалявате отоците, подпомагате заздравяването) с алунитена вода.
Стъпка 2: Приложете фитогел „Славитон“ и изчакайте да попие в кожата.
Стъпка 3: Нанесете Профилактичен крем със змийска мас и отново изчакайте да попие. Той е по-плътен, по-мазен от  фитогел „Славитон“, но осигурява добра защита на засегната кожа.
Стъпка 4: Поставете Ежедневната превръзка „Life energy“ така, че да прави добър и непрекъснат контакт с ануса. Тя идеално залепва за бельото, но нейното въздействие насочено ли е където трябва? Въпреки неудобствата (особено при мъжете – може да пропуснете някога стъпки 1 и 2), но тази стъпка не бива да бъде пропускана.

Тук трябва да проявите вашата изобретателност. Някои срязват превръзката на 2 равни части. Всяко парче сгъват и залепват така, че фитокомплекса от билки да остане отгоре и така получения „тампон“ добре позиционират към ануса (между двете бузи на дупето). Така от една превръзка, имате 2 такива, които може да ползвате в рамките на 1 денонощие (чрез подмяна) или 2 денонощия (ако 1 половинка успеете да използвате 24 часа).

За около 2 седмици с помощта на тези няколко средства ще забравите за болката, която ви е мъчила с години.

Продукт с положителни резултати при хемороиди, проверени все още само в Русия:

 Прилагане външно (на проблемната зона) и вътрешно (лигавицата под езика) на Volupta+, през 2-3 часа. Една доза е с големината на грахово зърно. Резултатът е забележим от 5-тия до 10-тия ден. Прочетете повече информация за действието на Volupta+ тук.

Отзив на мъж, измежду многото, на които Volupta+ е помогнал:
„Страдах от хемороиди в продължение на 15 години. През последните 6 години те не ми даваха покой. Лекарите предложиха операция, която отказах, тъй като щях да бъда неработоспособен. Моята дъщеря ми донесе Волупта+ и ми каза, че това може да помогне. Използвах 3 сашета. Отначало почувствах силен сърбеж в аналната област, после – огромно облекчение, а скоро болката изчезна! Сега използвам Волупта+ за профилактика.“


С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *