Volupta+, интимен гел и лекарство


Volupta+ е не само натурален лубрикант, но и лекарство!

Първоначално гелът Volupta+ е създаден като интимна превантивна козметика, но след време се оказа, че има невероятен лечебен ефект върху човешкия организъм, независимо от пола и годините. Защо има това невероятно терапевтично действие върху всеки човек? Защо Volupta+ е най-ефективният, удобен и достъпен начин за възстановяване на здравето? Това е така, благодарение на неговия състав, начин на приложение и достъпна цена.

В основата на създаването на Volupta+  стои откритие в областта на медицината и физиологията, удостоено с Нобелова награда през 1998 г. – откриването на “азотния оксид като сигнална молекула в сърдечно-съдовата система”. Това обяснява повишения интерес на учени, лекари, фармаколози и други специалисти за ролята на азотния оксид. “Науката на XXI век – биологията на азотния оксид”. Днес, той се използва успешно в кардиологията, гинекологията, онкологията, стоматологията, при реконструктивната пластична хирургия, във военно-полевата хирургия, спешната медицина при катастрофи, както и други лечебни области.

Естественият начин за образуване на азотен оксид в организма на човека е аргининът. Получаваме го чрез протеинова храна. Аргининът е една от най-важните аминокиселини, необходима на нашето тяло за синтеза на протеини, хормони, ензими, образуването на азотен оксид. Трябва да получаваме аргинин от храната, но днешните хранителни продукти не могат да го осигурят напълно (намалено съдържание на полезни вещества, използването на генетично модифицирани продукти и т.н.). В целия свят аргининът се нарича най-мощната аминокиселина за кардиологията и имунологията. Дефицитът на аргинин, а оттам и на азотния оксид, води до смущения в тялото, появата на различни заболявания. Това вече е посочено от медицинските проучвания. В този смисъл, азотният оксид е от голямо значение за жизнените дейности на човека.

Volupta+ допълва увеличаващия се дефицит на аргинин в организма, стимулира естественото производство на азотен оксид, възстановява здравето!

Компонентът L-аргинин (аминокиселина от естествен произход, предшественик на азотния оксид), влизащ в състава на Volupta+, влияе на биологичната основа на функционирането на човешкия организъм. Стартират естествените процеси на саморегулиране и самовъзстановяване присъщи на всеки жив организъм. Започва регенерация, възстановяване и нормализиране на функционирането на клетките, органите и системите, повишават се адаптивнивните способности на човека и  съпротивителните му сили към различни заболявания.

L-аргининът повишава имунитета и поради това е включен в програмата за профилактика и лечение на СПИН.

Volupta+ решава проблемите на организма на клетъчно ниво. Има уникален и широк спектър на действие, затова всеки човек получава свой собствен здравословен резултат. За постигането на този резултат е необходим определен период от време. Този период е различен за всички. Продължителността му е свързана с характеристиките на дадено лице, естеството на неговите заболявания, наличието на вътрешни проблеми (за които той дори не подозира) и т.н.

Традиционният начин за решаване на здравословни проблеми са хапчетата. Но добре известно е и научно доказано, че за да се отървем от една болест, получаваме друга – разболяваме черния дроб, бъбреците, стомаха (всяка опаковка таблетки има голям брой противопоказания). Практически се тровим с патентовани лекарства. Резултатът ни е необходим сега, без други увреждания! В повечето случаи Volupta+ дава бърз резултат, понякога толкова бърз, че човек остава приятно изненадан от това.

Volupta+ е реално решение за здравословни проблеми!!! Човечеството все още не е осъзнало напълно истинската стойност и голямото значение на Volupta+ за всеки човек. Кой се нуждае от този продукт днес? Всички – от новородени до възрастни хора.

Азотният оксид предпазва сърцето, стимулира мозъка, убива бактериите.

Това откритие даде мощен импулс за по-нататъшни изследвания от много учени. Те потвърждават, че азотният оксиден газ е централната сигнална молекула за сърдечно-съдовата система, но също така изпълнява редица други важни функции – като сигнална молекула в нервната система – с други думи, вид оръжие срещу бактерии, регулатор на кръвното налягане и разпределител на притока на кръв към различни органи. Този газ се съдържа в повечето живи организми и може да се произвежда от много клетки на организма.

Откритието, направено от настоящите лауреати, е от голямо практическо значение за съвременната медицина, тъй като то позволява разработване на нови лекарства за борба с сърдечните заболявания. Понастоящем се провеждат опити за използване на азотния оксид за спиране на растежа на злокачествени тумори при тежки белодробни заболявания, при лечението на мъжка импотентност. Широко приложение на откриването на азотния оксид като сигнална молекула има е в диагностиката.

Прилагането на Volupta+ дава положителни резултати при решаване на следните проблеми:

1) Мускулно-скелетната система: артрит, полиартрит, артроза, остеохондроза, солни отлагания, ишиас, гръбначни проблеми, остеопороза; наранявания: фрактури, навяхвания, спазми.

2) Дихателна система: астма, астматични пристъпи, бронхит, синузит, аденоиди.

3) Кръвоносна и лимфна система: кръвно налягане, мигрена, слединсолинови и слединфарктни състояния, коронарно сърдечно заболяване, варикозни вени, тромбофлебит, мигриращ тромб, атеросклероза, атеросклеротични плаки, рани, анемия, лош кръвен състав, циркулаторни проблеми, възпаление на лимфните възли, хемороиди, хемороидни възли.

4) Храносмилателна система: стомашна и дуоденална язва, гастрит, чернодробни проблеми (холецистит, панкреатит, мастна дегенерация, цироза), проблеми панкреас, чревна атония, проблеми с освобождаването на червата.

5) Отделителна система: проблеми на бъбреците, надбъбречните жлези, подуване, цистит, дискинезия на пикочния мехур, енуреза.

6) Нервна система: психични и неврологични заболявания (невроза, неврастения, депресия), влошаване функциите на мозъка, загуба на паметта, възпаление на седалищния нерв, лицевия нерв, болестта на Паркинсон, церебрална парализа.

7) Репродуктивна система:

а) женски проблеми: фибромиома, киста, полицистоза, мастопатия, рак на млечната жлеза, ендометриоза, ерозия, млечница, аднематит, дисфункция на яйчниците, проблеми с овулацията, тубарно запушване, спонтанен аборт, менструален цикъл, менструация, ранна менопауза, болезнени прояви;
б) мъжки проблеми: простатит, аденом на простатата, рак на простатата, недостатъчна перматогенеза;
в) някои видове женско и мъжко безплодие;
г) сексуални проблеми и достигане на оргазъм.

8) Жлези с вътрешна секреция: хормонални нарушения, дисхормоноза (дисбаланс между женските полови хормони – прогестерон и естрогени), щитовидна жлеза (възпаления, възли, гуша), панкреас (захарен диабет), забавен растеж и проблеми с половото съзряване.

9) Кожата: псориазис, атопичен дерматит, пигментация.

10) Органите на зрението: глаукома, катаракта.

11) Метаболизъм: смущения на липидния метаболизъм, наднормено тегло или тегло под нормата.

12) Имунитет: слаб имунитет, СПИН.

13) Тумори и новообразувания: доброкачествени и злокачествени тумори (в зависимост от стадия), полипи, папилома брадавици и други.

14) Специални случаи: травма, изгаряния, огнестрелни рани, възстановяване след операции.

Освен решаването на тези проблеми, всички хора отбелязват подобряване на съня, повишена ефективност и обща жизненост. Едно саше от гела е предназначено за няколко приложения. След отваряне той не изтича. Специалната опаковка позволява да се запазят свойствата му до пълното изчерпване на сашето.

Къде трябва да се нанася гела Volupta+?

Гелът трябва да се нанася върху лигавица. Чрез нея той по-бързо прониква в организма, отколкото през други области на кожата. Попадайки в кръвоносната система, от L-аргинина се синтезира  азотен оксид, нестабилно съединение, което съществува в организма за около 2 часа. През тези 2 часа протичат оздравителните процеси. Затова чрез лигавиците времето за абсорбиране не се губи и няма загуба на азотен оксид.

Имаме 5 лигавици: устна кухина, носна кухина, очи, анус, полови органи.

При жените: Възможно е да се втрие във всяка лигавица, но е особено ефективно да се приложи гелът към вътрешната страна на клитора, там лигавица е най-тънка и с най-голямо натрупване на кръвоносни съдове. Това още повече намалява времето за абсорбция и подобрява ефективността на Volupta+.

При мъжете: Може да се втрие във всяка лигавица. Най-ефективно е в главичката на пениса и в ануса (в областта на простатата).

При деца: Втрийте гела в носната кухина и устната (небцето, венците, под езика).

Ако използвате лигавицата на устната кухина, направете малък памучен тампон с помощта на клечка за зъби (или използвайте готов, за чистене на уши), поставете гел върху него и го сложете под езика. Това място е най-подходящо за по-бързото му абсорбиране, което става за около 3-4 минути. След това избягвайте да пиете или да консумирате нещо за около 20-30 минути.

Приложение:

Честота на прилагане. Опаковката Volupta+ е разчетена за 1 курс. При някои заболявания е необходимо по-голямо количество Volupta+.

Нормален режим на приложение: най-малко 2 пъти на ден (сутрин, вечер).

При по-сериозни проблеми и за постигане на по-добър резултат, се препоръчва първите 10 дни да се прилага на всеки 2 часа (продължителността на въздействие на азотния оксид). След това може да се премине към нормален режим. Предозиране не може да стане. Този продукт е натурален и организмът ще абсорбира толкова, колкото му е нужно. Ще го насочи към проблема, който е най-важния в момента. Например, човек приема Volupta+, за да реши един проблем, но организмът не може да започне с този проблем, а с друг. Това е естествен процес на самовъзстановяване и е сложен. За да се реши проблема с един орган, първо трябва да се възстановят функциите на другите, от които зависи.

Повече информация и резултати (на руски език) ще намерите тук.

 Резултати от приема на Volupta + (видео на руски език)

За сайта tiande1.eu
Онлайн магазин TianDe – продукти за здраве и красота

С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *