Ефективно и здравословно отслабване с TianDe – указания!


Ефективно и здравословно отслабване с продукти TianDe!

 Първо, трябва да се започне с: 2 до 3 дни Протеинов микс Ванилия, смесен с мляко (0,5%) + банан или ябълка (по избор), 4-5 пъти на ден. Може млякото, да се смени с извара (0,1%). Вкусно, насищащо, нискокалорично и се разделяте с 1 кг от теглото си след всеки изминал ден. Така, не повече от 2-3 дни.

 След това по системата за рационално хранене:

 Закуската трябва да съдържа 25-35% калории от ежедневния рацион, да е вкусна и питателна. По-добре е, ако съдържа сложни въглехидрати или протеини. Организмът, който сутринта е получил порция полезни вещества, надали след час ще пожелае да хапне нещо сладко.

Закуските между основните приеми са задължителни. За тях ще стане дума по-долу.

Обядът трябва да съдържа 35-40% от калориите на дневна дажба и трябва да бъде до 15.00 часа. Обезателно е зеленчуци, месо или риба от нискомаслени видове. Супа пиле или нискомаслен бульон от говеждо месо. Порцията трябва да бъде: 100 грама зеленчуци, 50-70 г месо или риба, 100 г гарнитура, 150 г супа. Повярвайте, това е достатъчно. За мъжете малко повече.
Купете кухненски везни и претегляйте обяда си, но преди това съдовете.

На вечеря трябва да се приемат около 25% от ежедневния рацион на калории! Идеални за тази цел са зеленчуците, протеиновите храни, морските дарове. Вечер може да се яде риба, но за предпочитане варена.

За вечерен прием е много подходяща Крем супата с леща. Всичко 95 ккал, но при това 10% от дневна дажба на протеините и повече от 10% от сложните въглехидрати. А това означава дълга преработка, добро храносмилане, добро освобождаване на червата сутринта. Коефициентът на алкализиране на организма е 3,48.

Здравословни продукти ТианДе за отслабване

30-40 минути преди сън – 1 чаша кисело мляко. Млечните продукти съдържат калций и триптофан, които правят съня по-здрав. Коефициентът на алкализиране на кефира е 1,0. Добре е да използвате Протеиновия микс Ванилия – нискокалорично съдържание, високо съдържание на протеини и коефициент на алкалност почти 3. Между другото – соята повишава киселинността на организма.

Намалете количеството захар във вашия рацион. Захарта допринася за производството на серотонин – хормон на удоволствието, а следователно действа на принципа на наркотика. Тя повишава киселинността на организма. Коефициент на киселинност – 3. Започнете с малко – от 2 лъжички захар в чашата с кафе – сложете само 1. Много от готовите сосове – също съдържат захар. На етикетите тя може да бъде обозначена като захароза, фруктоза, глюкоза, декстроза, лактоза. Към вашите сосове добавяйте подправки и билки, а за десерт – мед. Истинският мед има коефициент на алкалност 1. За намаляване на апетита към сладко, за контрол на апетита, пийте през деня билковия “Слим чай”.

Ако изпитвате неустоимо желание да хапнете нещо сладко, можете да си позволите парченце шоколад. Но! Смучете го много, много дълго време, за да се насладите колкото може повече и да не се поддадете на изкушението да изядете всички плочки наведнъж.

Съдържанието на белтъчини в ежедневната дажба е около 70-75 гр., мазнините 30-35 гр., въглехидратите 110-130 гр. Предпочитайте сложните въглехидрати, които дълго се усвояват и дават трайно чувство за ситост.

Фиточай за бъбреци трябва да се пие обезателно, защото тoй премахва излишната течност, в която се превръщат мазнините в организма.

Фиточай Манастирски сбор или Тибетски сбор ще подобри работата на черния дроб, ще подпомогне за почистването на червата, за подобряване на метаболизма, за алкализиране на тялото. Препоръчително е да се консумира вечер.

 А сега за закуските.

Те трябва да са нискокалорични, но да намаляват чувството на глад. Да съдържат 10-15% от ежедневната дажба.

Постарайте се да направите така, че закуските да са две – 3 часа след сутрешната закуска и 3 часа след обяд. И няма значение, че 3 часа след обяд се стягате да се приберете вкъщи. Закусете! В противен случай, прибирайки се вкъщи, където яденето е толкова вкусно, но и вредно, непременно ще ядете твърде много, ако сте гладни. За закуските можете да използвате протеиновата храна TianDe: крем супа с леща, протеиново – зеленчуков микс с амарант и зърнени храни, протеинов микс Ванилия, протеиново – зеленчуков микс с амарант и броколи.

Важно: всички сладки газирани напитки да се спрат, бирата – също да се спре, да не се приготвят пържени храни. Зеленчуците – задушени или във фурната на скара. При пържене те поглъщат много мазнина.

 Изчисляване на дневния рацион в ккал за ефективно и здравословно отслабване:

Една от най-популярните през годините е формулата на Харис-Бенедикт. От създаването ù, тя е претърпяла няколко промени, защото прогресът, промяната в условията на живот и труд, силно влияят на енерго загубата. Ние ще използваме формулата на Харис-Бенедикт версия 1984.

За жени:
447,593 + (9,247 х теглото в кг) + (3,098 х височина в см) – (4,330 х възраст)

За мъже
88,362 + (13,397 х теглото в кг) + (4,799 х височина в см) – (5,677 х възраст)

С помощта на тази формула, ще получите вашия основен метаболизъм (ОМ), което означава – броят на калориите, от които се нуждае тялото ви ежедневно, прекарвайки на дивана като лежите (т.е. в състояние на покой). Трябва да се добави енергията, която ще загубите за домакинската работа, професионален труд или тренировки. Това се прави с помощта на коефициент на активност (КА):
ниска активност, заседнал начин на живот (1,2);
средна активност, 1-3 тренировки на седмица (1,375);
висока активност, 3-4 тренировки на седмица (1,55);
много висока, тежка работа или 5-7 тренировки на седмица (1,7);
ниво на професионални атлети и миньори (1,9).

(ОМ) х  (КА) = вашата НОРМА ккал на ден

НОРМАТА е количеството калории, което можете да консумирате, но няма да отслабнете. От нея трябва да отнемете 10-20%, за да разберете колко калории трябва да приемате за да реализирате отслабване.

Трябва да се отбележи непременно факта, че сядайки на масата или хранейки се в движение, многократно надвишаваме калориите в нашата дневна НОРМА!

Ефективно и здравословно отслабване с ТианДе!


С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 коментар за “Ефективно и здравословно отслабване с TianDe – указания!

  1. Уникално ефективно и здравословно!
    Успях да вляза във форма за 2 месеца и то с част от продуктите описани по-горе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *