Здравословни подправки TianDe – 100% натурални продукти!


Здравословни подправки – тяхно основно предимство е високото съдържание на антиоксиданти. Тези вещества могат да отслабят разрушителното действие на свободните радикали, които причиняват оксидативен стрес в организма, който е отговорен за много от нашите болести – от появата на бръчките по кожата, до появата на сериозни заболявания – рак, диабет и сърдечно-съдови заболявания.

Други полезни свойства на подправките – намаляват нивата на холестерола и кръвната захар; борят се с простудата; помагат за намаляване на теглото; нормализират хормоналния фон, засилват на желанието; увеличават имунитета; имат противовъзпалителен ефект; подобряват храносмилането; намаляват риска от злокачествени тумори.

Подправките от TianDe  са 100% природен продукт! Те са полезни миксове от билки и растения, които позволяват на организма да попълни необходимите витамини и микроелементи, без да се променя начина на хранене.

Подправката “Свобода на движението” (195403) – поддържа ставите здрави.

Подправката “Красота и младост” (195404) – поддържа красотата и удължава младостта на организма.

Подправката “За лекота в организма” (195405) – подобрява метаболизма и храносмилането.

Подправката “За регулиране на количеството сол в храната” (195406) – билките в този микс имат ярък, богат вкус, който компенсира намаляването на обичайното количество сол в храната.


С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *