Фито чай ТианДе – здраве от Алтай във всяка чашка!


Статия

Фито чай ТианДе – аромат на алтайски билки, чистота и здраве!

Русия е страна на чаят. В това отношение тя е по-далече от Европа, с тяхното кафе и по-близо до Китай, със своите билкови комплекси и фиточайове. Купуват и приготвят черен и зелен чай, с добавки и без тях. Пият го сутрин и вечер, на работа, в кръга от приятели или когато искат да останат сами.  Добавят мляко и мед, лъжица ароматно сладко. И разбира се, добавят и билки: маточина, мента, мащерка … Асортиментът от рецепти за вкусен чай във всяко домакинство е голямо.

Но напоследък все повече обществото говори за качеството на продукта. Бързо приготвеният чай на съвремието е с много оцветители. Просто го поставяте в чашката, добавете вряла вода и процесът е завършен. Ярката, наситена боя бързо се разтваря във водата.

Ето защо хората започнаха да обръщат внимание на билковите чайове. Историята им датира от древни времена. От незапомнени времена, нашите прадеди са използвали лечебни настойки и отвари на лечебни билки. Рецептурите на фиточайовете включват вековния опит на народното изцеление в Русия и представляват сложен комплекс от биологично активни вещества, насочени към лечение на ключови системи на организма.

Осъзнаваме, че да се грижим за здравето си всеки ден, е вече неразделна част от нашия живот. Но и предлагането на пазара е голямо. Как да изберем истински чай?

Фито чай ТианДе - порция здраве във всяка чаша!

Каква е разликата между фито чай ТианДе и други продукти на пазара?

На първо място, трябва да се каже, че съставът на фиточайовете на компания ТианДе са по уникални рецепти. Те са разработени съвместно със специалистите от Института по хранене на Руската академия по медицина и в сътрудничество с известния алтайски фитотерапевт, кандидатът на медицинските науки Андреев Леонид Александрович. В продължение на много години той изследва билките на Алтайския край. Неговите научни, медицински и образователни дейности са пряко свързани с тази посока. Той основава и постоянно ръководи клиника “Рафаел”.

Качеството на всеки чай или чайна напитка се оценява от следните показатели:
Качество на суровините.
Дългосрочно съхраняване на биологично активните вещества в билките.
Качество на хартията на филтър-пакета.
Качество на опаковката.
Входящи компоненти.

Качество на суровините

Корпорацията си сътрудничи с доставчици на суровини, които от дълго време се занимават с тази работа, разполагат с необходимото оборудване и се ползват с уважение на пазара. Суровините за чая се събират 90% в Горен и Степен Алтай. Фито чай ТианДе не съдържат изкуствени добавки, аромати и други компоненти с неестествен произход. Алтайският край, където се събират компонентите на билковия чай, принадлежи към един от най-екологично чистите райони на света. Уникални билки се внасят и от Полша, Китай и Индия.

Обработка на суровините 

Билките, които влизат в производство, преминават през ръчна преработка за минерални примеси и примеси на други растения. 100% са тествани за влажност. Билките се смилат до размер на частиците от 0,3-1,5 мм, прахът образуващ се по време на смилането и по-едрите частици се пресяват.

Цел: да се подберат частиците с най-оптимален размер, така че при запарването на билките нивото на екстракция да е възможно най-високо.

Микробиологичната обработка на суровините

Извършва се в специално проектирана за тази цел апаратура, при понижено налягане, температура 60-70 градуса С, обработва се от високочестотни токове. В този случай се решават две задачи:

  1. 100% спазване на изискванията за микробиологична чистота на хранителните добавки;
  2. При обработката клетъчните мембрани се разрушават и следователно извлекът на биологично активните вещества в отварата е много по-висок от този в подобен билков сбор, но не обработен.

Специално проведени изследвания показват, че с тази технология за преработка на суровините бионаличността се увеличава с 12-18%. Във връзка със щадящите условия на преработка на суровините, витамините и другите биологично активни вещества се запазват във възможно най-голяма степен.

Фито чай ТианДе - 100% натурален и полезен!

Тройна защита

Кутията фито чай ТианДе съдържа 2 сашета (във всяко от които има 15 филтър-пакетчета) от термоизолираща хартия. Тя защитава суровината от негативни въздействия след разпечатване на кутията – от влага и прах, както и да се предотврати изпаряването на летливи биологично активни вещества.

Поради високото съдържание на биологично активни вещества и повишената степен на екстракция е възможно, да се използва 1 филтър-пакет 2-3 пъти, но да се увеличи времето за запарване с 20-30%.

Фито чай ТианДе е комплекс от натурални витамини, ензими, микроелементи, органични киселини, които се абсорбират напълно от организма и се характеризират с широк спектър от фармакологични действия. Днес компанията използва повече от 60 вида билки и плодове за производството на чайовете.

Изберете своя чай ТианДе:

Фиточай за женско здраве.
Фиточай за мъжко здраве.
Фиточай за общо укрепване на организма.
Фиточай за детоксикация.

Прочетете още: За да бъде билковият чай полезен

За сайта tiande1.eu
Онлайн магазин TianDe – продукти за здраве и красота

Видео


С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *