Пластири за детоксикация Master Herb. Въпроси и отговори.


Прочисти своето тяло докато спиш, с пластири за детоксикация Master Herb!

Внимание!
Неизползваните пластири за детоксикация съхранявайте на сухо и проветриво място, избягвайки пряката слънчева светлина и топлината.

Нормалният курс за лечение с пластирите за детоксикация е 14 дни. За някои хора е достатъчен курс от 5 дни. Някога пластирите остават тъмни, с ярко изразени “извлеци”, върху които можете да забележите голямо количество тъмни и лепкави течни токсини, дори и след 2-3 курса. Много зависи от възрастта на човека, от замърсяването на мястото на неговото пребиваване, здравословното му състояние и нивото му на имунитет.

Отличително качество на този вид пречистване на тялото е неговата яснота – можете сами да наблюдавате процеса на отстраняване на токсините. В процеса на пречистване се активират функциите за естествена абсорбция. Чрез рефлексните зони на стъпалата пластирите започват постепенно да “издърпват” токсините натрупани в тялото. Така от човешкото тяло се извличат натрупаните влажни токсини, лимфна течност. След използване, на повърхността на пластира контактуваща с кожата, се образува кафява мътна слуз (наблюдавайте – къде е по-тъмна или концентрирана). Колкото по-дълго е лечението, толкова по-светъл ще бъде той следващия път. Регулярното използване на пластирите подобрява ефекта.

Рефлексните зони на стъпалата

Рефлексните зони на стъпалата

Рефлексните зони на стъпалата

 Въпрос: Нямам болести, трябва ли да използвам пластири за детоксикация Master Herb?

Отговор: Всеки ден вредни токсични вещества се абсорбират в тялото от храната, въздуха, лекарствата, те неизбежно намаляват имунитета на организма. В резултат органите за извеждане на токсините губят силата си, а вредните вещества естествено не могат да напуснат сами тялото. Натрупвайки се, те започват да причиняват сериозна вреда на човешкото здраве. Навременното извеждане на токсините от организма за всеки човек е задължително и не бива да се игнорира. В съвременния начин на живот, това трябва да се прави толкова регулярно, както да си измиете зъбите или да вземете душ.

 Въпрос: Пластирите за детоксикация Master Herb са ли лекарство? Имат ли странични ефекти?

Отговор: Пластирите за детоксикация  Master Herb са създадени под строгия надзор на Държавния департамент за контрол по храните и лекарствените продукти (Китай) и са преминали всички необходими клинични изпитвания. В заключението на документа за държавен сертификат е написано:

“Този продукт е безопасен, ефективен, не съдържа лекарствени вещества, не е токсичен, без странични ефекти”.

Причислен е към “Първата категория” лечебно – профилактични средства. (“Първата категория”, съгласно нормативите, гарантира безопасност и ефективност на средството).

Пластири за детоксикация

 Въпрос: Възможно ли е дълго време да се използва детоксикационния пластир Master Herb?

Отговор: Детоксикационните пластири не са лекарство, нямат странични ефекти, могат да се прилагат дълго време. Дългосрочната употреба на пластирите не само почиства тялото от вредни вещества, които причиняват заболяване, но също така подобрява микроциркулацията и нервната система. Това е особено препоръчително за хора с отслабен имунитет.

 Въпрос: Може ли е да се приложат пластирите за детоксикация Master Herb при диабет, ако вече има абсцеси на краката?

Отговор: Може, но не бива да се залепва върху самите язви. Пластирите показват много добри резултати в профилактиката на захарен диабет и лечението му в ранните етапи. Ако пациентът има малка язва, след 2-3 седмици употреба, язвите постепенно ще намалеят.

 Въпрос: Можа ли да се използват пластири за детоксикация Master Herb при кожни заболявания?

Отговор: Може, но не бива да се залепва върху увредената кожа. Особено добри резултати са получени при лечението на лишеи, кератинизация на кожата, екзема, други заболявания, причинени от бактерии и вируси.

 Въпрос: След отлепване на използвания пластир можем да наблюдаваме абсорбиращото вещество. Неговият цвят, плътност и мирис могат да се различават при различните хора. От какво зависи това?

Отговор: При различните хора, които използват пластирите за детоксикация, могат да се наблюдават различни реакции. Различията в миризмата, цвета, плътността на абсорбента зависят от здравето на човека. Обикновено при хора със сравнително лошо здравословно състояние, пластирът след употреба има по-силна миризма. След период на използване на пластирите, цветът, плътността на абсорбента и миризмата му стават по-слабо изразени, а здравето се подобрява.

 Въпрос: Защо при мен, пластирите нищо не „изтеглят“ и остават чисти?

Отговор: Обикновено видимият ефект от използването на пластира идва веднага след като пластирите се приложат за първи път: потъмняват и се навлажняват от извлечените токсини. В краката се появява лекота. Някои хора изпитват чувство на изтръпване в стъпалата и т.н. Въпреки това при някои хора, поради много замърсени меридиани и лоша микроциркулация, токсините не могат да се освободят в началния етап. Такива хора се нуждаят от малко повече време, за да се “отворят” меридианите и тогава да се „извлекат“ токсините. Увеличавайки времето за залепване, честотата на прилагане, меридианите ще се отварят, микроциркулацията ще се възстанови и каналите ще започнат да се почистват.

 Въпрос: Защо, след първоначалното използване на пластирите за детоксикация Master Herb, съществуващата болка се е увеличила, а в следващите дни от прилагането им е преминала?

Отговор: Това е нормална реакция от въздействието на компонентите в пластирите. Пластирите за детоксикация Master Herb са много ефективни при лечението на различни тумори и болки. Понякога, някои хора могат да получат усилване на болката в началния етап на прилагане, което е естествена реакция „за отваряне“ на меридианите, от което не бива да се плашите. Ако имате такива признаци, не спирайте да използвате пластира, не си струва, след няколко дни болката ще отшуми сама.

 Въпрос: След два месеца употреба цветът на използваните пластири постепенно стана по-светъл, мога ли да спра приложението им?

Отговор: Това, че цветът на пластирите след употреба е станал по-светъл, е доказателство, че организмът се чисти от токсини. В този период е необходимо да се продължи използването на пластирите за да се закрепи терапевтичния ефект. Когато пластирите постепенно премахват всички токсини, те могат да бъдат използвани като профилактично средство за укрепване на здравето, като се прилагат 2-3 пъти седмично. Действайки по този начин, вие предотвратявате вторичното натрупване на токсини и бъдещи заболявания.

Пластири за детоксикация ТианДе

 Въпрос: На какво трябва да обърна внимание при провеждане на пречистващ курс с пластири за детоксикация Master Herb? Как да определя курса на лечение?

Отговор: Първо, трябва правилно да поставите пластира. Ориентирайте се чрез схемата на рефлексогенните зони на стъпалата. Второ, придържайте се към курса на лечение. В случаите на умерено и тежко заболяване се препоръчва използването му поне един месец. Прилагайте пластирите, докато не спрат да потъмняват след употреба. Трето, по време на почистването е препоръчително да държите краката си топли.

 Въпрос: През лятото хората, които страдат от ревматизъм, артрит, обикновено не страдат от тези заболявания. Нужно ли е да прилагат пластири за детоксикация?

Отговор: Лятото е период, когато хората с ревматизъм или артрит изпитват по-малко болка, но това не е причина да забравяме за заболяванията. През есента те все ще напомнят за себе си. В Китай лятото описват така: “Болестта е слаба, а тялото – силно.” Факт е, че през лятото кръвообращението и чувствителността на меридианите при хората обикновено се увеличават, което само означава, че ефективността на детоксикационните пластири също се увеличава.

 Въпрос: По-рано използвах много различни мехлеми, които при продължителна употреба причиняват силна реакция – зачервяване на кожата, подуване, сърбеж. Може ли залепващата повърхност на детоксикиращите пластири Master Herb да предизвикат обратна реакция при продължителна употреба?

Отговор: Залепващата повърхност, която фиксира пластира, е направена от медицински нетъкан материал, който не предизвиква обратна реакция. Високотемпературната дезинфекция съгласно стандарта за чистота на GMP позволява дори при дългосрочно използване на пластирите, да се избегне обратната реакция. Те могат да бъдат безопасно използвани дълго време.

 Въпрос: Мога ли да прилагам пластирите за детоксикация като едновременно с това приемам лекарства?

Отговор: Разбира се, че можете. И дори се препоръчва. В действителност, детоксикационните пластири премахват натрупаните в тялото химически вещества, значително намаляват вредата от компонентите на лекарствата.

Надявам се, че тази статия ще бъде полезна за всички, решили да почистят своя организъм, използвайки пластири за детоксикация Master Herb, на компания TianDe. Прочистете своя организъм докато спите!

Още по темата:
6 стадия на зашлаковане на организма


С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *