Косопад и оплешивяване. Средствата Master herb


Уникалните терапевтични и профилактични средства от серия Master herb са създадени според каноните на традиционната китайска медицина. Ефективно, безопасно и безболезнено решават здравословни проблеми на косата като косопад и оплешивяване.

Шампоан и крем-балсам против оплешивяване, серия Master herb

Обикновено проблемите косопад и оплешивяване са проблеми на жителите на големите градове, може би защото често участват в „скандали“, имат много тревоги в ежедневието и в бързия ритъм на техния живот, нямат време да разберат причините за загубата на своята коса. В такива ситуации, много ултрамодерни средства остават просто безполезни и тогава се замислят – какво наистина може да помогне, защото искат своята коса! Дали не е дошло времето да опитат натурални природни средства, за да опазят косата си от падане?

И ако четете тази статия, най-вероятно вие или член на вашето семейство и близки се измъчва от проблемите косопад и оплешивяване. Компания TianDe предлага решение, което ще ви спаси от тези проблеми.

Това решение е комплекса от продукти за грижа за косата – шампоан и крем-балсам против оплешивяване, серия Master herb, който се основава на естествени съставки, не просто билки, а лекарствени билки.

Серия Master herb - против косопад и оплешивяване

Защо тези билки са лекарствени?

това не са просто билки, а лечебни билки, с висок лекарствен потенциал. Ефективността на тези билки са потвърдени след вековна употреба;
съвместно те са балансиран и богат подхранващ комплекс или с други думи, ефективна фитотерапия за изтощената коса;
тези билки се събират в съответствие със законите на традиционната Източна медицина – изключително според лунния календар, точно в момента, когато те са най-пълни с лечебна сила.
това е уникална синергична комбинация от билки и растения, в която всеки фитокомпонент  допълва и подобрява ефективността на друг.

Защо е толкова добър този състав?

Факт е, че фитокомпонентите са специално подбрани, ефективно да се справят с причините за загубата на коса:
атрофия на функцията за производство на пигмент;
възпаление на папилите на косата;
застойните явления във фоликулите;
отслабено предаване на нервни импулси;
нарушаване на микроциркулацията на кръвта.

Затова резултатът е очевиден.

Шампоанът против оплешивяване Master herb е в категорията терапевтични шампоани, а това си е мощно професионално лечение. За да получите желания ефект, е достатъчно, да го използвате само два пъти седмично.

Този шампоан против косопад увеличава притока на кръв в областите на плешивост, както и активира метаболитните процеси. Той възстановява витаминно-минералния баланс, което е необходимо за пълноценния растеж на косата. Укрепва корените на косата и възстановява повредените космени кутикули, стимулира растежа на нова коса.

Крем-балсамът против оплешивяване Master herb активно стимулира деленето на клетките, активира кръвоносните и лимфните съдове. Възстановява междуклетъчната обмяна на веществата и събужда космените фоликули. Всичко това активира защитните свойства на скалпа. Спира и не на последно място, се предотвратява косопада. В областите на загуба на коса, израства нова.

Серия Master herb - против косопад и оплешивяване
Спри косопад и оплешивяване
Препоръки на компания TianDe:

За максимален ефект против косопад и оплешивяване е, да се използва не само шампоана, но и крем-балсама. Защо? Много е просто. В него са концентрирани най-действащите активните вещества и именно той има терапевтичен ефект, а шампоана само засилва този ефект.

Друга малка тайна е, че косата може да се измие само крем-балсама. Шампоанът се прилага само веднъж или два пъти седмично, а балсамът може да се ползва всеки ден.

„Всички наши клиенти, които използват шампоана и крем-балсама против оплешивяване споделят отлични резултати. Буквално две седмици след употребата на тези средства против оплешивяване, на скалпа им започва да расте “мъх”. Това е особено видно при къса коса.“

Проблемът косопад и оплешивяване се решава доста лесно с тази прекрасна серия от средства Master herb. След като проблемът с косопада и оплешивяването е решен, много хора с право ще поискат да ускорят растежа на косата си, за да възвърнат обичайния ù вид. Компания TianDe е помислила и за тях – има такива средства за активиране растежа на косата и това са средствата от серия Bio rehab.

Компания TianDe

Серия Master herb - против косопад и оплешивяване
Спри косопад и оплешивяване
За сайта tiande1.eu
Онлайн магазин TianDe – продукти за здраве и красота

С етикети , , , , , , , , , , , , , ,

2 коментара за “Косопад и оплешивяване. Средствата Master herb

  1. Само неразбрах какви съставки съдържа шампоанът за оплешивяване.

    1. Като следвате връзката към продукта, ще прочетете повече информация за състава в подстраницата “Активни съставки”. Наред с тази подстраница стоят и Промоции, Видео и др. Надявам се, че успях да ви помогна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *