Какво е BB, CC, DD, EE, PP крем?


Какво е BB, CC, DD  крем или общо кремовете с две букви в името?

Няколко в едно – с това се характеризират повечето продукти на ежедневието ни, независимо в каква сфера е предназначението им. От няколко години активно в ежедневната си грижа за красотата използваме именно такива козметични продукти за грижа. И, докато научим какви точно са посоките на действие на ВВ крема например, вече се появява DD и ЕЕ крем. Дойде моментът отново да въведем яснота в това как действат основните кремове с две букви в името си и по какво се различават.

ВВ крем

Изобретен е от немски дерматолози като продукт за възстановяване на кожата след дълбоки пилинги и козметични процедури. Blemish Balm (лечебен балсам) не е бил оценен по достойнство от европейците, но затова пък се радвал на голям успех в Азия. В Корея развили формулата му, като увеличили полезните съставки и подмладяващите компоненти в нея. ВВ кремът се справя с обриви, възпаления, изравнява цвета на кожата и премахва нежеланата пигментация. Той служи за прекрасна основа за грим, заличава дефектите на кожата и защитава от слънчеви лъчи. ВВ кремът е в състояние да хидратира кожата ви и да премахне раздразненията, но не може да замени основното ви средство за грижа за кожата.

Тоналният BB крем за лице ТианДе: осигурява лек, равномерен тон; има матиращ ефект; изглажда неравностите на кожата; активно овлажнява.

Какво е BB, CC, DD, EE, PP крем?
Тонални кремове ТианДе

СС крем

Идеята да се комбинират свойствата на фон дьо тена и хидратиращия крем не давала покой на учените. След успеха на ВВ крема се появява СС крема – Color Control (контрол на цвета). Съдържанието на тониращи пигменти в него е по-ниско в сравнение с ВВ крема, но има повече съставки за грижа (морски минерали, витамини и хиалуронова киселина). CC кремът не маскира недостатъците, но добре изравнява тена на кожата, регулира естествения й цвят, подхранва и овлажнява. Той е идеалният летен вариант за козметика. Голяма разлика между ВВ и СС крем няма, затова тествайте и двата. Сравнете резултата при естествена светлина и изберете този, който стои по-добре на кожата ви.

СС-кремът Fucoidan е “умен” крем, който се адаптира към цвета на кожата! Компания TianDe стигна по-далече – СС-кремът Fucoidan не само овлажнява и обгрижва, но и активно подмладява кожата, благодарение на участващата в състава му фукоза и други ефективни компоненти. Лесна и сигурна „маскировка“ на несъвършенствата!

DD крем

Daily Defense (ежедневна защита) е един вид хибрид между ВВ и СС крема. Той е предназначен за сухите зони на тялото: колене, стъпала, лакти (заради впечатляващото количество хидратиращи съставки). В него има SPF фактор (цинков оксид). Кремът предпазва от свободните радикали и дори предпазва от преждевременно стареене. Защо този крем се нарича хибрид между ВВ и СС крем, не е ясно. Може да бъден наречен обаче „умен“ слънцезащитен продукт. Използвайте го, когато не просто искате да се предпазите от слънчевите лъчи, но и да получите подмладяваща грижа.

Кушонът – DD тонален коректор (80909) TianDe е не просто идеален тон за кожата и надеждна маскировка на несъвършенствата. Той е още и отлична всекидневна грижа! Благодарение на активните му компоненти, кушонът овлажнява и защитава кожата от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи. Освен това, поради DD компонентите, ефектът от използването му има свойството да се натрупва. Това означава, че всеки ден вашето отражение в огледалото ще ви радва все повече и повече.

ЕЕ крем

Ако не правите редовно пилинг на лицето си, повърхностният слой на кожата му ще загрубее, а цветът му ще стане сив. Тук на помощ идва Extra Exfoliation (допълнително ексфолиране) или ЕЕ кремът. Той обновява и ексфолира кожата, защитава я от действието на слънчевите лъчи, овлажнява я, придава ù сияние и лек оттенък. Някои имат добавени характеристики за грижа като защита от ултравиолетови лъчи и дори борба с пигментни петна. ЕЕ кремовете не са препоръчителни за често ползване, както и за тънки и чувствителни кожи. Този продукт е създаден за коригиране на сивия цвят на лицето и черните точки. Някои ЕЕ кремове имат ефект на изсветляване и не са подходящи в периода, в който сте с тен.

Какво е BB, CC, DD, EE, PP крем?
Тонални средства ТианДе

РР крем

Pink Perfect (розово съвършенство) или РР кремът е база под грима. Силиконовите частици в състава на крема запълват и най-малките неравности по кожата, подобрява релефа ù, изглажда бръчиците и белезите и намалява порите. Кожата става гладка и равна. Когато видите розовият цвят на крема, не се притеснявайте – върху кожата той става прозрачен и невидим. Не забравяйте предварително да почистите и овлажните кожата. След като нанесете РР крема, спокойно може да нанесете и тониращо средство или ВВ/СС крем.

След имформацията какво е BB, CC, DD крем, изборът е ваш!


С етикети , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *