Да се избавим от целулита в домашни условия


Да се избавим от целулита в домашни условия – домашна хидротерапия за стройно тяло с продукти TianDe

Според статистиката 8 от 10 жени, независимо от възрастта, телосложението, телесното тегло и физическа активност, страдат от целулит. „Портокаловата кожа“ не е пощадила никого – нито спортистите, нито танцьорите, нито моделите … Хормоналните промени, в частност свързаните с полово узряване и бременност, наследственост, малко подвижен начин на живот, небалансирано хранене – са все причини за появата на целулит.

Целулит – локално увеличение на мастни клетки и нарушение на микроциркулацията в мастните тъкани.

Етап  Да почистим кожата от всичко излишно. 

Разглеждани под микроскоп неестетичните трапчинки са увредени вериги от липидни  клетки, наподобяващи пчелна пита. С тази разлика, че вместо мед в тях има мазнини. Ако кожата е в добра форма и е с нормално ниво на влага – увредени мастни клетки не се виждат. Загуби ли кожата своята стегнатост и еластичност – „бухналите“ мастни клетки  „напират“ навън, като деформират обезводнената кожа. При дехидратирана кожа целулита е максимално видим. Ето защо борбата с “портокаловата кожа” трябва да започне с правилната грижа за кожата. И първата стъпка – това е нейното почистване.

Да се избавим от целулита в домашни условия
Да се избавим от целулита в домашни условия

Въоръжете се със СПА ръкавицата от TianDe. Специалната ù “зърнеста” тъкан осигурява цялостно почистване на кожата с масажен ефект, стимулиращ кръвообращението. Под въздействието на СПА ръкавицата се повишава температурата на кожната повърхност и всяка клетка е готова да усвои активните съставки на слим гела за душ “Citrus Aroma.

Масажирайте тялото по масажните линии в посока – от периферията към центъра (от ръцете към раменете, от ходилата към тазобедрените стави). Този метод се препоръчва в класическия масаж като най-ефективен, за подобряване на кръвообръщението и лимфопотока. Бедрата, стомаха и ханша – тези области са от специално значение.

 Поиграйте на контрасти
Контрастните душове значително ще увеличат ефективността на слим средствата от TianDe. Благодарение на цикличното въздействие “топло – студено”, порите на кожата последователно се свиват и разширяват, стимулирайки отделянето на шлаки и токсини. Тази процедура активира лимфопотока, позволява извеждането на излишните течности.

Да се избавим от целулита в домашни условия
Да се избавим от целулита в домашни условия
Етап  Да премахнем “портокаловата кожа”

С тази задача ще се справи “хладното оръжие” на TianDe – антицелулитният гел-липолитик с охлаждащ ефект. Той работи на принципа на криолиполизата (метод за трайно отстраняване мастни клетки, чрез изстудяване без да уврежда кожата, мускулите и други тъкани) – борба с “Портокаловата кожа”, чрез охлаждане на тъканта, като по този начин се активира освобождаването на енергия посредством разграждането на мастните клетки. Ролковият масажор за тяло ще повиши проникването на активните вещества на гел-липолитика. Той е оборудван с девет ролки с радиус на въртене на 360 градуса, което позволява да се променя лесно посоката на движение. За същата цел може да се използва и 3D масажора за лице и тяло.

Етап  Да бъдем стройни вкусно

Много хора погрешно смятат, че кофеинът работи и от вътре, така че в преследване на стройна фигура наблягат на кафето. В действителност това не е така: приет вътрешно, кофеинът дехидратира тялото, а след това и кожата. Това прави “портокаловата кожа” по-забележима.

Заменете обичайната чаша кафе с новия слим чай от TianDe. Напитката на екзотичния плод нони, шипка, берберис и царевична коса ще намали апетита, ще подобри метаболизма, ще освободи организма от излишните течности, токсини и шлаки. Богатият витаминен състав на плодовия чай ще подобри самочувствието и ще поддържа имунната система по време на диета.

Не забравяйте, че борбата с целулита е необходимо да се води редовно и комплексно. Правилното хранене, физическите упражнения и ефективните средства на компания TianDe – са добър слим арсенал, чрез който борбата с “портокалова кожа” е лесна и максимално резултатна.

Да се избавим от целулита в домашни условия безопасно с продуктите ТианДе!


С етикети , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *