Мицеларна вода TianDe – въпроси и отговори


Може ли мицеларна вода TianDe да помогне при белези върху кожата?

Разбира се, да се справи с белезите мицеларна вода не може. За тази цел има специални маски като маската на TianDe за изчистване на лицето от акне и белези „Master Herb“. Mицеларната вода ще почисти акнеатичната кожа, перфектно ще премахне грима. Тя е подходяща за всички типове кожа.

Може ли мицеларната вода да се използва вместо тоник?

Нека да припомним каква е задачата на тоника. Първо, той премахва остатъците от чешмяната вода и почистващия препарат. Второ, тя нормализира нивото на рН баланса, който по време на почистване може да се промени в една или друга посока. Трето, тоникът подготвя кожата за прилагането на следващите продукти – кремове, гелове, серуми, той стеснява, затваря порите. По отношение на всяка друга мицеларна вода, отговорът е напълно ясен – не.

Нито една обикновена мицеларна вода не може да замени тоника, тъй като тя не е била първоначално предназначена да стесни порите. Но в мицеларната вода TianDe се съдържа комплекса Pore Reductyl, съдържащ екстракт от гъбата “Лиственица гъба”, която абсорбира всичко излишно. Мицеларната вода TianDe тонизира кожата, т.е. затваря порите. Ако използвате тази мицеларна вода не само за отстраняване на грим, но и като средство за почистване на кожата, може допълнително да не използвате средство за почистване и тогава – да, може да пренебрегнете тоника.

Според резултатите от изследвания, 15 минути след прилагането на водата TianDe порите стават по-малки с около 13%. Това се дължи именно на комплекса Pore Reductyl и екстракта от “Лиственица гъба”. Днес това е един от малкото козметични комплекси, които са подходящи за мазна и суха кожа. Този комплекс не пресушава, не дразни дори чувствителната кожа. Напротив, той я хидратира.

Мицеларна вода TianDe
Натурална мицеларна вода, без парабени, сулфати и спирт

Заменя ли тази мицеларна вода всички средства за почистване на лицето?

И да, и не. Ако имате суха, чувствителна кожа и ако и преди сте използвали средства за почистване на кожата без вода, които не изискват измиване (почистващо мляко за суха и чувствителна кожа), то мицеларната вода TianDe е напълно подходяща за вас.

Ако сте на път, по време на парти, на работното място, където не е много удобно да се измиете с вода, тогава можете спокойно да почистите кожата само с памучен тампон и мицеларна вода. Нещо важно, ако използвате мицеларната вода като средство за почистване без вода, трябва да използвате най-малко два или три памучни тампони. Ще бъде грешка да се използва един ватен диск за отстраняване на целия грим (особено спирала и червило) и нечистотиите да се разнесат по кожата на лицето.

Първо трябва да се премахне грима, а след това с още един или два памучни тампони да се почисти кожата с мицеларна вода, за да се увеличи степента на почистване (ако не планирате след това измиване). Ако имате нормална или мазна кожа, всеки ден да замествате напълно средствата за измиване с мицеларна вода не се препоръчва. Нормалната, мазната и комбинирана кожа се нуждаят не само от почистване, а периодично се нуждаят от дълбоко почистване.

Трябва ли след използването на мицеларна вода да се измие кожата?

Както беше казано и преди, и да, и не. В зависимост от типа кожа и ситуацията. Мицеларна вода с фитокомплекс ТианДе не е нужно да се измива от кожата.

Мицеларна вода ТианДе
Натурална мицеларна вода, без парабени, сулфати и спирт

Каква е разлика между  мицеларната и термалната вода?

Термалната вода в действителност е просто вода, която допълнително съдържа някои минерали. Мицеларната вода е особена вода, тя прекрасно почиства, докато термалната няма да я почисти. Мицеларната вода не само много нежно почиства кожата, но също така се грижи за нея, допълнително я овлажнява. Благодарение на комплекса Pore Reductyl свива порите, а на алантоина – успокоява кожата.
Термалната вода е много чиста, с добро качество вода. За сравнение – обикновената питейна вода с минералната. Термалната се различава от обикновена чешмяна вода, по съдържание на полезни минерали, естествена чистота и липса на всякаква мръсотия.

Мицеларната вода е принципно друго средство. Не е водата в обикновения смисъл. Тя е супер съвременно средство от ново поколение. Нейната първа задача и основна цел – почистване на кожата. Мицеларна вода TianDe е мултиактивна, защото има много допълнителни опции.

Дразни ли мицеларна вода TianDe очите?

Мицеларната вода TianDe по принцип не създава дискомфорт. Не щипе на очите, те не сълзят. Това е така, защото тя не съдържа сулфати. Мицеларната вода TianDe не съдържа парабени и аромати, което я прави хипоалергенна. В допълнение, забавя образуването на бръчки.

Защо е добре да използваме мицеларна вода? В основата ù са мицелите. Това са много леки, деликатно почистващи вещества, изолирани от естери на рициновото масло. Можете да сравните тяхната работа с работата на прахосмукачка. Те проникват в структурата на мазнините, остатъците от грим и прах. Разбиват ги на малки частици и буквално изсмукват целия “боклук” от порите на кожата.

Мицеларна вода с фитокомплекс ТианДе е много повече от мицеларна вода! Тя не само почиства кожата, но и се грижи за нея. Повечето мицеларни води трябва да се отмиват след почистване на лицето, при тази това не е задължително. Активните вещества на фито основа в нея (7 полезни растения), оставени да действат върху кожата имат положителен ефект.

За сайта tiande1.eu
Онлайн магазин TianDe – продукти за здраве и красота

С етикети , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *