Кристалният дезодорант Natural Veil – натурален и безопасен!


100% натурален дезодорант!

Алунит

100% натурален природен продукт, безцветен, прозрачен солев минерал с горно – вулканичен произход. През последните десетилетия хората все по-често го използват като дезодорант, стягащо и кръвоспиращо средство. Механизмът на действие на този 100% природен антисептик е съвсем прост: алунита създава върху местата от кожата влезли в контакт с него, тънък защитен слой от минерални соли, които блокират  жизнените функции на бактерии, гъбички и други микроорганизми. Не променяйки естествените физиологични процеси в тъканите на кожата, алунита осигурява благоприятни условия за възстановяване на увредена повърхност, сърбеж и възпаление на кожата. Минералните соли, притежават хипоалергенни свойства, безопасни за здравето. Те могат да се използват в абсолютно всяка възраст. Не проникват дълбоко в кожата, и следователно, в човешкото тяло, действат изключително на повърхността … Какво друго е известно за този естествен минерал?

Произвежда се и днес в различни части на света, но е използван още в древността – в началото като украса и фиксиращо средство при боядисване на платове. По-късно се появил и в аптеките – натрошени кристали, използвани като кръвен коагулант (за сприране на кръвотечение при порезни рани), противовъзпалително средатво (за ускоряване зарастването на рани), избелващо средство (помага за премахването на лунички), абсорбиращо и укрепващо средство (прилага се перорално при отравяне и диария).

Основно място за производство днес е мината Чукикамата в Чили. Алуминиев камък в по-малки количества се добива в Канада, Панама, Западен Китай, Европа и Филипините, и Тайван. Минералните соли са склонни да се натрупват в планината, близо до горещи извори, както и други части на земната кора, образувани в резултат от вулканична активност. Aлунита често се среща в комбинация с много други минерали.

Алунита е неустойчив минерал. С прозрачен бял цвят, прилича на ледена шушулка, леко влажен при докосване. В зависимост от метериологичните условия променя своето агрегатно състояние: ту „малко се размразява” от топлината или се закалява от вятъра, ту при охлаждане отново кристализира, попадне ли във вода – бавно се разтваря, разпада се на прости йони.

Приложение на алунита в класическата медицина и козметика.

Важно! Откакто човечеството е започнало да използва алунита като антисептично, противовъзпалително, кръвоспиращо, стягащо, подсушаващо, дезинфекциращо и бактерицидно средство, не са открити никакви противопоказания, дразнене на кожата или признаци на индивидуална непоносимост, нито едно усложнение от въздействието на естествения продукт върху човешкото тяло.

Кристалната стипца е мощно средство против изпотяване, поради способността й да намалява секрецията на потните и мастните жлези – изразено противовъзпалително, подсушаващо действие. Тя уплътнява и намалява стените на капилярите, както и на каналите на мастните жлези и потните жлези, като намалява разпространението на тъканната течност, зачервяването и отока на тъканите. Високата хигроскопичност, интензивното усвояване на пот и себум, заедно с тръпчивото свойство на стипцата обяснява нейното изсушаващо действие.

Биохимично действие на стипцата върху човешката кожа

Стипчивото, подсушаващо, антисептично, противовъзпалително и кръвовъзстановяващо терапевтично действие на минерала се основава на способността му да взаимодейства с белтъците, като образува албуминен колоиден тънък слой при контакт с кожата и лигавиците. Този слой предпазва нервните окончания от раздразнение, мацерираната кожа от въздействието на различни вредни агенти, като премахва субективните усещания на болка, парене и сърбеж.

Антисептичното, дезинфектантно, фунгицидно (противогъбично) действие на стипцата осигурява фиксиране и обездвижване на различни микроорганизми, в съчетание с бактерицидното действие на алуминия. Следователно, способността на стипцата да премахне неприятните миризми на тялото (осмидроза, бромодоза) днес е без прецедент по скоростта и ефективността си.

По отношение на широкото му действие и липсата на странични ефекти днес той признат, ненадминат като естествено и безопасно средство при лечение на много заболявания, незаменимо средство за хора с алергии, бременни или кърмачки, астматици.

ПРИЛОЖЕНИЕ В МЕДИЦИНАТА ПРИЛОЖЕНИЕ В КОЗМЕТИКАТА
Лечение на остри възпалителни дерматити (алергични лекарствени реакции, невродермит и др.)
Лечение на кожни заболявания свързани със зачервяване, оток, везикули, образуване на ерозии, сълзящи участъци върху кожата
Лечение на трофични и гнойни рани
Лечение и профилактика на хиперхидроза, микози, гъбички под ноктите, премахване на неприятните миризми на тялото (осмидроза, бромодоза).
Профилактика и лечение на устната лигавица, включително стоматити, гингивити, пародонтоза, кървене на венците, болки в гърлото Лечение на наранявания и разрушителни промени на повърхностните слоеве на тъканите (изгаряния, включително и слънчеви)
Лечение на заболявания на лигавиците на очите (блефарит-конюнктивити, трахома) При юноши за лечение на проблемна мазна, акнеатична кожа.
Лечение на пореста кожа (свива порите),  изсушаване (увеличава тургора на кожата, еластичността).
За  подмладяване.
Профилактика и лечение на заболявания на пикочо-половата система (млечница, вулвовагинит, баланит и др.) Избелване на кожата, анти-пигментация
В противозачатъчни средства. Лечение на мазна себорея, включително себорея на скалпа.
При лечение на вирусни инфекции – херпес Успокояване сърбеж от алергичен характер, включително и след ухапвания от насекоми.
Премахване на дразнения след бръснене, кола маска, епилация.
Пилинг на различни части от тялото.
Лечение на стомашно-чревни заболявания, киселини в стомаха, гастрит с висока киселинност, язва на стомаха, хемороиди * За лечение на ноктите (укрепване на нокътната плочка и нокътното легло).
Кристалният дезодорант Natural Veil, най-добрата алтернатива на химическите  – 100% натурален дезодорант!

Дезодорантите са препарати, които съдържат дезинфектанти и антибактериални добавки, за неутрализиране неприятната миризма на потните жлези или намаляване на тяхната дейност. Дезодорантите убиват микроорганизмите, които допринасят за този лош мирис. Те съдържат триклозан, хлорхексидин, терпефарнезол, глицерил монолаурат. Някои от тези химикали, предотвратява развитието на микроби, а други – просто ги унищожават.

В дезодорантите от последното поколение се съдържат алуминиеви соли, които намаляват активността на потните жлези и по този начин се намалява количеството на потта, появяваща се на повърхността на кожата. Алуминиевите съединения могат да се абсорбират в кръвта. В случай на многократна употреба, натрупвайки се в организма, това води до отравяне на нервната система и черния дроб. Последствията могат да бъдат от преждевременно стареене и хронична умора, до болестта на Алцхаймер. Този факт отдавна е известен и описан в литературата, но опасните продукти продължават не само да се произвеждат, но и да се рекламират …

Алтернатива има. На Изток хората са използвали в продължение на векове чистия, естествен кристал, за да се избавят от неприятния мирис, за запазване на свежестта. Смята се, че за първи път, естествените кристали са се прилагали в древен Китай, около I век пр. Хр. Естественият кристал – стипца е основата на кристалният дезодорант Natural Veil.

Natural Veil – 100% естествен планински продукт от вулканичен произход, който абсорбира всички бактерицидни свойства, характерни за естествения минерал алунит. Няма собствен мирис или парфюмни добавки. Напълно безвреден е за организма, не съдържа химикали.

Да дезодорирате тялото си, не е единственият проблем, който може да разрешите с природния дезодорант Natural Veil. Водният разтвор на кристала може да се прилага локално за изплакване и измиване при възпалителни процеси на кожата и лигавиците, като средство за млечница и студени язви, кървене от венците и пародонтални заболявания.

Предимства на дезодоранта Natural Veil:

 Безопасна и пълна защита срещу неприятна миризма.
 Без мирис. Хипоалергенен.
 Убива бактериите, които причиняват миризмата на тялото и не запушва порите.
 Не прониква в организма.
 Не нарушава работата и естествените процеси на кожата (тялото диша).
 Универсален: подходящ както за мъже, така и жени.
 Успокоява кожата.
 Не оставя следи по дрехите.
 Срок за ползване – 1-1,5 години – твърде икономичен.
 Обезпечава свежест за повече от 24 часа, действайки от 6 до 10 пъти по-ефективно от съвременните дезидоранти.
 Може да се използва от бременни жени, кърмачки, както и от хора с алергии и астма.

Дезодорантът Natural Veil може да се използва още за:

 Има отлични антисептични свойства (като афтършейв и след епилация), лекува порязвания, мъжете могат да използват Алунит дезодорант след бръснене, както и жените след епилация. Кристала успокоява обработената повърхност, предпазва от околните дразнители, укрепва капилярите, предотвратява прекомерното освобождаване на мазнини. Свойствата на стипца камъкът са сравними със свойствата на добър афтършейв, тъй като Алунит минерал не съдържа алкохол и е по-малко дразнещо за кожата, перфектно се справя с малките порязвания.

 Помага за нормализиране на проблемна кожа при тийнейджърите и по-бързото заздравяване на пъпките, потушава възпаленията – след като намокрите кристала втрийте върху проблемните участъци или по цялото лице. Направете си тоник: поставете кристала за 20 мин. в 200 мл. вода, получения разтвор нанасяйте с помощта на памучен тампон върху измита кожа.

  Бързо облекчава алергичен сърбеж (ухапвания от насекоми и всякакъв вид алергични реакции по кожата);

 Пудра за обувки. Малко количество от кристала смелете на прах и поръсете една щипка в обувките – така той ще служи за техен дезодорант в дългосрочен план;

 Има благоприятен ефект върху венците (пародонтоза, кървене на венците). Поставете кристала за 20 мин. в 1л. вода, след това използвайте вместо вода за уста.

 Херпес. Кристала се нанася през 15мин. директно в/у херпеса в продължение на целия ден, до вечерта проблема е решен.

 При болки в гърлото и гнойна ангина. Поставете кристала за 20 мин. в чаша вода и след това направете гаргара (убива бактериите в гърлото и веднага успокоява болката и ускорява излекуването).

 Профилактика и лечение на заболявания на пикочо-половата система (млечница, вулвовагинит, баланит и др.). С разтвор от кристала се прави вътрешен душ;

 Гъбички по кожата и ноктите.  Накиснете краката в разтвор от кристала за около 20 мин. повтаряйте процедурата в продължение на 30 дни. или до пълното излекуване. След ваната с кристала, нанесете Профилактичен крем със змийска мас и задължително напудрете обувките.

* Програма за прочистване на стомашно-чревния тракт и засилване на имунитета.

Необходими са: 1 – 2 стика  Natural Vеil

ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОГРАМАТА:
Всяка сутрин и вечер с кристалния дезодорант се „зареждат“ 150 мл вода като се правят въртеливи движения с него по посока на часовниковата стрелка в чашата. Разтварянето на алунита във водата продължава до 2 минути. Приготвената прясно заредена алунитна вода, изпивайте сутрин и вечер по следната схема:

1 етап: прием 10 дни  – почивка 10 дни
2 етап: прием 10 дни  – почивка 20 дни
3 етап: прием 10 дни  – почивка 30 дни
4 етап: прием 10 дни  – почивка 40 дни
5 етап: прием 10 дни  – почивка 50 дни
6 етап: прием 10 дни  – почивка 60 дни
7 етап: прием 10 дни

РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРОГРАМАТА:

 подобряване на метаболизма – изчистване на стомашно-чревния тракт от шлаки, вредни бактерии и гъбички. Намаляване на теглото, намаляване или повишаване на  апетита /в зависимост от необходимостта/
 повишаване на жизнения тонус – укрепване на организма, засилване на имунната защита
 подобряване на здравословния статус, подобряване качеството на живот!

Компания TianDe предлага и дезодорант спрей с течен алунит. Той не нарушава функцията на потните жлези. Не съдържа алуминиеви соли, алкохол, парабени и багрила. Той е безвреден за организма, при това е много ефективен. В основата на дезодоранта е минерален комплекс с вулканичен произход, който надеждно унищожава бактериите. Не запушва мастните жлези, но спира потоотделянето. Не оставя следи по дрехите. Има свеж, нежен аромат. Подходящ е за бременни и кърмещи жени, както и за тези с чувствителна кожа.


С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes