Домашна SPA терапия на ръцете с продукти TianDe


Статия

SPA терапия на ръцете – визитна картичка на компания TianDe

Ръцете говорят за нас повече, отколкото си мислим. Това е оригиналната визитна картичка за всяка жена и индикатор за нейния успех. Човешките ръце са в състояние не само да демонстрират своята необикновена сила и упоритост – ако е необходимо, но и своята нежност, мекота и чувстеност. Те нежно докосват все едно клавишите на пиано.

При всички случаи за ръцете трябва да се погрижим. След всяко измиване, да не забравяме да ги намажем с крем. Той предпазва кожата не само от вредните ултравиолетови лъчи, но и от сухота, дразнения, драскотини, порязвания, различни петна.

Като пример, една средно статистическа жена:

5 пъти на ден измива ръцете си със сапун, около 20 пъти на месец почиства с тях зеленчуци, 150 пъти в годината измива косата си, повече от 500 пъти за 10 години почиства банята и кухнята /използвайки различни вредни за човешкия организъм химически средства/, 36 000 пъти по време на живота си чисти прибори…. Още – ходи пеша в студа, прави слънчеви бани на плажа, работи с клавиатурата. Всеки ден използва пудра, гелове, паста за зъби и др., но не мисли, че всеки ден подлага на сериозно изпитание нежната кожа на своите ръце.

Домашна SPA терапия на ръцете

Кожата на ръцете по принцип е тънка, слабо хидратирана, съдържа малко мастни жлези, много е крехка, уязвима и често страда от сухота. При липса на подходящи грижи, кожата на ръцете застарява по-бързо от кожата на други части от тялото. Ръцете няма да ни простят небрежното отношение към тях. Трябва да ги обгрижваме всеки ден, независимо от нашето настроение и възраст. Добре поддържаните ръце, с чист маникюр, са знак на елегантност и аристократизъм. И най-важното – на младост. Нищо чудно, че именно по тях се определя действителната възраст на жената.

Kомпания TianDe предлага 3 козметични средства, които са незаменими в грижата за ръцете и взаимно допълват своето действие.

Те участват в домашната SPA терапия на ръцете – универсален пилинг Spa Tehnology, сол с ароматни масла Spa Tehnology и крем за ръце.

Етап 1: Почистване

Почистване на кожата на ръцете с пилинг на основата на естествени аминокиселини и алфа-хидрокси киселини, които нежно отстраняват роговия слой клетки и подобряват регенерация на кожата. До неотдавна, пилингите, в състава на които участват такива компоненти, са били налични само в професионални серии на много европейски производители. Поради това, цената за потребителите е варирала от 30 до 50 евро. В Tiande те станаха достъпни за всяка жена – цената им е 15,10 лв.

Етап 2: Подхранване

След дълбокото почистване на кожата с пилинг, тя е готова за следващата процедура – прилагане на естествена морска сол с естествени концентрати от зелен чай, праскова, лавандула, екстракт от водорасли, плодови киселини и ароматни масла. Тази процедура нежно отстранява мъртвите клетки на кожата, стимулира микроциркулацията и подобрява обмяната на веществата. Когато се прилага в банята и сауната (на цялото тяло) усилва потоотделянето и извежда токсините, бори се с несъвършенствата на кожата и стяга порите.

Етап 3: Овлажняване

Прилагане на крем TianDe – със змийска маз, с китайската гъба Линчжи, с плацента и перли, с екстракт от агнешки ембрион и алое вера или всеки друг крем на TianDe, с което тази приятна процедура приключва. Обновена, отпочинала, хидратирана, кожата на ръцете сияе – кое може да бъде по-приятно за една жена?

Стъпки в домашната SPA терапия на ръцете:
стъпка 1Нанесете пилинга с измивни движения на суха кожа.   стъпка 2Измийте ръцете с вода.   стъпка 3Нанесете морската сол върху влажни ръце с масажни движения и оставете да действа около 10-15 минути.
стъпка 4 Измийте ръцете с вода.   стъпка 5 Нанесете крем върху чистата и подсушена кожа на ръцете.   стъпка 6 За по-добър резултат сложете ръкавички за еднократна употреба и останете с тях 2-3 минути.
стъпка 7Отстранете излишния крем със салфетка и се насладете на мекотата на ръцете си!   Резултатът от SPA терапия на ръцете ще почувствате и забележите веднага. Кожата е значително обновена – мека и гладка, а ръцете са безупречни! Ръце, които искат да докосват отново и отново, за да почувстват тяхната нежност!

SPA терапия на ръцете ТианДе

Видео


С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *