Волупта, женският оргазъм и здраве. ЧЗВ


Волупта, женският оргазъм и женското здраве

  Женският оргазъм

Според статистиката оргазъм изпитват далеч не всички жени, за разлика от мъжете. Този проблем има своето обяснение. При жените, това изживяване зависи от индивидуалните ù особености, възрастта, нивото на хормоните и дори от нивото на нейната интелигентност. Оргазмът е централна вегетативно емоционална реакция. Поради това нивото на интелигентност е от съществено значение за постигане на оргазъм при жените. От гледна точка на науката – на  една жена, като биологичен индивид, не ù е нужно да получи оргазъм, защото нейната задача е да забременее, да износи и да ражда деца, т.е. създаване на потомство. Тази жена не се нуждае от оргазъм, но той е много необходим за мъжа, за да я оплоди.

Желанието на жените да получат оргазъм е продукт на нашата цивилизация. Моментът на оргазъм е задача на днешната цивилизована жената и това благо не бива да се избягва, защото има голям положителен ефект за здравето и емоционалното ù състояние!

По време на оргазъм, също така се освобождават в кръвта и множество женски полови хормони, такива като естроген и прогестерон. Естрогенът е отговорен за красотата и здравето на кожата, косата и ноктите. Оргазмът е мощна каскада от биохимични реакции, в резултат на които в кръвта се отделят огромно количество различни хормони. Започвайки с адреналина, кортизола, които рязко променят метаболизма, подобряват  обменните процеси, кръвоснабдяването на мозъка.

Въздействието върху сивото вещество на мозъка по време на оргазъм се увеличава почти 5 пъти! А както знаем – клетките на сивото вещество са отговорни за паметта, емоционалния баланс, вниманието, те започват да работят активно. По време на оргазъм хипофизата отделя хормона окситоцин. Окситоцинът е предшественик на ендорфините – хормоните на радостта. Отделя се още серотонин, който отговаря за самочувствието, положителните емоции. Той може да се нарече още хормон на удовлетворението.

Аноргазмията при жените води до нервност, постоянен стрес, нарушения в паметта и вниманието. Тя може да доведе до рак на гърдата, мастопатия, миома на матката и общо намаляване на имунитета. А пониженият имунитет води до остри респираторни вирусни инфекции, грип и така нататък.

Волупта , Volupta
Волупта – интимен гел и лубрикант.

Оргазмът е и кардио натоварване. Един добре известен сърдечно-съдов хирург със световна репутация, препоръчва редовен секс. Според него, това е най-красивия, достъпен и здравословен начин за поддържане на здрави кръвоносни съдове и сърце.

Volupta и женското здраве

Волупта има натурален състав и въздейства на природните механизми за сексуално възбуждане на жената. Основна роля в него има аминокиселината L-аргинин.  Тя действа не само съдоразширяващо, но е градивен елемент за протеините и за мускулната тъкан. Този аминокиселина бързо разширява кръвоносните съдове, подобрява притока на кръв, участва в обмяната на веществата, стимулира имунната система.

Аргинина има много положителни качества. Дори кардиолози, имунолози, мамолози и много други специалисти активно го използват в своята практика. На хора, които имат проблем с пикочния мехур, заболявания на влагалището като кандидоза, вагинит и т.н., аргининът ще окаже благотворен ефект.

Млечната киселина в гела е призвана, да поддържа здравословна алкална среда във влагалището. Тя в този случай е профилактично средство срещу възпалителни процеси. Пантенолът и алантоинът допълнително омекотяват, овлажняват и регенерират. Ментолът, дразнейки нервните окончания, повишава чувствителността. Пантенолът и алантоинът участващи в лубриканта са мощни епителизатори, имат способността да лекуват микро-пукнатини, язви, драскотини по вулвата или вагината.

  Често задавани въпроси (ЧЗВ):
Волупта съдържа 5 мг аргинин, докато в други лубриканти съдържанието му е около 1 мг. Не е ли опасно предозиране на това вещество, тъй като ежедневно максималната доза е 30 мг?

Ако аргенина не се прилага орално, а само локално, предозиране практически не е възможно, тъй като абсорбиращата способност на лигавицата и кожата има някои ограничения. Ако искате да изживеете много удоволствия с Volupta+ в рамките на един ден, не се тревожете от предозиране.

Волупта с помощта на компонента млечна киселина поддържа кисела среда във влагалището. В тази кисела среда може да се развият микроби или не? Трябва ли да се алкализира организма?

Отговорът е – не, това не е необходимо. Всеки орган от тялото ни има собствена рН среда, а за влагалището това е киселата среда. Тази среда дава определена защита на влагалището, предотвратява развитието на условно патогенна микрофлора.

Волупта , Volupta - интимен гел
Волупта – повече удоволствие в леглото
Може ли да се използва Volupta без полов акт?

Волупта трябва да се използва за сексуална възбуда, както и всяка сексуална възбуда трябва да се реализира и да завърши с оргазъм. Ако прилагате, този интимен гел за “профилактика” и след това не следва сексуален акт – това не е нужно. Заради такава „профилактика“ може да се засилят застойните явления. При сексуална възбуда пязко се повишава прилива на кръв към матката и гениталиите, при което кръвта остава в гениталиите за кратко време – около 20 минути, но в матката за около 3 часа. Това е голяма допълнителна тежест върху организма, което може да допринесе за отпускане на матката. Не използвайте Volupta+ без последващ полов акт.

Може ли да се използва Волупта по време на бременност?

При бременност, не бива да се използва лубриканта. След неговото прилагане става преразпределяне на кръвта от плацентата към външните гениталии, а това може да увреди плода.

Може ли да се използва Волупта при високо кръвно налягане?

Едно от действията на L-аргинина, който се съдържа в интимния гел е намаляване на кръвното налягане. Също така той има анти-холестеролен и анти-атеросклеротичен ефект. При хипертония самите кардиолози, предписват аргинин за лечение.

Още по темата: Volupta+, като лекарство.

 


С етикети , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *