Нежен интимен гел за деликатна грижа


Нежен интимен гел ТианДе – за здраве и самочувствие на всяка жена!

Интимният гел е продукт, който се смята, че трябва задължително да присъства в колекцията от продукти за баня. Медицински представители твърдят, че жените, които използват душ гел или сапун вместо интимен гел, излагат себе си на по-голям риск от развитие на инфекции, предавани по полов път, може да провокират още появата на бактериална кандидоза.

„Еволюционната защита“ на влагалището е естественият баланс на бактериите. Те обаче лесно могат да бъдат отмити със сапун или твърде ароматни продукти. Твърде ароматизираните продукти лесно отмиват естествената защита, от което следва сухота и раздразнение. Сапуните и душ геловете нарушават нормалното рН в нежната интимна женска зона, при което вредните организми започват да се размножават и в един момент да надвишат броя на полезните микроби.

Тъй като интимната зона на жената е най-чувствителна, тя трябва да се третира най-нежно. Редица жени получават оплаквания като сърбеж, зачервяване и обща непоносимост към даден интимен гел. Това може да е в резултат от наличието на дадена съставка, към която жената има непоносимост.

Така че дами, бъдете внимателни при избора на вашия интимен гел!

Специалистите в областта препоръчват медицинските /не козметичните/ интимни гелове, в които се съдържа млечна киселина. В млечната киселина участват лактобактерии, които са едни от съставките на влагалищната среда. Те поддържат нормалната киселинност и помагат в борбата с гъбички, бактерии и др.

Нежен интимен гел за деликатна грижа
Хигиенна интимна грижа за жени и за мъже
Този нежен интимен гел, разработен от специалистите в компания TianDe, предлага много повече от това!

Комплексът от активни съставки – млечна киселина, екстракт от алое, екстракт от листата на салвия, масло от чаено дърво, екстракт от аптечна лайка, колоидно сребро е насочен за:
Ускоряване възстановяването на целостта на лигавицата на половите органи, премахване неприятните усещания, зачервяване, подуване, дава възможност за кратко време да се възстанови сексуалната функция;

Поддържане на здравословна  микрофлора – омекотява, хидратира, предпазва от възпалителни процеси;

Ефективен срещу три вида патогенни микроорганизми (бактерии, гъбички и вируси), които може да предизвикат възпалителни заболявания;

Предотвратяване развитието на вагинална сухота, за овлажняване вагиналната лигавица и създаване усещане за комфорт;

Идеална ежедневна интимна хигиена както за жени, така и мъже;

Осигурява чувство на девствената чистота и естественост.

Маслото от чаено дърво – мощен антисептик

Маслото от чаено дърво е било познато на хората още в дълбока древност. В Австралия с него успешно лекували кожни инфекции, моряците пък го използвали за направата на чай, а днес то е едно от най-силните антисептични средства, с изразени антивирусни и противогъбични свойства.
За разлика от останалите етерични масла, маслото от чаено дърво е най-богато на полезни вещества. Съдържа над 48 органични компоненти и редица други вещества, които рядко се срещат в другите растения. Има следните терапевтични свойства:
— ясно изразен антивирусен ефект – доказан чрез лабораторни тестове в in vitro среда. Опитът показва, че маслото от чаено дърво действа особено благоприятно при лечението на простудни заболявания, херпес, ангина, грип, цистит;
— силен антисептик – 8 пъти по-силно от карболовата киселина и 12 пъти от фенола;
— използва се при терапия срещу патогенни микроорганизми;
— добре изразен противогъбичен ефект;
— силен имуностимулатор;
— лекува успешно хемороиди;
— прилага се при лечение на различни рани, ухапвания, изгаряния, акне, раздразнена кожа след депилация.

Нежен интимен гел
Интимна хигиена с колоидно сребро и билки
Колоидното сребро – дезинфекционно средство с мощно антивирусно, антибактериално и антимикотично действие

Колоидното сребро /сребърна вода/ няма мирис, няма вкус, не цапа, не оцветява и не оставя следи, не щипе, не дразни, не предизвиква неприятни усещания, не алергизира, не води до привикване или зависимост, не замърсява и не влияе неблагоприятно върху околната среда.

При допир с колоидно сребро дори и най-устойчивите микроорганизми загиват за не повече от 6 минути. Действието на сребърната вода се дължи на активните сребърни йони. Те унищожават над 650 вида болестотворни бактерии, вируси и микроорганизми. Как става това? Колоидните сребърни йони имат свойството да взаимодействат с някои ензими в едноклетъчните микроорганизми, като на практика блокират нормалното функциониране на микроорганизмите. В резултат на това те биват умъртвени в рамките на не повече от няколко минути.

Колоидното сребро, освен това притежава и добро имуно – супресорно и регененеративно действие, което позволява по-бързото възстановяване на изгорени, увредени или засегнати участъци от кожата или тъканите.

Среброто няма токсична доза и е един от деветте елемента, от които е изградено човешкото тяло. Микроорганизмите не развиват устойчивост към него, което го прави незаменимо в борбата с огромния брой бактерии и спори, развили резистентност към химическите препарати.

Използвайте нежния гел за деликатна, интимна грижа на компания TianDe 2 пъти дневно и ще забравите за дискомфорта в най-нежните и деликатни зони на тялото. Освен противовъзпалително, регенериращо, успокояващо и овлажняващо действие, гелът перфектно дезодорира, което не е маловажно и допринася за по-високо самочувствие.

Този нежен интимен гел е подходящ както за жени, така и за мъже. Има много икономичен разход.


С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *