Превръзки Енергия на живота – клинични резултати


 Отчет на резултатите от клиничното тестване на ежедневните билкови дамски превръзки Енергия на живота марка Tiande, в комплексното лечение на гинекологични заболявания

1. Време на провеждане: май – декември 2012
2. Място на провеждане: недържавно здравно заведение в гр. Барнаул
3. Общ брой пациенти, участващи в клиничните проучвания: 3 групи, 160 жени.
4. Препоръки по резултатите от клиничните изследвания.

4.1. Клинични изследвания са потвърдили високата ефикасност и добра поносимост на ежедневните билкови дамски превръзки Life Energy марка Tiande.
4.2. Като се вземат предвид резултатите от клиничните изследвания на ежедневните билкови дамски превръзки Енергия на живота, може да се препоръчват за използване в комплексната терапия за лечение и профилактика на гинекологични заболявания при следните категории пациенти:

жени, които страдат от възпаление на гениталиите (колпит /бяло течение/, цервицит /възпаление на канала на шийката на матката/, вулвит /възпаление на външните женски полови органи и входа на влагалището/, ендометрит /възпаление на матката/);

жени в пред или след менопауза, кито най-често страдат от симптомите на хипоестрогенизъмсърбеж, парене и сухота на външните гениталии (крауроза и левкоплакия на вулвата, атрофични колпит и вулвит);

жени, които използват хормонални контрацептиви, като рискова група за кандидозен вагинит (млечница);

за жените в комплексното лечение на хроничен неспецифичен цервицит;

за жените в комплексното лечение на цервикална интраепителна неоплазия след лазерна конизация на вулвата и перинеума;

за жените в комплексното лечение на кондиломатоза /папиломи-генитални брадавици/ в аногениталната област след лазерна вапоризация.

Превръзки Енергия на живота (Life Energy)
Превръзки Енергия на живота (Life Energy)
5. Съвместното използване на превръзки Life Energy и “Енергия на билките и лекарствени средства, потвърдиха:

5.1. при пациентки, използвали ежедневните лечебно-профилактични превръзки Енергия на живота, след лазерна вапоризация на шийката на матката при интраепителна неоплазия, репаративните процеси протичат по-бързо, не се усложняват с бактериална инфекция. Папилома вирусните инфекции не рецидивират;

5.2. при пациентки, използвали ежедневните лечебно-профилактични превръзки Енергия на живота, успешно зарастване на хирургични рани след лазерна деструкция /унищожаване/ при кондиломатоза в аногениталната област настъпващо в рамките на 1 месец. След 3 месеца, признаци за възпаление напълно отсъстват. Рецидиви не се наблюдават;

5.3. при пациентки, използвали ежедневните лечебно-профилактични превръзки Енергия на живота, след 3 месеца се наблюдава 100% излекуване на неспецифичен цервицит. Рецидиви не се проявяват.

  1. Начин за употреба и дозировка. Заедно с традиционните лекарства за лечение са използвани ежедневните лечебно-профилактични превръзки Life Energy и Енергия на билките както следва:

 “Life Energy” 2 пъти дневно в продължение на 1 месец и след това 1 път на ден в продължение на 2 месеца.
 “Енергия на билките” (за критичните дни и нощи) – в съответствие с препоръките.

НЯКОИ РЕЗУЛТАТИ В ЧИСЛА

Резултати от клиничното изследване проведено в периода май – декември 2012, в женската консултация към недържавното здравно клинично заведение гр. Барнаул: “Възможности за приложение на лечебно-профилактични превръзки Енергия на живота в комплексното лечение на хроничен неспецифичен цервицит.”

Участници в изследването: Пациентки разделени в две групи:
1-ва група – комплексно приемане на лекарствени средства и превръзки  Life Energy
2-ра група – само с лекарствени средства

Критерии за
ефикастност на лечението
след 7 дни% след 1 мес., % след 3 мес., %
1-ва гр. 2-ра гр. 1-ва гр. 2-ра гр. 1-ва гр. 2-ра гр.
Сърбеж 5,5 5,8 11,7 29,4
Парене 5,5 5,8 17,6 29,4
Контактно
вагинално кървене
5,8 11,7
Болки низко в
коремната област
5,5 5,5 5,8 17,6
Вагинално течение 5,5 11,7 5,5 17,6 35,3
Рецидиви след
заболеването
11,1 47

Използвани са превръзки Енергия на живота 2 пъти на ден в продължение на 6 дни и след това 1 път на ден в продължение на 3 месеца. По време на менструация, пациентките са използвали дневни и нощни фитопревръзки “Енергия на билките“. Всички пациентки от основната група /1-ва/ са отбелязали висока поносимост и комфорт при лечение с помощта на лечебно – профилактични превръзки  Life Energy и “Енергия на билките“. Нежеланите реакции при използването не са наблюдавани.

Превръзки Енергия на живота (Life Energy)
Превръзки Енергия на живота (Life Energy) – клинично тествани

Заключение: Използването на лечебно – профилактични фитопревръзки  “Life Energy” и фитопревръзките “Енергия на билките“ (за критичните дни) повишава ефективността на лечението, свежда до минимум честотата на рецидивите и прави лечението по-комфортно за пациентките.

 Резултати от клиничното изследване проведено в периода май – декември 2012, в женската консултация към недържавното здравно клинично заведение гр. Барнаул: “Възможности за приложение на лечебно – профилактични превръзки Life Energy в комплексното лечение на канделоза в аногениталната област.”

Участници в изследването: 42 пациентки на възраст от 19 до34 години, разделени в две групи:
1-ва група – комплексно приемане на лекарствени средства и превръзки  Life Energy
2-ра група – само с лекарствени средства

Ефективност на лечението на пациентки след проведена лазерна вапоризация на канделоми в аногениталната област:

Критерии
за ефикастност на лечението
след 10 дни% след 20 дни% след 3 месеца%
1-ва гр. 2-ра гр. 1-ва гр. 2-ра гр. 1-ва гр. 2-ра гр.
Вулвогенетална
хиперемия
100 100 4,5 60,0 15,0
Оток 54,5 90,0 4,5 40,0 10,0
Парене 36,3 75,0 4,5 40,0 10,0
Болка 27,2 60,0 15,0
Нагнояване 4,5 25,0 10,0
Рецидиви след
заболеването
20

Използвани са превръзки Life Energy 2 пъти дневно в продължение на 1 месец и след това 1 път на ден в продължение на 2 месеца. По време на менструация, пациентките са използвали дневни и нощни фитопревръзки “Енергия на билките“.

Всички пациентки от основната група /1-ва/ са отбелязали висока поносимост и комфорт при лечение с помощта на лечебно-профилактични превръзки Енергия на живота и “Енергия на билките“. Нежеланите реакции при използването не са наблюдавани.

 Заключение: Използването на лечебно – профилактични превръзки  Life Energy и фитопревръзките “Енергия на билките“ (за критичните дни) след лазерното отстраняване на канделомите подобрява ефективността на лечението, намалява честотата на допълнителна бактериална инфекция, а също така честотата на рецидивите на папилома вирусни инфекции на вулвата и перинеума. Следователно, при пациентки с канделоза в аногениталната област е препоръчително да провеждат лечение, включващо превръзките Life Energy и Енергия на билките, като надеждно и икономически оправдано.


С етикети , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *