Фитопревръзки Нефритена свежест – клинични резултати


Компания Tiande в рамките на пет месеца е провела лабораторни тестове за лечебно – терапевтичния ефект на билкови дамски фитопревръзки Нефритена свежест, във водещи гинекологични клиники и женски консултации.

В проучването са участвали 250 жени в репродуктивна, пред и след тменопауза, диагностицирани с възпалителни процеси във вътрешни и външни органи на малкия таз. Със заболявания на отделителната система, менструални нарушения, аномалии на шийката на матката и т.н.

Фитопревръзки Нефритена свежест
Дамски фитопревръзки Нефритена свежест

Ежедневните дамски фитопревръзки Нефритена свежест, са използвани като допълнение към основното лечение или като самостоятелно средство при нарушена вагиналната микрофлора. Алергичните реакции са отсъствали на 100% от използващите превръзките. Пациентките са подчертали приятните усещания при непосредствения контакт с това хигиенно средство. По-точно – усещане за чистота и свежест.

Гинеколозите, участващи в клиничните изследвания за ефекта от използването на дамски фитопревръзки Нефритена свежест на здравето на жените:

в групата на възпалителните заболявания на външните гениталии (колпит /бяло течение/, кандидоза /вид гъбична инфекция/). Резултатите са показали подобрение в микроскопската картина според анализа на цитонамазката и подобряване или пълното изчезване на обективни оплаквания на жените за вагинална секреция;

при жени с възпалителни заболявания на вътрешните полови органи (ендометрит /възпаление на матката/, включително след раждане). Главният клиничен ефект е намаляване на менструалната загуба на кръв и изчезване на болката. Ултразвуковата диагностика, регистрира липсата на признаци на структурни промени, характерни за тази група заболявания;

при заболяване на пикочната отделителна системацистит и пиелонефрит. Наблюдава се намаляване на броя на уриниранията, липса на дизурия (неприятно, болезнено усещане при уриниране).

при жени в климактериума, страдащи от урогенитални заболявания (незадържане на урина при кашляне, кихане, атрофични процеси във влагалището, характеризиращи се с непоносим сърбеж и сухота). Резултатите покасват пълно изчезване на дискомфорта.

в млада възраст при нарушение на менструалния цикъл се наблюдава неговото нормализиране.

Дамски фитопревръзки Нефритена свежест
Дамски фитопревръзки Нефритена свежест

клиничният ефект в групата на жените с паталогия на маточната шийка потвърдено от данните на колоскопското изследване, картината е много по-добра, след продължителна употреба на превръзките.

отбелязва се по-добро излекуване на цервикална ерозия след проведена криодеструкция /замразяване/, лазерно лечение. Епителизация протича 1.5 пъти по-бързо, отколкото без използването на лечебните превръзки.

положителни резултати са забелязани при жени с кисти на бартолиновите жлези, без обостряне. Кистите намалявали размера си и дори се свивали поотделно в тънки капсули, при комбинирано използване на медицински методи и превръзки.

при жени страдащи от безплодие от възпалителен характер. Отбелязва се понижаване на признаците на възпаление според лабораторните изследвания (анализа на цитонамазка, ултразвук, посявки от микрофлората).

 болковият синдром в тазовата област в периода след аборт се характеризира с рецидивираща болка, често незатихваща чрез лекарства. Използването на превръзките в тази група от жени, са допринесли за намаляване на приема на лекарства повече от 2.5 пъти.

няколко пациентки са подчертали увеличаване на либидото, сексуалното желание.

Препоръчани за:

Препоръчват използването на фитопревръзки Нефритена свежест за следните категории пациентки:
за жени, страдащи от нарушения на микрофлората на влагалището и дисбиоза (кандидоза, колпит);
за жени с диагноза диабет, придружен от сърбеж на вулвата;
за жени в детеродна, пред или след менопауза, които най-често страдат от симптомите на крауроза и хипоестрогенизъм – сърбеж, сухота, парене на външните гениталии;
за жени, които използват хормонални контрацептиви като рискова група за кандидозен вагинит (млечница);
за жени, при комплексно лечение на възпалителни процеси (включително урологични).

За сайта tiande1.eu
Онлайн магазин TianDe – продукти за здраве и красота
Тук ще намерите:
биокозметика за лице и тяло;
биопродукти за коса – за профилактика или решаващи проблем;
биопродукти за здраве – фиточайове, хранителни добавки, женско и мъжко здраве.

С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *