Фито пластири TianDe, принцип на действие


Фито пластири Tiande за тяло – внимателно възстановяват здравето!

Фито пластирите Tiande дължат своето съществуване на най-новите разработки на специалистите в областта на медицината. В класическата традиционната китайска медицина, мехлемът се трансформира в по-удобна и модерна форма фито пластири. По право като наследници на мъдрата източна медицина, тези надеждни средства за възстановяване и поддържане на здравето се произвеждат в Китай, в две държавни предприятия произвеждащи медицински продукти: заводите с регионално значение – Guilin Tianhe Pharmaceutical Co. и Guangdong Tonde Pharmaceutical Co., намиращи се в провинциите Гуанси и Гуандун.

Фито пластири Tiande

Технологиите за произведство на лечебно профилактичните лечебни средства в тези заводи, се предават от поколение на поколение и се пазят в строга тайна, тайна с национално значение – част от информацията и до този момент e известна само на тесен кръг от хора! Продуктите, произведени в посочените по-горе дружества, оборудвани с най-нови технологии, преминават през строго сертифициране и се продават само в аптеките. Ето защо сключеното споразумение за сътрудничество със заводите Guilin Tianhe Pharmaceutical Co. и Guangdong Tonde Pharmaceutical Co. е един вид признание за компания Tiande от китайските експерти, които много стриктно и внимателно избират своите бизнес партньори.

Нашата увереност в ефективността на билковите пластири се потвърждава от положителния опит на стотици хора, които ги използват. Специалистите на компания Tiande всеки ден слушат от доволни клиенти думи на благодарност за тези продукти, чрез които може не само да се преодолее  болката, но помагат за преодоляване и на сериозни заболявания!

Фито пластири Tiande Компоненти на пластирите:

1. Защитно фолио за съхранение на системата;
2. Смес, способна да задържи в себе си лечебния състав, прилепва добре към кожата и освобождава лечебните компоненти с постоянна скорост и за дълго време;
3. Лечебен състав;
4. Платняна основа и каучуков клей върху които се наслагва лечебната паста.

 Принцип на действие на Фито пластири Tiande :

Трансдермална терапия – от думите “транс” – транспорт и “дерма” – кожа т.е. транспортиране на активните съставки през кожата.

 Трансдермалната технология е система за доставка на бъдещето.

Методът за трансдермално транспортиране на лекарствените компоненти позволява бързо и безопасно доставяне на действащите вещества до болния орган или тъкан, без да причинява странични ефекти и без увреждане на други органи: бъбреците, стомах, черен дроб и системата на стомашно-чревния тракт.

 Предимства на трансдермалното доставяне на активни вещества в организма

При използване на таблетка или капсула, лекарствените средства частично се разлагат под влияние на киселата среда на стомаха и отчасти се извеждат чрез червата. В най-добрия случай в кръвта постъпват около  50-60%. Инжекционните форми могат да бъдат болезнени сами по себе си и  много не удобни. При използване на мехлем у клиентите често възниква въпроса: каква част от продукта се прилага върху кожата, слой с каква дебелина?

При използване на пластири този проблем се решава автоматично: един пластир на едно приемане – какво би могло да бъде по-лесно! При това в кожата проникват до 80% от активните съставки, за разлика от мазилата, които гарантират проникване само 7-8 % от вещества. Много важно е още наличието на продължителен /дългосрочен/ ефект от действието на пластирите.


Фито п
ластири Tiande. Приложение. Бърза помощ в конкретни случаи

Билковите пластири - акупунктурни точки

За ефективното лечение с пластири Tiande се препоръчва едновременно въздействие върху:
областта на болката;
акупунктурна точка;
Да се влияе върху биологично активна точка може по няколко начина – да се залепи върху нея пластир, меко, леко да се втрие в нея масажно масло Master Herb, да се притисне внимателно с палец като го задържате за малко върху нея.
енергиен меридиан на тялото свързан със заболяването.

Фито пластири Tiande за трансдермална терапия

ВАЖНО!
Фитопластирите не бива да се прилагат в областта на сърцето, под мишниците и върху кожа с увредена повърхност.
Фитопластирите се прилагат върху предварително почистена кожа със спиртосъдържащ разтвор – тогава действието им ще бъде ефективно.
Фитопластирите „Чжуйфен”,  „Донфенг” и „Тегао”  са взаимно заменяеми.

За сайта tiande1.eu
Онлайн магазин TianDe – продукти за здраве и красота

С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *