Детоксикационна програма, TianDe


Прочистване на организма и детоксикация в домашни условия

Влошената екологична среда, лошото качество на храна, стресът, липса на физически упражнения – всичко това замърсява телата ни. Не е ли време да внесем в тях чистота?

Учените са установили, че всяка година възрастните консумират 3,75 литра пестициди чрез консумирането на модерни зеленчуци и плодове, 5 кг изкуствени консерванти и хранителни добавки, плюс 2 кг вредни твърди частици, който вдишваме чрез белите си дробове. За съжаление, за да се избегне тази токсична атака е невъзможно, но да се намали консумацията на токсични вещества и да се намалят щетите, които те причиняват е съвсем реална. За да се направи това е необходимо да се провежда редовно пречистване на тялото – детоксикация.

Токсините са белтъчни вещества /протеини/ от  бактериален, растителен или животински произход. Тяхното изобилие засяга всички функции и системи на организма. Вредните вещества, достигнали до нас от външния свят, ни правят по-податливи на инфекции, нарушават кръвообращението, стават причина за най-опасни болести. Да се търпи покорно тази агресия не бива, трябва да се борим!

Най-често ние свързваме понятието „Detox“ с намаляване на теглото, но целта на детоксикацията е да се възстанови метаболизма на тялото и енергийното му съдържание. Детоксикацията като процес може да бъде сравнена с „почистване на къщата“, в която сте живели през последните 10 години. По същия начин  тялото ни от време на време трябва да се почиства, особено на жителите от големите градове.

Три групи  токсични вещества  ежедневно  ни влияят:
вредни химични вещества (ксенобиотици) от околната среда – смог, вредни газове, изпарения от битови пластмаси, бои;
продуктови токсини – консерванти, пестициди, хормони, алкохол, транс-мастни киселини (хидрогенирани масла – тип маргарин и майонеза);
вредни организми – вируси, протозои, бактерии, гъбички, червеи.

Какви са средствата за детоксикация на организма, които  предлага компания TianDe?

 Въздействие върху организма отвътре: специализирани фиточайове – „Дар от Шамбала“ – всеки фиточай е хармоничен букет от алтайски билки, които оказват реална помощ за пречистването на организма от токсини, зарежда го с жизнена енергия и щастие, и „Плодове на александрийска сена“ („Китайско кафе на зърна“).

Може ли тялото ни самостоятелно да се очисти от токсините?

В човешкия организъм има естествени механизми за детоксикация – храносмилателната система, дихателните пътища, пикочните пътища и кожата, но:
малко от нас могат да се похвалят с добро здраве;
под влияние на неправилния начин на живот, токсините може да се натрупат твърде много в човешкото тяло;
системите за извеждане и пречистване – кожата, белите дробове, черния дроб, бъбреците, червата, отслабват не успяват да се справят с нарастващия поток от токсините, които се натрупват в клетките и нарушават нормалната им работа. Резултатът е дисбаланс на организма, което води до развитието на хронични заболявания, намаляване на имунитета, както и намаляване на продължителността на живота.

Ето защо, в момента телата ни се нуждаят от специални грижи – редовна детоксикация. Това трябва да стане за съвременния човек постоянна, нормална грижа за себе си, както хигиената и миенето на зъбите. В противен случай човешкият организъм става претоварена система с  органи, които са „запушени“ и да престават да функционират правилно.

Симптоми за интоксикация на организма:

Синдром на хроничната умора.
Метаболитният синдром (комплекс метаболитни, хормонални и клинични нарушения, които са рискови фактори за сърдечно-съдови заболявания, диабет, затлъстяване, т.е. нарушен глюкозенен, липидиден, пуринов обмен).
Неврологични състояния (стрес, депресия, безсъние, нервност).
Лекарствена интоксикация, храна и алкохолно отравяне.
Функционални нарушения на стомашно-чревния тракт (напр. запек, газове, киселини, гуша).
Заболявания на черния дроб и бъбреците.
Алергични реакции (вазомоторен ринит, уртикария и др.)

 Въздействие върху организма отвъндетоксикиращ пластир за крака Master Хърб.

ПРОГРАМА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ОРГАНИЗМА

I.  Етап – Пречистване на червата – може да се избере 1. или 2. средство
Пречистващо
средство
Начин на приемане Продължителност на приема
1. Прочистващ фиточай с бял оман (113910)
1 опаковка
1 филтър пакет се залива с 1 чаша вряла вода (200 мл). Запарва се за 10-15 минути. За възрастни – 3 пъти на ден по 1 чаша чай по време на хранене. 10 дни през втората половина на деня (13 – 20 ч)
2. Китайски кафени зърна (120106)
5 опаковки по 10 г
За ефекасно пречистване на червата –до 8 г (2 чаени лъжички) на един прием – се заливат с 1 чаша (200 мл) вряла вода и престоява 15 минути (по-добре в термос). Приема се от възрастните по 1 чаша 2 пъти дневно по време на ядене. 5 дни през втората половина на деня (13 – 20 ч)
II.  Етап – Възстановяване на Функционалната активност на червата и пречистване на черния дроб
Пречистващо
средство
Начин на приемане Продължителност на приема
Фиточай за черния дроб с бял трън (113911)
1 опаковка
1 филтър пакет се залива с 1 чаша вряла вода (200 мл). Запарва се за 10-15 минути.  За възрастни 2 пъти на ден по 1 чаша чай по време на хранене. 2 седмици в първата половина на деня (7-10 ч)
Фиточай за бъбреци (113912)
1 опаковка
1 филтър пакет се залива с 1 чаша вряла вода (200 мл). Запарва се за 10-15 минути. За възрастни 2 пъти на ден по 1 чаша чай по време на хранене. 2 седмици във втората половина на деня (13-16 ч)

III.      Етап  –  Пречистване на бъбреците и кръвоносните съдове

Пречистващо
средство
Начин на приемане Продължителност на приема
Фиточай за кръвоносните съдове с детелина (113905)
1 опаковка
1 филтър пакет се залива  с 1 чаша вряла вода (200 мл). Запарва се за 10-15 минути. За възрастни 2 пъти на ден по 1 чаша чай по време на хранене. 3-4 седмици, в първата половина на деня (10-13 ч)
Фиточай за бъбреци (113912)
1 опаковка
1 филтър пакет се залива с 1 чаша вряла вода (200 мл). Запарва се за 10-15 минути. За възрастни 2 пъти на ден по ½  чаша чай по време на хранене. 3-4 седмици, в втората половина на деня (15-19 ч)

IV.   Етап – Прочистване на лимфата, ставите и съединителната тъкан

Пречистващо
средство
Начин на приемане Продължителност на приема
Фиточай Тибетски сбор (113913)
5 опаковка
1 филтър пакет се залива с 1 чаша вряла вода (200 мл). Запарва се за 10-15 минути. За възрастни 2 пъти на ден по 1 чаша чай по време на хранене. 10 седмици,през втората половина на деня (19-23 ч)
Пластири за детоксикация Master Herb (41314)
брой – индивидуално
Приложете схемата:
1-ва седмица – през 1 ден
2-ра седмица – през 2 дни
3-та седмица – през 3 дни
4-та седмица – 1 път
После – при необходимост
/Добре е – да се използват толкова дни пластири, на колкото години сте/
От 21 часа до сутринта

Лесно е да си здрав и щастлив с TianDe!

Свързани статии:
Какво иска да ни каже кожата на нашето лице? Китайска здравословна карта на лицето.
Шест стадия на зашлаковане на организма


С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes