Козметични серуми TianDe – концентрати за красота!


Козметични серуми – любима козметика на всяка жена!

Козметичният серум е средство за грижа за лицето и тялото (особено шията и деколтето) с ултра интензивна формула. Той има висока концентрация на активни вещества в лесно усвоима форма за кожните клетки. Тъй като молекулите на веществата в козметичния серум са много по-малки, отколкото в крема, а техния брой, напротив, по-голям, серумът е в състояние да реши конкретни проблеми, прониквайки в дълбоките слоеве на кожата.

Погрешно е да се счита, че серумът е средство за грижа за зрялата възраст. Една отличителна черта на козметичният серум — той се подбира НЕ спрямо възрастта и типа кожа, а в зависимост от козметичния проблем, който трябва да се реши:

хидратиращ, за блясък и освежаване на кожата на лицето, за борба с акнето;
за премахване на различен вид пигментация, при разширени пори, при зачервяване на кожата на лицето;
със стягащ ефект и др.,
 които подсилват действието на крема.

Холивудските знаменитости задължително включват козметични серуми в програмата си за дневна или специална грижа за кожата. В това число например, Ким Катрал и Ванеса Паради.

Серумите са шампиони по съдържание на активни съставки, тях с право ги наричат «концентрати на красота». Количеството биологично активни вещества в тези козметични продукти са средно 10 пъти повече, отколкото в кремовете. Изначално серумите са се използвали само в професионалната козметология, а сега интензивните продукти са достъпни и за прилагане в домашни условия.

козметични серуми

Предимства на козметичните серуми Corrective Serum TianDe:

 Липса на консерванти: серумите се състоят от масла, в състава им няма вода, а за размножаване на бактерии е необходима водна среда.

  Висок процент на съдържание на натурални съставки (хидролизирана коприна — 40%, етери на маслата на вечерна иглика — 16,8%, масло от вечерна иглика — 16,8%, масло от жожоба — 6%, масло от костилките на жожоба — 6%, витамин Е — 4%, церамиди — 3%).

 Активните съставки на серумите изцяло запазват всичките си полезни свойства: действащите вещества в серумите са заключени в херметични желатинени капсули, което дава възможност да се избегне допълнителният контакт с околната среда. Не са подложени на окислителни и други разрушителни процеси.

  Резултатът от прилагането на серумите се забелязва веднага: кожата мигновено получава необходимото количество активни вещества в най-усвоявана форма.

Козметични серуми Corrective Serum – осигуряват на кожата екстра наситено подхранване, като по този начин ускоряват процесите на регенерация и поддържат младостта на клетките на кожата на лицето и кожата на клепачите. Като основа на дневен или нощен крем, серумът подсилва действието на самия крем и прави ефекта му по-бърз.

козметични серуми

Всяка капсула Corrective Serum е нова доза младост и красота!

Кожата реагира още при първо нанасяне на серума, затова продуктите Corrective Serum могат да се прилагат за еднократни процедури. Точно тогава, когато е необходимо незабавно да се възстановят тенът на лицето и тонусът на кожата и да се премахнат следите от умора. За постигане на устойчив ефект серумите се нанасят 1-2 пъти на ден — сутрин и вечер — в продължение на 10-15 дни. Провеждането на такива курсове се препоръчва 3-4 пъти годишно.


С етикети , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *