Без пигментни петна с продуктите на TianDe


Пигментни петна! Те причиняват безпокойство на много жени. Тази статия е предназначена именно за тях.

Нека разгледаме какви са причините за „старческите” петна. Цвета на кожата на човек обикновено е равномерен (еднотонен) и зависи от съдържанието на веществото меланин. Например, в моята кожа  меланина е повече и тя е по-тъмна. Колкото повече е меланина в нея, толкова по-тъмна е тя.

Ако има някакво нарушение в организма, меланина се произвежда по различен начин и като следствие, възникват тъмни “островчета” по кожата – появяват се пигментни петна. Пигментацията е свързана с изживяване на неприятни емоции, но все пак има начин да се отървете от нея.

Важно е да се знае причината, поради която е възникнала пигментацията. Ако знаете точната причина за появата на старческите петна, тя трябва да се атакува по всички начини. Профилактиката на старческите петна е по-лесна – това е точен набор от правилни действия като здравословен начин на хранене и живот, подходяща грижа за кожата. Обикновено причинитата за появата на пигментни петна не е една единствена. Като пример, много хора са изложени на слънце, но не на всички се появяват такива петна. Причината за старческите петна – симбиоза от няколко неблагоприятни фактори, които върху определено лице имат точно такъв резултат.

Козметолозите определят няколко рискови групи, които са предразположени към появата на пигментни петна:

Възраст 35 +.
Време е да започнете да прилагате анти-ейдж козметика, цялостна грижа – почистване, овлажняване и защита!

Бременни и жени – 3 години след раждането на детето.

Хората, които имат проблеми с черния дроб, стомаха, червата и тези, които не приемат достатъчно витамин С.
Препоръчително е периодично да проверявате черния дроб, стомаха, червата. Да направите пречистване на организма е лесно с продуктите на компания TianDe. Ние живеем в такива условия, когато след 35, пречистването е задължително. Приемайте достатъчно витамин С – това е полезно и красиво.

Хората, които са подложени на продължително или на прекомерно силно слънчево излъчване, игнориращи  слънцезащитните продукти.
Винаги защитавайте кожата си, преди да излезете от къщи! Винаги – означава не само през лятото, но и през зимата, пролетта и есента.

Ползващи неправилна козметика на плажа: парфюми, дезодоранти, плажни масла, гримове и др.

Прием на антибиотици и противозачатъчни средства – те са мощен стимулатор за пигментните петна.
Търсете алтернативи, сега има такива. Ако все пак се наложи да използвате тези средства, след това направете възстановяваща процедура.

И разбира се стресът. Вършете това, което Ви доставя удоволствие.

пигментни петна
Без пигментни петна с продуктите на TianDe

По-долу са посочени козметичните средства на Tiande, с помощта на които можете да намалите до минимум старчески и пигментни петна на кожата. Всеобхватния подход е важен.

В програмата участват средства за комплексна грижа от пигментни петна:

1. Пилинг – два пъти седмично, вечер.

Препоръчва се използването на пилинга от серия Плацентна, или Лимон. Не подценявайте значението на пилинга! Пилингът премахва вашите петна слой след слой. След всяко следващо прилагане ще виждате подобрение. Освен това пилингът подпомага за проникването на хранителните вещества, а оттам и ефективността на маските и кремовете е много по-висока. С това делението на новите клетки ще става по-бързо, а те ще изместят старите. Кожата Ви се обновява – ето това прави пилингът!

2. Перлен прах

Първите 10 дни сутрин или вечер, а след това 2 пъти седмично в дните на прилагане на пилинг. Разтворимата маска Перлена пудра ефективно изсветлява кожата. Препоръчва се да се нанася директно върху петното. Така ефектът ще бъде по-силно изразен.

3. Заглаждащ крем, серия Плацента – всяка вечер.

Специалните компоненти в крема изчистват кожата от пигментни петна, изравняват тона на кожата. Наред с това, този крем активно подхранва кожата и прекрасно я възстановява през нощта.

4. Тонален крем, серия Плацента – всеки ден, вместо Вашия дневен или тонален крем.

Ако имате тонален крем, който искате да ползвате, преди него нанесете овлажняващия дневен крем с подхранваща основа от същата серия. Тоналния крем е крем 2 в 1. Има овлажняващ и лек тонален ефект. Точно това, от което имате нужда! Освен това, плацентата и избелващи компоненти продължават да работят за изравняването на тена на кожата ви. Предпазва кожата от слънчевите лъчи.

5. Слънцезащитен крем за лице – да се нанася 20 минути преди излизане навън.

И на всеки 2 часа на слънце. Може да бъде основният крем. Слънцезащитно мляко за тяло – за откритите части на тялото.

Пигментация (пигментни петна)
Без пигментация с продуктите на TianDe

Защита от повторна пигментация – това е значението на слънцезащитния крем за лице. Той е най-важният елемент от програмата. Ако не го използвате, петната ще се върнат и ще се връщат, дори и ако сте „изтрили” предишните. Слънце защитните тъмните очила, които в голяма степен закриват лицето, също помагат. Носете ги от ранна пролет до късна есен.

6. БАД – препоръчва се приема на Пектинов кисел „Ракитник и ябълка” и „Боровинки”.

Забележка: Цялата програма “Без пигментация”, приема факта, че Вие имате нужните козметични средства за почистване и тонизиране на кожата на лицето. Ако нямате – компания Tiande предлага богат асортимент от такива.

Прочетете още:
Пигментация и средства ТианДе за борба с пигментните петна


С етикети , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *