Мъжко здраве с ТианДе. Програми за здраве


Какво е нужно на мъжете да бъдат здрави? Четири програми за мъжко здраве с природни средства!

Каже ли се „мъжко здраве”, повечето хора разбират нормално функциониране на мъжката репродуктивна система. Живота на съвременния мъж много често е помрачен от заболявания на черния дроб, стомашно – чревния тракт, сърдечно – съдовата система. Несполуките в работата на репродуктивна функция се  явяват тяхно следствие.

За здравето на мъжете, компания TianDe предлага фиточайове от серията „Дар от Шамбала”, които са способни:
Да обезпечат очистване на всички основни системи на организма;
Да снабдят организма със 100%-ви натурални биологично активни вещества;
Да поддържат и защитават мъжкото здраве.

 Чувствате ли себе си като огнедишащ дракон след всяко хранене?

Киселините в стомаха не идват сами, а заедно с оригване и гадене. От неприятният вкус и мирис в устата не можете да се спасите дори и със най-щателна хигиена! Препатилите от тези проблеми, завинаги могат да се откажат от мазна, солена и пикантна храна и нито за час да не се разделят с четката си за зъби! Съществува начин да се справите с проблемите на стомашно-чревния тракт, без такива жертви – ще помогне фиточаят за стомах с бяла ружа.

Фиточаят за стомах с бяла ружа (код: 113906) оказва меко действие на стомашната и чревна лигавица, отстранява метеоризъм /газове в червата/, оригване, стомашни киселини, способства за нормалното смилане на храната и за работата на стомашно-чревния тракт.

 Искате да намалите корема?

Не са ви достатъчно дупките на колана? Не изхвърляте колана – пийте чай! Вашето благородно лице е обсипано с пъпки и черни точки? Приведете в ред червата и кожата ще се изчисти сама!

Прочистващия фиточай с бял оман (код: 113910) подпомага нормализиране работата на стомашно-чревния тракт, помага за незабавното прочистване на червата и извеждането на шлаките и токсините от организма. Подпомага координирането на работата на всички органи на храносмилането.

Мъжко здраве
Грижа за мъжкото здраве с ТианДе и натурални продукти
 Вашият изразителен поглед е помръкнал в сянката на тъмни кръгове?

Отдавна не сте имали желание да „премествате планини”, обратно – чувствате постоянна умора в краката! Чувството на тежест в лявото подребрие, горчивина в устата, за цвета на лицето може да се иска много повече – така вашият черен дроб дава сигнал SOS. Важно е, навреме да бъдат разпознати и да се вземат мерки. Върнете своето мъжко здраве!

Фиточаят за черен дроб с бял трън (код: 113911) има жлъчегонно и противохепатитно действие, стимулира стомашно-чревния тракт и регулира обмяната на веществата в тялото. Оказва благотворен ефект при заболявания на черния дроб и жлъчните пътища.

 Вашето сърце бие учестено не само при вида на хубава жена?

Главата ви се върти не от изблик на нежни чувства? Налага ви се да направите няколко почивки, когато се качвате пеш до петия етаж? Високото кръвно налягане може дълго и упорито да атакува вашата сърдечно-съдова система, докато накрая не заяви за себе си с пристъп на стенокардия, слепота или друго увреждане на жизнено важни органи. За да се избегнат всички тези нежелателни последствия ще помогне фиточая за кръвоносни съдове с детелина.

Фиточая за кръвоносни съдове с детелина (код: 113905) укрепва стените на капилярните съдове, нормализира венозния и артериалния приток на кръв, понижава нивото на холестерол в кръвта, подобрява функциите на сърцето, има благотворно действие върху кръвообращението и намалява риска от възникване на сърдечно-съдови заболявания.

 Колики? Изхвърляне на пясък?

Да и торбички под очите – не твърде добро начало на деня. Появили са се болки в кръста и отичане? Тези проблеми са познати на много мъже. Могат да се решат с фиточая за бъбреци.

Фиточая за бъбреци (код: 113912) има меко диуретично действие, ускорява процеса на самоизчистване на организма, способства за извеждането на течности и токсини, намалява отичането, регулират дейността на бъбреците и пикочния мехур, намалява кристализирането на солите в пикочната система. Нормализира водния баланс в организма и участва в програма за премахването на излишните килограми.

 Вътрешно сте здрав човек, но периодично ви обхваща слабост, боли ви главата, ревматизъм в ставите и мускулите?

Във вашия живот се натрапва алергия? Не успявате да се избавите от излишните килограми? Вашия организъм не може самостоятелно да се справи с токсичните вещества и ако не му се помогне, това може да завърши зле, поява на болест – кисти, папиломи, полипи, аденоми, тумори, и това далеч не са всички последствия. Нужно ли е да изпитвате своята издържливост, когато симптомите за шлаки в организма са на лице? Човек периодично трябва да прави „генерално почистване” на всички органи и системи. Да направим такова почистване е възможно с фиточая Тибетски сбор.

Фиточая Тибетски сбор (код: 113913) подобрява работата на всички жизнено важни системи – храносмилателна, жлъчна, отделителна), привежда в ред обмяната на веществата, изчиства организма от шлаките и токсините, укрепва имунитета.

Клинични изследвания
Действието на чайовете от програмата мъжко здраве, серия „Дарове от Шамбала” е потвърдено от клиничните изследвания, които са проведени в онкоурологичното отделение на Алтайската областна онкологична болница под ръководството на Варламов Сергей Александрович, професор, доктор на медицинските науки, завеждащ отделение онкоурология, главен онкоуролог в болницата.

Програми за мъжко здраве
С грижа за мъжкото здраве от ТианДе и натурални продукти – фиточайове, био добавки и др.
ЧЕТИРИ ОЗДРАВИТЕЛНИ ПРОГРАМИ ЗА МЪЖКО ЗДРАВЕ:

Базова програма “КАЗАНОВА” (проблем импотентност)

Продължителност: 2 месеца. След 1-2 седмици прекъсване е нужно да се повтори.

1 ЕТАП: Поддържане на „второто сърце” – простатната жлеза

Този етап от програмата способства за:
Премахване на основните прояви на простатит.
Премахване на възпалителни заболявания на пикочополовата система.
Подобряване на здравословното състояние на кръвоносните съдове и кръвообращението.
Премахване на застойните процеси в областта на простатата.
Подобряване на работата на отделителната система.
Защита от стрес и отрицателното въздействие на околната среда.

Шоусин (113009)
Прием: 1 капсула на ден сутрин по време на хранене, 3-4 седмици

Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник (113908)
Прием: По 1 чаша 1 път в деня по време на яденев първата половинана деня, 3-4 седмици

Основания за прилагане на продуктите:
Ресвератролът и кверцетинът, съдържащи се в  Шоусин, дъбилните вещества и арбутина, съдържащи се във фиточая с  горска върбовка и блатен петолистник, премахват възпалението при заболявания, подобряват кръвообращението, поддържат имунитета, обезпечават комплексно лечебно действие на възпалителните процеси на пикочополовата система и простатата.

2 ЕТАП: Без импотентност! Да ù се противопоставим!

Този етап на програмата способства за:
Отстраняване на умора и отпадналост.
Повишаване на сексуалното желание.
Подобряване на потенцията.
Подобряване на общото състояние на простатата жлеза.

Чай Noni (120104)
Прием: В течение на деня, по желание

Пяолян (113007)
Прием: 1 капсула на ден сутрин по време на хранене, 3-4 седмици

Фиточай с горска върбовка и левзея (113907)
Прием: По 1 чаша 2 пъти на ден по време на ядене в първата половина на деня, 3-4 седмици

Основания за прилагане на продуктите:
Цинкът, селенът и витамин Е, съдържащи се в Пяолян, способстват за облекчаването на състоянието при хиперплазии на простатата, усилват изработката на секрет от простатата. Натуралните биологично активни вещества във фиточая и чая Noni, оказват стимулиращо и тонизиращо действие, поддържат имунитета, работоспособност и физическата издържливост, усилват половото влечение, подобряват потенцията, обезпечават активен полов живот.

Базова програма “ЖИВЕЙ ЗДАРВОСЛОВНО” (да се справим с простатита)

Продължителност: Поставяне на пластири Яошен в продължение на 14 дни. Програмата се прилага не по-малко от 6 месеца, до изчезване на симптомите.

Фиточай с горска върбовка и блатен петолистник (113908)
Прием: По 1 чаша 1 път в деня по време на хранене в първата половина на деня, 3-4 седмици

Шоусин (113009)
Прием: 1 капсула на ден сутрин, 3-4 седмици

Джинджифилов чай (120105)
Прием: В първата половина на деня

Китайски кафяви бобови зърна (120106)
Прием: 2 чаени лъжички на 200 мл вода, 1 път на ден – вечер, прием в течение на 5 дни

Основания за прилагане на продуктите:
Ресвератролът и кверцетинът, съдържащи се в  Шоусин, дъбилните вещества и арбутина, съдържащи се във фиточая с  горска върбовка и блатен петолистник, премахват възпалението при заболявания, подобряват кръвообращението, поддържат имунитета, обезпечават комплексно лечебно действие на възпалителните процеси на пикочополовата система и простатата. 

Китайските кафени бобени зърна способстват за прочистване на червата, което е едно важно условие при лечение на простатата. Джинджифилът има противовъзпалително действие и е отлично средство при профилактика на простатита.

Програми за мъжко здраве
В грижа за мъжкото здраве

Програма “АНТИ – СТРЕС” (живот в радостни тонове!)

Продължителност: 1 месец.

Тази програма способства за:
Защита на организма от стрес.
Подпомагане на сърдечно – съдовата система.
Пълноценен отдих и натрупване на сили за новия ден.

Фиточай с горска върбовка и маточина (113909)
Прием: По 1 чаша 1 път в деня по време на ядене, вечер, 3-4 седмици

Фу-син (113008)
Прием: 1 капсула на ден сутрин, 3-4 седмици

Шоусин (113009)
Прием: 1 капсула на ден, 3-4 седмици

Основания за прилагане на продуктите:
Ресвератролът и кверцетинът, съдържащи се в  Шоусин и катехините (от зеления чай), панаксозидите (в женшена), съдържащи се във Фу-син, са мощни антиоксиданти, които съвместно с натуралните биологично активни вещества във фиточая защитават организма от стрес, подържат сърдечно съдовата система, повишават работоспособността, подобряват общото самочувствие.

Програма “РАВНОВЕСИЕ” (стъпка към съвършенството)

Продължителност: 1 месец.

Програмата способства за:
Емоционален баланс.
Защита от негативни емоции и депресия. 
Пълноценна почивка, да се събудите пълни с енергия и жизненост и да поддържате прекрасно настроение през целия ден.

Фиточай с горска върбовка и маточина (113909)
Прием: По 1 чаша 1 път в деня по време на ядене, вечер, 3-4 седмици

Шоусин (113009)
Прием: 1 капсула на ден сутрин, 3-4 седмици

Основания за прилагане на продуктите:
Ресвератролът и кверцетинът, съдържащи се в  Шоусин, съвместно с натуралните биологично активни вещества във фиточая подържат сърдечно съдовата система, подобряват общото самочувствие, обезпечават качествен сън и възстановяване на силите.

Бъдете отново здрави с Програми за мъжко здраве ТианДе!


С етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *