Мезоролер TianDe – за ефективно подмладяване


Мезоролер TianDe (0.5 мм) – e валяк със стоманени микроигли.  Служи за подпомагане на дълбокото проникване на кремове и серуми при третиране на кожата. Микроигличките (с големина 0,5 мм) са изработени от висококачествена японска стомана, отговаряща на международните стандарти.

Мезоролер TianDe - дермаролер, иглов валяк
За ефективно подмладяване, заличаване на белези
Мезоролерът въздейства на кожата с помощта на два фактора:

 на микроигличките, които навлизат в повърхностния слой на кожата, стимулират я за създаване на собствен колаген и самовъзстановяване;
 на образувалите се микро-канали, които  допринасят за по-добро проникване на терапевтичните серуми и коктейли през епидермалната бариера в дълбоките слоеве на кожата.

Микро-игличките прикрепени към валяка, по време на неговото движение перфорират външния рогов слой на кожата, образувайки набор от микро канали. Чрез тях  в дълбоките слоеве на кожата проникват лечебните кремове и серуми.

Самата процедура е проста, ефективна и доста изгодна. Тя  предлага безболезнена алтернатива на химическия пилинг, дермабразио, лазерен ресърфъсинг  и мезотерапия.

В основата на микроиглената терапия е мезоролера – уникално патентовано медицинско устройство, идеално приложимо  за безхирургично и неаблативно лечение на различни кожни проблеми. Например стареене (бръчки, отпускане), белези (акне, хирургически) и хиперпигментация.

Ефективност от прилагане на масажния иглов валек

Клиничните изследвания са показали, че това малко устройство мезоролер е по-ефективно от аблативните процедури (лазерен пилинг, дермабразио и химически пилинг). Също толкова ефективен е, колкото неаблативните процедури (пулсираща светлина, CO2 лазер, фракционна лазерна термолиза), за стимулиране на производството на колаген и еластин, за уплътняване на кожата. И като следствие – изглаждане на бръчките и белезите.

Абсолютно усвояване:

Мезоролерът, използвайки своите 200 микроиглички прониква в кожата достатъчно дълбоко, за да стимулира производството на колаген и еластин. Образувалите се микро канали също способстват  за по-доброто проникване на терапевтични серуми и увеличаване на ефективността на тяхното въздействие върху кожата.

Клиничните проучвания са показали увеличение в проникването на серумните средства в по-дълбоките слоеве на кожата с 1000 пъти при неговото използваване.

Бързо възстановяване:

Меката кожна стимулация, предоставена от мезоролера е много „по-приятелска” към кожата и по-ефективна в сравнение с многото  по-агресивни и по-скъпо струващи подобни грижи за кожата. Той оставя епидермалната бариера непокътната. Микро каналите, създадени от 200-те прецизни игли от хирургическа стомана, се затварят в рамките на няколко часа след прилагането му. Достатъчно време за образуване на нови структури колаген в дълбоките слоеве на кожата. И достатъчно кратко време да позволи за пациента, бързо да продължи с ежедневните си дейности. Използването на мезоролер елиминира всички обичайни странични ефекти и рискове, свързани с химическия пилинг, дермабразио и лазерен ресърфъсинг.

Кожата е наситена и готова за кратко време за допълнителни процедури. Използването на мезоролер за домашна употреба е напълно безболезнено и безопасно.

мезоролер

Аблационните процедури и методи

Аблационните процедури като дермабразио, химически пилинг и лазерен пилинг са едни и същи. Отстраняват защитния епидермис, за да накарат кожата да образува нов слой от клетки. След това премахване на епидермиса, по-дълбочинните слоеве на кожата остават незащитени и изключително уязвими към заразяване с мръсотия, прах и бактерии от околната среда. И, разбира се, свързаните рисковете от тези процедури: болка, дългосрочен дискомфорт, дългосрочно възпаление и зачервяване, дълъг период на възстановяване. Освен това висока чувствителност към светлина за един месец или повече, вероятност за необратими пигменти изменения, формиране на допълнителни белези.

Аблационните методи имат своите ограничения. Например, лазерения пилинг не е възможно да бъде приложен в областта на ушите и шията, защото те са с различна структурата на кожата. В допълнение, в някои случаи, тези методи могат в действителност да доведат до стареене на кожата. И още по-сериозен недостатък: кожата става по-тънка и в повечето случаи процедурата не може да се повтори. Мезоролерът е много „по-приятелски” нагласен към кожата, причинявайки ù много по-малко щети. По този начин осигурява бърз и траен положителен ефект. Тъй като след прилагането му кожата се възстановява бързо, пациентът може съвсем скоро да забележи положителения ефект.

Мезоролер ТианДе - дермаролер, иглов валяк
За ефективно подмладяване, заличаване на белези
Основни предимства  на мезоролер TianDe

 Mезоролерът е иновативно революционно средство. Той е толкова ефективен за увеличаване производството на колаген, колкото лазера, пулсираща светлина и други механични процедури, но с минимални щети на защитната бариера на кожата.

 Mезоролерът е безопасен. Процедурата е “нехирургическа и неаблативна”.  Това означава “без болка и леко” за кожата протича всяка процедура с мезоролер. Пациентът не чувства болка, без дълъг период  за възстановяване и без усложнения.

 Mезоролерът е значително по-евтин  и по-изгоден в сравнение с традиционните методи.

 Mезоролерът е издръжлив – практичен дизайн, изработен от материали с отлично качество, правят възможно да се използва продукта за повече от 6 месеца, ако следвате инструкциите за неговото почистване и съхраняване.

Ефективно въздействие na Мезоролер TianDe:

Не са известни странични ефекти;
Изключително висока усвояемост на какъвто и да е вид козметични продукти;
Активно производството на колаген чрез контролирана  механична стимулация на дермата;
Може да се използва при тънка кожа;
Може да се използва във всички области на лицето, шията и тялото;
Преструктуриране на  стари снопове колаген;
Пълно опазване на епидермиса по време на процедурата;
Без трайно увреждане на кожата, без болка по време на процедурата;
Без кървене, инфекция, петна и други усложнения на третираната зона.

Мезоролер TianDe (дермаролер) има особено добри резултати при лечение на белези от акне, бръчки, стрии, пигментация и косопад с мезоролер. А вкъщи, той се препоръчва за засилване на ефекта на конвенционалните кремове, използвани от една жена.

Напоследък голям скок напред е направила конвенционалната козметика, но ефекта ù върху кожата остава повърхностнен, не прониква в по-дълбоките слоеве на кожата. За да се забави процеса на стареене и да се стимулира регенерацията на кожата, проникването на терапевтичните комплекси трябва да е в по-дълбоките слоеве. Именно за тези цели служат най-новите устройства – мезоролерите, валяци с микроскопични стоманени иглички.


С етикети , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *