Серия Витамин С, TianDe


Коктейл с витамин С за блясък и младост на кожата!

Ти си млада и енергична! Животът ти предлага добри възможности! Искаш да успяваш максимално добре навсякъде и да продължиш да сияеш със свежест и красота. Но се налага да преодоляваш влиянието на неблагоприятните фактори на околната среда, от които кожата изглежда бледа, уморена, а имунитета към болестите понижен:
голяма част от витамините, които подхранват кожата и се набавят чрез храната, се унищожават от ултравиолетовите лъчи;
90% от бръчките се дължат на свободните радикали, под въздействието на слънчевите лъчи;
замърсената околна среда усилва процесите на стареене на кожата.

Как може в такива неустойчиви условия да се спре стареенето и да се запази човешката младост?

Трябва да се използва наистина добър анти-стареене агент върху деликатната женска кожа, така че тя да бъде въоръжена срещу всички неблагоприятни фактори на околната среда.

Сред продуктите, които предлага компания TIANDE има козметична серия богата на витамин C. Всички продукти от серията хармонично се допълват и имат силен синергичен ефект. Тази забележителна серия от козметични продукти с витамин C е подходяща за момичета над  двадесет години, както и за съвременни активни жени. Витамин C съхранява женската кожа млада – мощен антиоксидант, който защитава човешкото ДНК от разрушаване!

 Суперагента Витамин С:
Унищожава нестабилните частици (свободните радикали, които причиняват появата на бръчки, отпускането и други промени, типични за стареещата кожа), мощен антиоксидант, който има важна роля в окислително-възстановителните процеси в клетките, с което забавя стареенето на кожата.
Създател на колаген – витамин С прониква през дълбочинните слоеве на кожата, където активно помага за синтеза на колагенови влакна.
Витамин C възстановява другия антиоксидант, витамин E, когато той е увреден от свободните радикали.
Помага за укрепване на стените на кръвоносните съдове.
Не се образува в организма на човека – набавя се чрез храната. При пълно прекратяване на приема на аскорбинова киселина /витамин С/ чрез хранителни продукти, след 4 до 12 седмици човек се разболява от скорбут. Един от първите симптоми на скорбут е възпалението на венците и води до разрушаване на съединителна тъкан, а основата на съединителната тъкан е колагена.

 Защо активно трябва да насищаме кожата с витамини?
Сутрин, след пълноценна закуска, едва ли някой се пита „Какво да дам за закуска на моята кожа?”. Този въпрос не е безсмислен! Работата е в това, че човешката кожа се храни последна и е в края на „опашката”. Човешкото тяло е така устроено, че първо всички витамини и минерали приети чрез храната, постъпват в жизнено важните органи, а всички останали системи получават полезните вещества в ред на изчакване и колкото е възможно. Поради това човешката кожа се подхранва почти накрая и ако има за нея. Ето защо за своята кожа трябва да се грижим отделно.

 Защо серията Витамин С е толкова ефективна?
Този витамин веднага след прилагане започва да синтезира колаген, регенерира кожата и стимулира клетъчното дишане. Витамин С помага за укрепване на тъканите на тялото, като същевременно овлажнява, защитава и подхранва кожата активно, което предотвратява стареенето. Той активно подпомага циркулацията на кръвта, избелва кожата, намалява пигментацията и повишава имунитета.

В състава на средствата от серията витамин С участва активна форма на аскорбинова киселина, която може да запази качествата си за дълъг период от време. Това е голямо предимство, тъй като природния витамин C е много нестабилно съединение – в досег с въздуха то бързо се окислява и губи своите полезни свойства. Поради това, всеки продукт с витамин С и други антиоксиданти, трябва да бъде опакован херметично в непрозрачна туба – точно така са опаковани средствата от серията витамин С.

При комплексно използване на продуктите от серията може да се каже, че имат синергичен ефект: 1+1=3.

 Серията Витамин С включва следните козметични средства:
Почистващо мляко (13801) – щателно почиства кожата от замърсяване и грим.

Освежаващ тоник (13802) 

Факт: ако вие пренебрегнете етап тонизиране, влизате в преразход с  1/3 туба крем.

Почистването на кожата хората приемат като необходимост, но повечето игнорират нуждата ù от тонизиране. Причина – в незнанието за функциите на тоника. Той завършва етапа на почистване, отстраняване на остатъци от грим и и средства за почистване, възстановява рН – баланса на кожата, неутрализира твърдата вода, омекотява, овлажнява кожата и я подготвя за следващата стъпка от цялостната грижа. И най-важното, тоника увеличава ефективността на дневни и нощни кремове, нанесени непосредствено след него с 20-30 %.

С други думи, ако вие пренебрегнете етап тонизиране, влизате в преразход с 1/3 туба крем. Почистващото средство и тоника обезателно трябва да се прилагат заедно, тъй като те допълват взаимно своето действие.

Лек хидратиращ крем (13803)
Хидратирането е една от най – основните нужди на всяка кожа – и за сухата и мазната. Суха и дехидратирана кожа са две различни състояния:
дехидратация – липса на вода (вътреклетъчната течност)
сухота на кожата – дефицит на мастни компоненти.

При мазна кожа с дефицит на влага се повишава активността на мастните жлези – започват да произвеждат повече себум (за да се запази останалата влага) . В резултат, лицето започва да „лъщи”, кожата става по- чувствителна.От дехидратирана кожа страдат 95% от градските жители. За съжаление, кожата не може да утоли жаждата си с чаша вода. Със задачата за нейното овлажняване могат да се справят само специални козметични средства. Те образуват тънък филм върху кожата (защитна бариера)  и влагата е “заключена” – шанс да се изпари почти няма!

Възстановяващ нощен крем (13804).
Сънят лекува! През нощта кожните клетки не е нужно да се защитават от вредното въздействие на околната среда (слънце, вятър, студ, топлина и т.н.), през това време те са в „режим на възстановяване”.

За да се отстранят последствията от стреса, на които кожата е подложена през деня, ще помогне Регенериращия крем с витамин C. Той неутрализира ефекта от агресивните фактори, предпазва от преждевременно стареене на кожата като я овлажнява по време на сън, стимулира регенерацията на клетките.

Околоочен крем (13805)
Кожата около очите е осем пъти по-тънка от кожата в други области на лицето. Тя е нежна тъкан, който изисква специално внимание. Поради това, да се грижим за нея е нужно след 20 годишна възраст. Сутрин нанасяйте крема за елиминиране на отоци и подпухване, а вечерта – за овлажняване и облекчаване на умората.

Петте взаимно допълващи се и взаимно усилващи своето действие средства от серията Витамин C ще пазят вашата красота ден и нощ!


С етикети , , , , , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *